Jump to content

HEFEST

Iskreni članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

HEFEST last won the day on April 5

HEFEST had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Location
    U poseti

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1156 profile views

HEFEST's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

20

Reputation

  1. To isto ja kazem za muziku. Svi hoce nesto zajebano i sumorno, da im urla djavo iz pakla direktno na uvce, a nece glemere i powerase koji promovisu uzivanje u zivotu. Filmove domace radinosti ne gledam uopste od kada je umro Mija Aleksic. Mozda ukupno 7-8 komada od tada. Danas ne gledam ni strane. Sve sranja kompletna.
  2. To je bila kao TV serija od cetiri epizode. Skoro svaka epizoda za sebe, ali zajedno cine jednu celinu i imaju smisao samo ako se zajedno posmatraju. Nebitno je gde se i kako zbilo jer da si sanjao buducnost i zavrsavao ljudima recenice pre nego sto ih i zapocnu znao bi koliko nema sumnje u celu pricu. Ja sam shvatio kao svoju duznost da to svoje iskustvo ne zadrzim za sebe nego da ljudima pricam o tome. Nebrojeno mnogo njih me vec otpisalo kao ludaka, ali posto me uvek boleo racku sta ko misli o meni ne potresam se mnogo. Ja sam na Bozijoj misiji, bukvalno - the chosen one - i ne nameravam da pljunem na tu cast.
  3. Meni se Bog javio i pokazao mi viziju raja. Pakao mi nije pokazao tako da za to vec nisam siguran. Nije bajka nego realnost ma koliko meni i dan danas to izgledalo neverovatno.
  4. HEFEST

    Judas Priest

    Postoji Spotify, Youtube Music, Amazon Music i ostali streaming servisi. Jedino ako bas teras mak na konac pa skidas samo u FLAC-u.
  5. HEFEST

    Judas Priest

    Sto downloadujes albume u 2024. godini? Eve ti ovo pa trazi sam. https://en.metal-tracker.com/ Bilo dok nisu rasterali sav narod svojom politikom. Sada samo lezbejke i pederi. Nema pravih homoseksualaca kao sto je Rob.
  6. Savatio ih je dok je do kolena u djubretu brljao po deponiji. Ko nekada kada je po snegu spasavao dete. Ja mislim da je on ipak Klark Kent. Ima cvike, sve se poklapa.
  7. https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-danka-ilic-ubijena-vucic-uhapsena-dva-muskarca-priznali-zlocin/nx98yns
  8. Kuku lele i do Boga!!! Gorila sa mustaćima je Julija.
×
×
  • Create New...