Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Content Count

  4564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

HUMAN last won the day on November 28 2019

HUMAN had the most liked content!

Community Reputation

1197 prepodobni

3 Followers

About HUMAN

 • Rank
  Hell serpent fejkčina od Metal

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11097 profile views
 1. Batman Meni bolja ona prva, ova baš ravna..
 2. ^Dobra stvar, za prave pećince
 3. Kladio bih se da neće biti mnogo ljudi.. ali ne i za marvu
 4. Jedino iznenadjenje prostor, koga više boli kurac za shit flames..
 5. HUMAN

  Megadeth

  Ajooj kako li će tek sad da zvuči, ne izgleda mi najbolje.. Ali ostao je veran Astonu
 6. HUMAN

  Sodom

  A šta li dodje kancelarki?
 7. https://files.fm/f/86ftpjrw https://files.fm/f/wcv4fhh7 Sorry ako sam nešta sjebo, probam video da postavim
 8. True Mislim da svaki format (i oblik) ima svoje prednosti i mane, možda se svako u odredjenom vremenu i nadje u nečemu. Sećam se kad se otvorio Mordor, željan konačno dostojnog metal šopa i originalnih diskova, Kozeljnik počne da mi priča o pločama, a ja ga gledam i pomislim, u kom veku živi ovaj lik Čak i oni puritanci koji pljuju mp3, rezance itd. nisu u pravu, pa kad bi tokom samo jedne god. npr preslušao toliki broj albuma i bendova uostalom!
 9. Ubojiti laserski zraci🤣 Slažem se da su ploče postale trendi, ali izgleda ipak s razlogom, zvuk (naravno u zavisnosti od izdanja) zapravo jeste bolji u smislu da je topliji, dublji, bass-y da kažem, a pored toga dobiješ i veličansten omot koji možeš iskoristiti i kao dekoraciju Meni je namera bila da prvenstveno nabavim desetak/petnaest omiljenih klasika koji mi jako znače, ali obzrom da sam porilično oduševljen ovim formatom, taj spisak se može i proširiti (jbg lepo su ljudi, baš ovde upozoravali da se radi o jebEnoj drozi)
 10. Hvala! Veruj mi da ih ni malo ne štedim Nisu ploče baš tako njanjave kao što se misli, npr ove što imam duže od pola godine ili čak godinu, sam sigurno preslušao barem dvadesetak puta i nisam primetio nikakvu razliku, nove naravno, a i ove polovne što sam uzimao takodje zvuče isto kao i kad sam ih uzeo, a uglavnom su u dosta dobrom stanju. Mislim da se ploče ipak prave da se slušaju, ali da, verovatno ako bi ih baš besomučno vrteo duži vremenski period, sigurno ih sjebavaš, i ako npr više puta zaredom vrtiš istu.. Ne vidim poentu da uzimaš nešto samo da bi čuvao i držao na polici, pa čak i ako se vremenom sjebucnu malo, jedino ako ne plivaš u parama pa lepo uzmeš duplikat
 11. Idi bre ja reko rikno Čak Bili, šta ste zaredjali Testament
×
×
 • Create New...