Jump to content

baron-samedi

Iskreni članovi
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

baron-samedi last won the day on August 11 2023

baron-samedi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

5788 profile views

baron-samedi's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

13

Reputation

  1. Sad baš ide uživo na http://stream.wacken.com/ , i ja sam se kasno setio.
  2. Sutra od 21h uživo sa Wackena. http://www.ndr.de/unterhaltung/events/wacken/livestream/wacken2413.html
  3. Sad će Moonspell uživo sa Graspopa. http://www.skynet.be/nl/festivals/graspop-2013/live-stream Ništa ipak, napisali bili next: Moonspell i bio je štikliran, sad stoji krstić.
  4. Ima i za prva dva albuma: http://www.metal-archives.com/reviews/Cirith_Ungol/Frost_and_Fire/1765/robertgarven http://www.metal-archives.com/reviews/Cirith_Ungol/King_of_the_Dead/1766/robertgarven
  5. http://www.mediafire.com/?kxzlw9rl89tit9w Ovo je isto izgleda vinyl rip samo, je dobar vinyl rip. Mnogo bolje zvuči od onog prošlog. Inače, meni je album baš dobar.
  6. Ovo što slušamo je izgleda loš rip s vinyl-a. Evo šta kaže čovek "I got the CD today and the difference between the vinyl rip and the real deal amazes me. It sounds far too clear now, though." Što nisam ovo pre ovo video, nego slušao ovu glupost.
  7. Ako neko nije čuo novu pesmu: Saint Vitus - Blessed Realm A evo i jedne neobjavljene sa Lord Christus-om iz 1992. Saint Vitus - To Be a Soldier A mislim da i ovo može u ovu temu. Wino ima novi bend i album: Premonition 13 - 13 (2011) 1. B.E.A.U.T.Y. 09:03 2. Hard To Say 03:06 3. Clay Pigeons 06:08 4. Senses 03:30 5. La Hechicera De La Jeringa (prelude) 01:34 6. La Hechicera De La Jeringa 06:27 7. Deranged Rock N' Roller 03:36 8. Modern Man 04:21 9. Peyote Road 06:06 Download
  8. Ovo je druga pesma. Prva bila Wolfshade.
  9. Ima sad uživo na http://www.skynet.be/generation-nl/muziek/festivals/live sa Graspop-a.
  10. Koliko ja pročitah na ovoj najdužoj recenziji za ovaj album, 7 pesama je novo. http://theobelisk.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=1730 Evo slušam prvi put, i mislim da je bubanj programiran,naročito se primeti kad se čuje doboš više puta zaredom. Da je ostao Gary Isom mislim da bi bio življi bubanj. Ali nije loš album na prvo slušanje. American Dream peva Victor, pa ta pesma mnogo liči na Place of Skulls. A što se tiče filma o Bobby-ju, znajte da on voli da izmišlja i Joe bivši bubnjar kaže da on nikad nije bio u Kolumbiji niti je vozio avion... Čitao sam na nekom forumu, ne mogu sam da nađem.
  11. Crowbar - Cemetary Angels spot Meni je baš dobra pesma, a ova 'Let Me Mourn' možda još bolja. Ma, Crowbar nema loš album, biće i ovaj dobar.
  12. Ja sam došao u pet do devet i uhvatio samo zadnju pesmu od Loch Vostok, i od utiska mi je ostao samo taj, da sam mislio da pevač sedi, ali ne, on je samo nizak. Inače, preslušao sam im sva tri albuma i dobri su, i tačno sam pomislio kao azal ovi liče na Evergrey, a Leprous na Pain of Salvation, i to na ranije radove oba benda. Leprous bili mnogo dobri, samo možda je previše dve nove pesme, ona prva mnogo komplikovana da bi mogla da se oceni uživo. Gledao sam Therion kad je bio prvi put, ali mi je sad nekako bilo bolje, iako je Gothic Kabbalah bolji album od novog. Dobar je bio zvuk. A dobre su izabrali pesme s novog, jedino Sitra Ahra nije na tom nivou, ali nije loša uživo, onako zabavna. Hellequin je bila izvanredna, kao mjuzikl sa onim maskama, Vikstrom je tu zablistao. Još jedan highlight je bio Siren of the Woods, pre svega zato što mi ta pesma nije omiljena, ali uživo sa flautom, koju nisam ni znao da Tomas svira, je zvučala fantastično. Inače pevači bili dobri, jedino kad bi Snowy-jevo pevanje limitirali na growl ili kad svi pevaju zajedno (tad može da se toleriše), pokvario je Sophiu i Lemuriu. Ja mislim da Charistopher zna da on ne zna da peva, ali ga drži zato što je visok i ima harizmu za trojicu. Kraj je bio standardan, ove dve pesme su zučale apsolutno isto kao i prošli put, više je išlo s matrica nego što su oni svirali, naročito na Rise of Sodom, okej preterujem. Tu je i publika bila najglasnija. U suštini odličan koncert.
  13. http://www.metalsetlists.com/showthread.php?t=15079 Therion -- London, England -- October 31st, 2010 Sitra Ahra Live Tour Venue: Shepherd's Bush Empire Loch Vostok (19:15-19:45) ?? ?? A Mission Undivined ?? ?? Energy Taboo Leprous (19:55-20:30) ?? Phantom Pain Dare You White ?? Passing Therion (21:00-23:00) Sitra Ahra Wine of Aluqah Typhon The Perennial Sophia Hellequin Nifelheim The Siren of The Woods Voyage of Gurdjieff (The Fourth Way) Ljusalfheim Dies Irae Ginnungagap Kali Yuga, Part 3 Call of Dagon Clavicula Nox Enter Vril-Ya The Blood of Kingu Lemuria Abraxas Unguentum Sabbati ---------------------- The Rise of Sodom and Gomorrah To Mega Therion
  14. Cathedral - Vampire Sun na Exit-u http://www.youtube.com/watch?v=Ia-3YskdvTw
×
×
  • Create New...