Jump to content

morbido

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About morbido

  • Birthday 10/13/2007

Profile Information

  • Location
    Six feet under

Profile Fields

  • Gender
    Male

morbido's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. morbido

    Youtube

    vec 15. put gledam ovo! ni jednom se nisam nasmejao... stvarno nije smesno, vise dodje zalosno i istinito... :/ o da... pustam i 16. put xD "sve dobri ljudi, ko dobar dan..."
  2. Dok kiša pada a Dunav raste Albanci mole Boga: - "Dragi Bože daj Dunavu vodu da nam Srbi u Bugarsku odu." kako se zove krematorijum za bebe? -"veseli plamicak" ne znam da li je ovaj bio, ali je nenormalno dobar: - Kako pedofil po drugi put rasplače djevojčicu? - Obriše svoj krvavi kurac o njenog medu!
  3. dolazi lik kod doktora i ceka u redu, ceka... posle dva sata ovaj taman dosao na red i kaze doktor, zao mi je ali zatvaramo... kaze lik: ali doktore jel mogu jos ja, imam pečenje... doktor: ajde... udje ovaj, i pita doktor: kakvo pečenje imas? -ma peče me dok pišam, u pizdu materinu!
  4. evo malo besmislenih viceva: sedi tarzan na drvetu u džungli i igra neku igricu na kompu. ispod drveta lezi krokodil i vikne: Pusi kitu Tarzane! tarzan izleti napolje gleda ko je, a krokodil se skupi malo... vrati se on i nastavi da pici na kompu... kad opet Pusi kitu tarzane! i njemu dopizdi, izadje napolje nagruva onog krokodila, ubije boga u njemu i okrene ga na ledja tek vice krokodil: Šipu tuki zartane! idu dve babe ulicom jednoj padne saksija na glavu, a druga se zvala mara i imala je sestru u mozambiku... idu dve dlake ulicom, jednu pregazi auto, a da reuga kaze: uh za dlaku!
  5. vozio neki lik bosanca u mecki, i pita ga bosanac: -jel sta su ove bele isprekidane linije na putu? pa to su linije koje razdvajaju levu od desne trake, bla bla... -aha, ok i sad dolaze oni do pesackog i pita bosanac: -jel a sta su ove siroke linije? pa to je pesacki prelaz, tuda pesaci prelaze put... nije malo proslo, pita bosanac ovog: -jel a sta ti je ova zvezda na kolima (znak mercedesa na haubi)? i sad konta ovaj lik da je bosanac malo smlaćen, pa ajd da ga zajebava: ma to mi je nisan, kad vozim pa nanisanim pesake i pokupim ih... posle par minuta, cuje se DUM, auto poskoci... kaze bosanac: -džaba tebi taj nisan, da ja ne otvorih vrata, pobeg'o bi ti ovaj...
  6. imam blag utisak da si u pravu svako ima svoje misljenje, naravno, ali neke stvari ne mozes porediti! kao da uporedis recimo Cradle of filth i tokio hotel! (ne bas tako, ali to mi je prvo palo na pamet ) maideni i manowar su nebo i zemlja, ne treba njih mesati... i daleko od toga da su sve pesme maidena na isti fazon... manowar se od albuma do albuma manje vise ponavlja, a maideni se menjaju, naravno, zadrzavaju neki svoj prepoznatljiv zvuk, ali nisu na neki nacin dosadni kao manowar...
  7. da, da... znam za ovo, samo u obliku vica, na malo drugaciji nacin, ali poenta je ista
  8. slazem se sa lukijanom i Hudinijem... pomalo su dosadni... mozes odsusati par pesama i one zvuce skroz ok, ali posle kontas da su u stvari na potpuno isti kalup... to je njihov problem... nedostatak kreativnosti sto dovodi do dosade i zamaranja... moje misljenje: dosadan bend, dobar samo u malim kolicinama i retko...
  9. majko mila... i to se radja!
  10. joj znam ovo!!! crni humor? e ovo je bolesno! Momak i zenska se tek upoznali, i izveo je on, na veceru, malo romantike i vina, i itd. Poslije toga su otisli, kod nje u stan, malo pomalo, poceli se oni, ljubiti, maziti i lizati. Ugasi ti on svijetlo. Skine joj bluzu, i grudnjak, i nastavi sa lizanjem, kad pod jezikom, on osjeti tri sise! Konta on, hoce li sta reci, tamo vamo, kad pogleda, bolje je da suti, kako god da pogleda, opet je u bonusu. I nastavui on sa poslom, i odradi ti on to posteno. Ujutro ustane, otkrije zensku, kada samo vidje dvije sise. Pita on nju:Halo, gdje ti je treca sisa?Kad ce ti ona: Ma nemoj se brinuti, nije to bila sisa, vec jedan veliki chir, ali nemoj se nista brinuti, ti si ga sinoc isiso!
  11. o brate, skidam kapu za vic!!!
  12. WHAT THE FUCKIN' FUCK?!?!?! :) :)
  13. meni u metalu nista nije smesno... vecina toga je zalosno...
  14. upravo slusam tu novu stvar... nimalo nisam odusevljen... deluje jako suplje... kao da kroz skoro celu stvar svira samo jedna gitara ili je ovaj snimak na myspaceu loseg kvaliteta... ne svidja mi se... sto se tice thornography-a... nadam se da takavo djubre nece vise izdavati! propadaju i oni, nemaju vise onakvu energiju kao nekad!
×
×
  • Create New...