Jump to content

Katatonia


Grifon

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Ljudi, nesto sam ja Departer primetio, pa potrazih malo tog Krister-a Linder-a gostujuceg vokalistu. Inace covek ima svoj profil na youtube, peva tako u raznim projektima, uglavnom neki electropop. ALI, Enter The Hunt, nekakav cudan kazu melodic thrash, je odlican, skinuo sam album iz 2006., i evo jedna od mojih omiljenih s pomenutog albuma, pesma Alone, youtube link.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

to prvo ne mora nuzno da iskljucuje drugo

Po mom mišljenju, može, barem kada je ovaj bend u pitanju. Bend koji većim delom ide po šablonu refren/strofa mnogo dobija dobrim aranžmanom i dubinom, kako muzičke slike, tako i pisane ekspresije. Tu su potrebni detalji i ideje koje se neće svariti i prokljuviti na prvih par slušanja. Barem je to moje viđenje stvari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loš ti prvi korak, preskačeš najbitniji i najbolji period Katatonije. A July je skroz osrednja pjesma, čak i kad se poredi samo sa materijalom od zadnja 2 albuma.

 

naravno da je july osrednja u odnosu na mnoge druge, slazem se... ali je i jedna od najpitkijih :cool: , barem ja tako mislim ... al eto kao zamena za july moze Dissolving Bonds ili My Twin.... jer pre svega, bez potcenjivanja onoga kome prezentujes katatoniju, najbolje je krenuti sa tim hiticima, jer nisu oni za dzabe izdati i kao singlovi (osim Diss Bonds ) da privuku siru populaciju.... :cool: Nemos sad nekom na prvu da pustis sleeper-a da se uplasi covek od refrena.... :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je TGDC super album. Dobar je i ovaj zadnji,kad bi ga pustio nekome ko se srijece prvi put sa Katatoniom,ne vjerujem da bi bio razocaran i da bi mnogo bolji pocetni utisak ostavili Viva ili Tonight's D. E sad,to sto smo mi koji slusamo dugo ovaj bend to sve vec culi, i to u boljem izdanju,to je druga prica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...