Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Yesterday
  3. Dobro me podseti May December Bukvalno Podcast
  4. oʞɾoƃ

    BM noviteti

    Op'o mu je malo kvalitet izdanja od Rozpada naovamo, reklo bi se.
  5. Spot je komedija. Ali od Mike-a me ne čudi, pisali smo već o njegovim poduhvatima gore. Odlična pesma, to je najvažnije. Paradox mi je bio možda i najbolji album u 2019 (i najbolji povratnički album ikad uz Fractal Possession), a boga mi, ovo ne deluje ništa slabije. Ne znam za ostale članove, ali Mike ima 60 godina, a zvuče kao da su u punoj snazi. 💪
  6. Talvi

    BM noviteti

    op op https://svrm.bandcamp.com/album/--12
  7. procureo odmah kako je izasao prvi singl 😄
  8. Nisam još slušao album (ima li ga uopšte u etru?) ali i ovaj drugi singl mi dosta dobar
  9. Ko voli Ken Mode, Chat Pile, Great Falls i tako te noise momčadi, trebalo bi da mu/joj se svidi i meth. s tim što oni imaju još i nekih disso momenata pa zna da bude još neprijatnije za slušaoca
  10. Proslogodisnji album mi je bio ok, al' sad na keca ne mogu da se setim ni jedne pesme osim Midsummers Eve balade, iz nekog razloga mi ona ostala u pamcenju (a nidje veze, ne slusam balade generalno). Mislim da im je vibe na ok mestu, da pokusavaju da se vrate na Black Halo fazon, al' mora to jos malo da se poradi.
  11. I smesno mi za taake kako ubace one ugh uzvike random po pesmi gde ne treba kaze ugh i samo nastsvinastavi da svira istim tempom..
  12. Novi lyric video,slabe pesme jos slabijeg albuma... mozda ovde ima jos fanova koji se nisu razocarali u ovaj bend ali sumnjam.
  13. DRI potpisali ugovor da sviraju ovde svake godine dok ne umru
  14. Opasan atmosfericni b.m. bend iz Belgije.
  15. Nordjevel je definitivno najglasniji bend koji sam ja ikada slusao, spremite se da bude ne otpanjeno nego prepanjeno. Prvi put sam ih gledao u Pesti, a za miksetom koja je bila negde na 3/4 prostora gde staje oko 1200 ljudi 109 decibela, drugi put na BA gde su usi krvarile na Octagon bini koliko je bilo otpanjeno i treci put na Kaltenbach-u gde su toliko bili glasni, a Dominator kako udari kick pedalom kao da me je neko sutnuo u zeludac 🤣 Znam da je za nase uslove skupo ali ko cesto ide na koncerte ima u domacim prodavnicama Alpine cepica za usi. Sa vise filtera i razlicite vrste glasnoce. Nordjevel je studijski vrhunski bend, uzivo se zbog glasnoce to sve nekako izmulja. Taake odlican do Noregs Vaapen, a posle njega je to sve nekako mlaka voda. Meni su solidne setliste za oba benda. Nordjevel je malo otpanjio poslednji album ali mi ne smeta jer je odlican, a Taake ima jedno 20min smarackih pesama sa poslednja 3 albuma i 50min dobrih starih.
  16. Čuo sam još neke ljude da su se žalili na zvuk, ja mislim da je najbolje nacrtati se po sredini, ne posebno blizu bini i tu se sve najbolje čuje. To je jedino nemoguće u KC gradu zbog mrtvih stubova.
  17. Koncertni tigar! U 10 dana 5 death black thrash koncerata...
  18. Ja nosim cepice definitivno, a rece mi Simon da i papirne maramice rade poso, nisam znao za to pa ce isprobamo.. A najjace mi od svega pustim kuci snimke sa Decapa i bolje se cuje nego uzivo lepo se razaznaju rifovi a uzivo krljanje..
  19. Ja se pripremam da me ogluve, strepnja mi je veća od nade kako će to zvučati u DOB-u...
  20. D.R.I. i Toxic Holocaust u Novom Sadu, Fabrika 29.07.
  21. Slusam sad malo radi pripreme.. Theotoxin meh genericni nemacki bm, malo moderniji orthodox kao malo neki blackened fazon ali bez neke specijalne inovativnosti.. Nordjevel nisu losi, norveski norsecore fazon ali fino peglaju, videcemo uzivo kakva je situacija.. Taake slusam malo diskografiju, posle prva dva albuma mi sve slabije sa sad. Kolko vidim sviraju nove stvari sem mozda 2-3 sa prva dva, novi mi nista spec..
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...