Jump to content

Demon Seed

Iskreni članovi
 • Posts

  19104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  171

Demon Seed last won the day on November 28

Demon Seed had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  Almost no post wherein profundity and playfulness do not tenderly hold hands!
 • Website URL
  https://rateyourmusic.com/~DemonSeed

Profile Information

 • Location
  Unbreathable Void

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

34966 profile views

Demon Seed's Achievements

Nolifer of Metal

Nolifer of Metal (5/6)

4.6k

Reputation

 1. Svaki dan voziš pandura a
 2. Da da ovo o kome prica u klipu, ima link u descriptionu... Pomaže Bog
 3. Đe ste monci što ima, nemoj da se svađate, ima minusa za sve.
 4. Je l' se desilo nekad u univerzumu da neko vidi lika u crnoj metal maši što bi rekao HUMAN, i da pomisli "mmm ovaj muškarac sigurno dobro miriše"? Hvala od srca!
 5. Mislim da je možda aspekt u kom me je metal najviše zajebao u životu (a sigurno nije jedini), ideja da je kul nošenje crne majice ištampane slikom benda ili omotom albuma. Bolje polo lakostu da sam nosio. Nikad više crna metal majica, a možda ni druge boje, konačno sam oslobođen.
 6. FK Partizan je klub osnovan u Zagrebu od strane Franja Tuđmana čiji okot iz pakla snima porniće.
 7. Da ne pričamo o tome što čista devojka ima sto blokada u glavi (inače ne bi bila čista nego prljava dronfulja kao što treba), kojoj te nezgodno ovako i onako, te ajde polako, te nemoj jako da čepiš otvor, nemoj da pljuješ unutra, namaži losion, malo je neugodno, nisam ja takva... Dok ona koja zna znanje gaji ko zna kakve boljke... A nije se rasprostranilo u kulturi da se ide na redovna testiranja i da se uoči jebalja testirate pa da vimo ko šta ima... A i ako ga ne izbacaš dovoljno, onda si previše žedan pičke pa se bojiš da je ne rasteraš ako je teraš da se prvo testirate, a neko mora to i da plati, a koji je kurac onda mama pičku, sisu i guzicu rodila ako će ona plaćat testiranje da bi se jebala sa kojekakvim bolidom, kad može to da proda u jahting... TLDR žena je demonsko stvorenje, pička je od Đavola.
 8. "Imate u Bibliji da u poslednja vremena..." Skinuo sam uputstvo za odvikavanje od masturbacije, odlično je... Ali ipak masturbacija ima mnoge prednosti u odnosu na spolni čin sa ženama. Ne mora se cimaš da dvoriš, da izlaziš, da se socijalizuješ, da glumiš da ti je zabavno dok gledate novu epizodu gejmotrona zajedno i čekaš da izvadi pičku, lepo ga baciš u nesvest i ubrzo se posvetiš se uzvišenijim stvarima u životu kao što su nauka i umetnost... Da ne pričamo o tome da praktično nema opasnosti od polnih bolesti ako dobro pereš ruke, a nepranje ruku je ionako gori greh od svake sodomije i onda si i zaslužio da dobiješ crveni vetar na kuretu...
 9. Preterali su, sigurno bi FIFA to kaznila, kad ne bi bile Ustaše.
 10. Baš ću da obrnem, meni je Nuklearpteryx omiljeni
 11. Nisam radio test, kliknuo sam na sliku face koja je sličnija mojoj od ostalih ponuđenih i pročitao kako je zovu 😇 Ima test?
 12. Humanova lista najboljih retro dm albuma 2021
×
×
 • Create New...