Jump to content

Iced Earth


Iced Earth Diskografija  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Malo ja da se ispraznim o albumu.

 

"Dystopia", ubedljivo, ali ubedljivo, najbolja pesma na albumu. Svidja mi se no nonsense pocetak, i jos prvi minut nije izdvojen kurvarski kao neki intro vec sve jedna pesma, pa odlican brejk, pa jos upecatljiv nacin da se predstavi novi pevac, sve kako treba da se uradi. I refren je podobar. Ali...uvalim ti mali...Strofe su mi veliki trn, i Stu mi je veliki trn. Oni predrefrenski podvrisci mi uopste nisu na mestu, i njegov clean kada ne glumi Barlowa, kao na strofama, mi stvarno bedno zvuci, jednostavno mi ne odgovara njegova boja glasa ic. U refrenu, pa jos "Anthem", gde glumi Barlowa, pa...odusevljavas se glumom i to je to

 

Necu pesmu po pesmu, umorih se i ovo pisuci, ali eto, "Anthem" pesma ima jednu jedinu poentu, a to je da se pokaze kako ovaj dobro skida Barlowa, sama pesma je dosada. "Anguish Of Youth", izgovor da se ne svira uzivo Dark Saga/Melancholy/InsertYourFavIEHalfBallad. "Days Of Rage", izgovor da se ne svira uzivo "Violate". Sve u svrsi promocije novog materijala.

 

Sve u svemu, iako nije to, nervira me sto uvek kad pustim album imam osecaj kao da slusam neki Iced Earth tribute bend ili sl.

 

Zasto ste svi toliko pojurili sa odusevljavanjima is beyond my apprehension, but hey, it is Yumetal. Od ovoga su mi bolji oba albuma sa Ripperom, jedino nije gori od ovog poslednjeg sa Barlowom.

Edited by Angelystor
  • Upvote 1
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anthem je toliiiko dobra stvar!! Toliko jednostavna, a originalna. Toliko mocna!!! Sto se mene tice cista desetka! Dve balade na albumu su fenomenalne, narocito Anguish!

Ostale pesme su i tu i tamo. Neke su bas naporne za slusanje. Previse isiljeno drndanje, Dystopia je dobar primer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...