Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Sreta

    Tenis

    Sampras goat realno.
  3. Sreta

    Košarka

    Najbolje bi bilo da je opet privatizuju Bude Banane i ostali crnogorci 😄
  4. Englezi bili za potkusurivanje,nesto kao zabari danas u basketu 😄 Ko je vas je jebao jednom, jebace vas uvek! Osvajamo sva 4 takmicenja uz malo srece 🙂
  5. Yesterday
  6. Yep, do identicnog zakljucka sam dosao. Onaj ortak sa kojim si u bendu dugo, glupo ti nakon 30 godina da ga sad izbacujete, a zivite od ovoga i moras da ga istrpis a on cak i ako zna da ne moze vise, ignorise sve to i tera dalje sa blamazom. Lagano je mogao da preda mikrofon nekom ko moze da nastavi pevanje dalje a da on preuzme neku menadzment rolu u bendu (ko Juka u Nightwish recimo). Ako je do para kladim se da bi mu cak i platili da prima pare od turneja (pored naravno para od royalties) samo da pusti nekog drugog da tera dalje.
  7. Valjda ovi dole desno na posteru od 4. do 15. sviraju kod nas..
  8. Jel svih sedam bendova sviraju kod nas uopšte
  9. Uruk

    Chat Pile

    ovo je samo dokaz da zivimo u simulaciji
  10. zato cu samo defeated sanity da gledam vidimo se ispred na pivu
  11. Upoznah momka koji vodi ovaj projekat, fino ovo zvuči, malo svinjokolj, pa onda death metal-black metal dždždž. Imaju još pesama na youtube kanalu, ali ne i oficijelno izdanje za sada. Svakako plus što je na maternjem sve.
  12. Hehe tehničar mi je srednje ime Lazo gey progeru btw na ovom festu ukuno nema 15% tehnikalije..
  13. ja mislio ovo previse technical i pametno za tebe bas hteo isto da pitam
  14. HUMAN

    Hate Eternal

    Puu jebem ti kurac koje sranje..
  15. https://www.loudersound.com/news/erik-rutan-hurricane-damage?utm_medium=social&utm_campaign=socialflow&utm_content=metal-hammer&utm_source=facebook.com&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3p-wQCWNZIiyku01XfcfETYSVbJq6xaPY16fVKVwvPzaiF2JGfQASnmSc_aem_Mg7nb8yOWqvz58EwcPw9iw
  16. Koljiiiiiii šta ćeš ti u ovoj priči???
  17. Ja sam siguran da svi clanovi benda na bini dozivljavaju neki unutrasnji transfer blama cim LaBrie otvori usta da peva, prosto svi su svetlosnim godinama sa svojim muzickim sposobnostima iznad njega, valjda im je kao dobar ortak kojima je trulo da mu kazu da je ocaj.
  18. https://sanguineimperator.bandcamp.com/album/i-am-death?from=embed
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...