Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Moram si priznati da je ovo sa Guzilom bilo fantastično
  3. Teško da ima neki momenat na albumu gde je bilo ko pomislio "ovako nešto nikad nisam čuo" kao kada je izašao npr. 666 International ili Supervillain Outcast. Ili čak i ovaj Nohon (ili kako se vać piše).
  4. vudun

    Testament

    Ako ste vi teški metalci, onda sam ja ćerka Božidarke Frajt . . .
  5. Ide novi Capilla Ardiente kasnije u godini, više se tome radujem
  6. heavyervin

    Testament

    Izgleda jesmo baksuzi. Ja sam pored tri domaca koncerta gledao i 2017 u Pesti gde je bio prihvatljiv zvuk mada i tamo preglasan i 2020 u Becu gde su sasvim fino zvucali. Za koji dan cemo ih opet gledati kod Rumuna a krajem godine opet Pesta pa ce biti ponovo sa cime uporedjivati. Meni je bilo odlicno sinoc uprkos zvuku, od Kragujevca je samo bolje moglo biti. :)
  7. Metallum ne podržava similar artists po pojedinačnom albumu, tako da taj predlog otpada za DHG
  8. Pisao sam u nekom od ranijih postova, posto je to na brdu, a ti si u odnosu na binu nizbrdo, voda se sliva i moras da se sklonis sa strane. A druga bitnija stvar je da je na par mesta bilo nezgodnih bara ili blata ispred standa, jedan od njih gde uplacujes pare za karticu, i deluje mi ko da volonteri ne saradjuju dovoljno ili im prosto ne klikne u glavi i ostave tako kako jeste ili ne znam zasto ne postoji saradnja, pa su im reakcije usporene. Ili mozda nema dovoljno oci na festivalu. Na kampu malo gore, ogromna barustina pre satora. Setili se da stave neku letvu tek dan kasnije kad je krenulo da se susi i kad se mogla bara zaobici bez gazenja u vodu/blato. Za sljunak su se naknadno setili kad je tek napadalo, mogao se i taj deo ublaziti. Bilo je tu jos nekih sitnih propusta, ali to je nesto sto vise pojedince moze da izritira. Imamo malo drugaciji pogled na to pitanje, mada mozda je tu i do mene, posto stvarno nisam video igde da moze da se koristi wi-fi. Mozda i jedino pitanje na koje bi me bas interesovalo gde je on video to. Posto je vec otislo u drugom smeru, zakasnio sam da uletim. Mislim da su ormarici i dalje malo van njihovog domasaja i mozda naredne godine situacija bude slicna sem ako deo publike ne bude dovoljno glasan, jer ce tada reagovati. Ne mogu sve da pokriju i vrvt je prioritet da drugacije raspolazu sa parama pa posle da ispravljaju uocljive mane. Do pre dve godine su bile objave na rumunskom, obracali su se rumunskoj publici i radili su na zadovoljavanju standarda rumunske publike. Nije bilo realno ni prosle godine da naprave neke drasticne promene u pravcu evropskih festivala, jer je festival tek usao u ekspanziju. I ovo je tek prva godina, zbog odnosa domacih i stranih posetilaca kada mogu da dodju do kvalitetnije povratne informacije. Btw, prosle godine pitao za sator 10 dana pre festivala, nisam dobio odgovor. Pretpostavljao sam da mora do Decathlona.
  9. Packy

    Testament

    Taj deo sa pozicijom jeste tacan i mogao se osetiti prelaz kako se islo napred, ali bilo je trenutaka kada se malo sta moglo razaznati i kada je bilo skoro svejedno da li si napred ili pozadi. Pre koncerta kad smo seli na klupi, prosao pored nas tonac koji je bas pizdeo na zvuk jer se mlatara sa tim poslednja dva dana. Vec smo tada dobili tada hint sta mozemo da ocekujemo Caku bilo do jaja i vratice se, to je najbitnije. 😁 Serbia destroyed😄
  10. najnovija Fuxache objava 🖤 Happy Freaking Friday, Followers of FUXACHE! This is a PSA to let the metA-verse know that all FXE releases on Bandcamp (Digital Downloads) are now free! - We've noticed recently that Bandcamp are hitting us for around 20% of sales in fees recently, and not the few percent it once was. They are also warning us to add tax info for sales! Since none of FUXACHE mob like excessive taxes, as well as our delight in creating and keeping our recordings very fuxing affordable - we felt it was time to just give the digital tracks for free now. If you want to buy a physical copy of any of our releases or purchase merch, message FUXACHE on the socials or email achefux@gmailDOTcom Presumably you don't mind and love supporting grindcore!!! ...But If anyone feels ripped off for having just bought the digi tracks, we can refund any orders from the past 180 days. Let us know, and we promise not to think of you as being stingy. It's fuXen hard times right now and always! Bandcamp have been solid in the past and it is still a rad place to discover amazing music and artistry. The machine rolls on, we just do not like the direction in which it is headed. Cheers for the ongoing support and encouragement! TAX THE RICH, SPREAD THE LOVE, PEACE.
  11. sveže izašlo https://www.nature.com/articles/s41598-024-68072-9 kao poslednja rečenica u apstraktu stoji: "With the opening of the mine, problems will be multiplied by the tailings pond, mine wastewater, noise, air pollution, and light pollution, endangering the lives of numerous local communities and destroying their freshwater sources, agricultural land, livestock, and assets." iskoristiću da kažem da nije praksa da se takva rečenica stavi kao poslednja u apstrakt naučnog rada obično se tu navode opravdanja neke studije u smislu razvoja (novih) tehnologija i ukupnog boljitka za čovečanstvo ovde toga nema biću slobodna da pretpostavim da autori nisu ni pomislili da nešto ovakvo uviju u oblatne, a i kakvi bi to ljudi i naučnici bili
  12. Apparition novi prilično prosečan album sa malo hardkor upliva i par kul mošerskih deonica ali sve u svemu ništa posebno. Ali zato Hyperdontia nova lagano jedan od najboljih smrt metala ove godine, rif za rifom, kidalica za kidalicom.
  13. Album izlazi danas,pesma je prosek,ali je ovaj video zanimljiv za oko. Puno je tu sablazni 😆
  14. Meni ovo pade na pamet recimo mada sam taj novi dhg jednom pustio samo..
  15. https://mega.nz/file/cQJFHK4R#dNxteA8kjwm1tVX7xBfoLBayKHWNmKBkLYqNO7ieQWE
  16. Fora je sa ovim snimcima sto mikrofoni priguse buku i onda bude dobar snimak, meni se skoro uvek lepse cuje snimak na telefonu kad pustim nego uzivo kad gledam..
  17. Rekoh ti da se ne slušam takvu muziku... A još manje pamtim kako se šta zove. Ali odeš na metal archives, ima ono similar artists pa biraš, sigurno ima šta da se probere. Mogu jedino nešto bolje da ti preporučim, a i ako još nekom fali ono ludilo od pre, mnogo je bolji izbor Nohon iz ove godine.
  18. treba zatvoriti igre sa Alcest da uspava ljude
  19. Na ovom snimku i ne zvuči baš toliko katastrofalno.. a da je bilo skupo to stoji svakako..
  20. ostvarili su dečački san svakog mladjanog metalca (芊ŠŠŠŠccc 芊ŠŠŠccc seeejnt engrrrr)
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...