Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Content Count

  4091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

HUMAN last won the day on March 26

HUMAN had the most liked content!

Community Reputation

977 ljubi ga majka

3 Followers

About HUMAN

 • Rank
  Hell serpent fejkčina od Metal

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

9368 profile views
 1. Pa vidi se, četiri albuma jednog benda To ko kad bi za floridu stavio šes Morbida
 2. Pa jbg kad ne znaš prave metalce, ko priča o mršavim nerd KST-ovcima
 3. HUMAN

  Possessed

  I malo prezabavan.. Elem, čudi me da ti album nije malo terasast?
 4. And how stupid are open minded bands, also bashing faggots, kill the posers and shit.. So come to party A to ovde stvarno manjka.. pa jbt na svakom ćošku može da nadje dobru klopu. Baš je lik došao na jebeni Yum da pita gde i šta da jede..
 5. I šta će čovek da radi kad se najede ćevapa, kajmaka i karadjordjeve.. da drka, a? Recite mu šta ima barem približno rok/metalu, mada tačno da smo postali najgora rupa od zemlje kad su takva mesta u pitanju. This klub in Belgrade is mostly Gothic, but once in a month there is a Metal party (all kinds, mostly heavy, thrash, power, and a little portion of black/death) https://sr-rs.facebook.com/VrtoglavicaSubcultureWorld/ Also you can come to some pubs where you can hear some rock/metal tunes and drink nice beer https://sr-rs.facebook.com/gunnerspub/ Sadly you will miss the only good gig in a while.. https://www.serbian-metal.org/vesti/21943/manticore-kill-i-hellgoat-krajem-maja-u-beogradu/ All the best, and welcome to the most shithole place in the world for Metal
 6. Takodje ne vezano za BM, pa Dimone pobogu dje ti je Here in After? A i šta ti znači ovaj Millennium u višlisti, jes ti to slušo il nisi?
 7. HUMAN

  Possessed

  Ufffff baš kul spot, ne sećam se da sam bolji gledao skoro.. I do jaja što su angažovali ovog glumca što igra popa, jedino što su mogli bolje ovu sotonu da odrade.
 8. HUMAN

  Konkhra

  Pa to je dobro, šta oćeš
 9. Suicide Note Pt. 2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>sva LoG izdanja koja postoje i koja će ikada postojati..
 10. HUMAN

  Konkhra

  Pričali smo već o tome, čak sam i kačio njihov cenovnik, bilo je i skupih i jeftinih izdanja, a i sve ono izmedju.. Naravno da su neka bila i preskupa, sećam se da mi išlo pogotovo na kurac što su Morbid Angel izdanja bila izuzetno skupa, zato ih tada i nisam uzimao, a verovatno je najviše to zavisilo od lejbla tj. sa kojima su kakav ugovor imali.. Uglavnom većina, barem meni, zanimljivih izdanja nisu bila bog zna šta paprena.. A i ovi sad prilično deru sa cenama po ovim Vulkanima, elem ova roadrunner izdanja koja uglavnom valjaju po svim tim knjižarama koštaju duplo više nego u inostranstvu, tako da je Dimon totalno u pravu što se tiče ove "zavere sa zapada" A i to sa naručivanjem ti uglavnom ispadne isti kurac, dok platiš dažbine.. A i meni lično mnogo draže da odem u šop i pogledam šta tačno uzimam, a tu je i faktor iznenadjenja kada pronadješ ono što želiš, a to je neprocenjivo, zato najviše i volim da obilazim metal šopove bilo gde kad putujem van zemlje, a opet bilo bi lepo da i kod nas ima barem jedan valjan.
 11. Šta, ti si tad zahvatio Kredle Btw pustio minut ove nove, cringe, cringe na kub
×
×
 • Create New...