Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Dajte ono tasta bije zeta kokoskom u oktagonu, Perversu je limunada 🙂 Mada, ime je egzoticno, mora se priznati. Kazi Sreta Perversu... Jest, pa da me predjes...
 3. 😄 Kai ce biti bog uvek 😄
 4. Yesterday
 5. Eto meni recimo prvi bolji od drugog. Zadnji je remek delo, sve bolji kako vreme prolazi. Najslabiji mi vrv Umbra.
 6. ne bih pustila da nisam videla ovde kakav bi to propust bio, baš je super ko bi reko da će mi se od svih DAZE izdanja, posle Disgust (Kidnapped), svideti Steps Ascending
 7. Jeste baš dobra pesma.
 8. a Satanic Art? na njemu je najbolja pesma benda
 9. Da se zapljunem i ja na ovoj temi kroz necropost. Kasno se udubih u sazrevanju u DHG vode, ali kako god, strašna magija od benda. Albumi su mi ili sasvim ok ili čista ljubav, što je više nego dovoljno za jedno poštovanje i, još dužu, ljubav. U prinicpu ide hladno-toplo-hladno... prvi uredan, ali u poređenju sa svim što ide posle jeste najravniji i najmanje zanimljiv na papiru, 666I ludo ali baš ne moj zvuk, i Omega em najgori cover em neka ravna avangarda, em Aldrahn mi ovde ide na k sa over-the-top vokalima, kao Nicolas Cage da mu davao tips za pevanje. No, verovatno najbliže nekom VBE2 albumu što postoji. Sa druge strane, meni je BMC potpuno zasenio AUO (slušao ih u sl periodu) i lagano u top5 za prošlu godinu. Ako su tri albuma pre njega imala neki negativan ludi šmek, ovaj udara u neko pozitivno ludilo i skroz me pogađa zvuk. Album putovanje, a jedva čekam da vidim za 7 godina gde se putuje dalje Sa treće strane, najbolja izdanja su mi Supervillain Outcast i Monumental Possession. MP - ništa lepše nego kad nađeš Aura Noir album koji nisi čuo pre, a SO jedno unikatno šuntavilo, možda najzabavniji black album koji sam ikada čuo, ali isključivo po istim kriterijumima gde je i Lost Highway zabava.
 10. Pusi ga Pavao!!!! A, moze i da ga duva.
 11. Nadam se da ce biti tako u smislu da ce se iscimati da su barem osnovne stvari obezbedjene. Sto dok ne udari kisa? Koliko sam cuo i video sa par snimaka dosta je dobro odradjeno tlo festivala i nema blata vec je sve tucanik i asfalt? Nama u kampu sigurno da moze biti veselo (blato i bare) na tom fudbalskom terenu ali ako ne bude nekih poplava kao na Tolminu prosle godine bice sve ok. Za sedenje mi nije problem jer udjem unutra da odgledam bend koji me interesuje, izadjem i idem u svoj kamp. Nosimo svoje stolice i kao i uvek poveci sator pa sa tim nemam brige. Koliko vidim oni vec sada rade za sledecu godinu sto je obecavajuce ali nadam se da ce barem ovu godinu shvatiti ozbiljnije i malo ici u korak sa ostalim festivalima. Jer ima dosta proseravanja u Fejsbuk grupi festivala ali opet ima nekih normalnih pitanja gde jedan od organizatora odgovara 'nije ovo hotel sa 5 zvezdica'. Pitanja tipa hoce li biti ormarica za stvari (pasosi, novcanici, bitne stvari), wifi mreze itd itd. Nesto sto je na ostalim festivalima normalno, ne kosta te mnogo, a mozes to nekome solidno da naplatis.
 12. The Monk and the Gun - možda što odavno nisam gledao nikakvu satiru/komediju u bioskopu, ali baš mi leglo, topla preporuka.
 13. Maxxxine najzabavniji iz trilogije, ali mi se i najmanje svideo. Svaki od tri je bio omaž nekoj eri, samo ga ovaj čini mi se baš pretera sa 80s efektima, eastereggsima i svim i svačim. Ali eto, čuo sam Dia pre par nedelja na filmu, sad i Judas Priest. Mia Goth i dalje bog(inja) otac tho. Dosta dobrih sporednih uloga isto.
 14. kad otvore prozore na trecem spratu bude malo promaje, sta
 15. kuruz

  BM noviteti

  https://insartrecords.bandcamp.com/album/zvjerovanje
 16. Sreća da je bašta kst-a vaistinu bašta...a ne zatvorski krug🥳
 17. Kakav je to death metal dok se ne oseti znojcina u sutci..
 18. Što, misliš da će svirati 2h.. btw. uzeo oldskul kartočku
 19. ^Odličan oldskul, fina zamena za već umorni Skeletal R.
 20. Megadeth - Rude Awakening Children Of Bodom - - Follow The Reaper Manowar - Hail To England Darkthrone - 2024 - It Beckons Us All Therion - 2007 - Gothic Kabbalah
 21. ide naziv savrseno uz pesmu
 22. Na artmaniji sam tad jebiga, naravno da bih došao inače, jedan od albuma godine mi je Artificial Bouquet, sjebaše me skroz sa tim datumom. Za CoF neću plakati ako ne nađem kartu, em nisam megafan, em sam ih gledao već a i nisu baš u naponu snage ali svakako bih išao nego sam predugo čekao sa kupovinom.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...