Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Grobodan

  Djevel

  Vec stize novi, tamanica u oktobru, evo prve pesme
 3. Angelystor

  Ram

  Novi https://www.metal-tracker.com/torrents/269980.html
 4. Uzgred, je l' se to meni čini ili je Mike pustio kosu, učinilo mi se da sam na nekim novim slikama video da ima rep i sl.?
 5. Nije to neka tajna, Isus je Zevs (čita se Zus) a Bogorodica je preuzela karakteristike Atine, koja je takođe devica.
 6. Nova epizoda je stigla! Ko to sve slavi godišnjice albuma? Gde i kako pronaći Metallica-u? Kako je Tool pobedio Taylor Swift? Koliko pesama Gunsa je procurelo? i Još mnogo toga! Noviteti: Crashdiet, The 69 Eyes, Alice Cooper, Helloween, Pretty Maids, Whitesnake, Black Star Riders, Elektromattik i još mnogo,mnogo toga! Obavezno poslušajte!
 7. kuruz

  Fukpig

  koje sranje od teksta
 8. Talvi

  Fukpig

  https://thicko.bandcamp.com/releases
 9. javio se bivši basista na NWN, kaže da je Spectrum of Death ubrzan u masteringu
 10. Evo ga novi album,pa ko voli nek izvoli http://rawkbawx.rocks/details.php?id=c487c7e624069122a15b7083e09847dec6878a88
 11. Evo još jednog aspekta hrišćanskog učenja koji mi je potpuno nejasan, a to je koncept "svetaca zaštitnika", u ovom slučaju Bogorodice. Prvo, koju svrhu može imati prizivanje Bogorodice ili nekog sveca, kada sve zavisi od Božije volje i Božije milosti, koje su iznad svega i upravljaju svim? Drugo, zašto bi Bogorodica pravila razliku između Svete Gore i bilo kog drugog hrišćanskog svetišta na planeti? Treće, na koji način se manifestuje određena nebeska zaštita, ko ju je proglasio i ko je tumači? Pitanje je utoliko umesnije s obzirom na štetu nanesenu Hilandaru u požaru pre 15 godina. Sa strane gledano, ceo taj koncept mi izuzetno miriše na ostatke paganštine i mnogoboštva, kao što je slučaj i sa mnogim drugim elementima pravoslavlja.
 12. fenster

  Voivod

  A ovo je od prosle godine :
 13. Last week
 14. Al se dopisujem sam sa sobom ovde al zabole me đon:
 15. Grobodan

  Mgła

  Pa prilicno je lako, dobri su i to je to. Jes ih zahvatio neki hipsterski talas ali oni apsolutno nisu krivi.
 16. Meni ovo leglo ko budali samar, mnogo joj dobro stoji ova akustika iznova. (a kao sto rekoh izvalio sam je u potpunosti na Brutal nastupu gde je bas zestoka bila)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...