Jump to content

Álvaro Recoba

Iskreni članovi
  • Posts

    1991
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Álvaro Recoba last won the day on June 21 2016

Álvaro Recoba had the most liked content!

1 Follower

About Álvaro Recoba

  • Birthday 11/20/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Гложане, Власотинце, Ниш, Нант

Profile Fields

  • Gender
    Male

Álvaro Recoba's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

216

Reputation

  1. https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Vucic-Rostiljijada-veca-od-festivala-Exit-i-Guca.sr.html https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradonacelniku-Leskovca-gradska-nagrada-za-najuredjenije-dvoriste.sr.html Opasne vesti.
  2. Će ide li neki u Novi Sad na Brkovi?
  3. Presedan je na evropska, ali nije generalno. Panama je na prošli Gold cup osvojila 3. mesto sa sve 6 nerešene u regularni tok, od toga samo izgubili protiv Meksiko u polufinale posle produžeci. Treća bila u grupu. Paragvaj, s druge strane, na Copa America 2011 igrao finale sa 5 nerešene pre toga, treći u grupu isto. Dešava se u zadnje vreme
  4. Pokušali su da naprave pesme Semiru Jahiću, za sad je to još slabo, ali možda bude. Čovek je bogotac za Darka Lazića. Nisu mu ni tolko loše ove dve pesme.
  5. Šerifov album među najbolji albumi koji je izbacio Južni vetar. Tuj doista ima i kompozicije Nazifa Gljive, ali je aranžman i dalje JV. Inače, Šerif izbacio pre neki dan novu pesmu. Ponudio mi youtube da pogledam. Ne sviđaju mi se ovakve pesme.
  6. Ma desi se poneka pesma da može da prođe, ali je činjenica da bi bila bolja da je Saša Jelić izaranžiro. Kakvi su ovo zvuci... Za Gojka nema loš reč.
  7. Nije samo što se istrošio, nego je i tvrdoglav, pa forsira neki užasan zvuk, a ni pevači mu nisu neki kvalitet. Poslušaj Jelića da vidiš kako bi Mile trebalo zvuči danas, a i za poređenje zadnja Miletova pesma.
  8. Kako glup naslov vesti, koji đavol turbo-folk hitovi?! Kad smo kod Južnog vetra, Mile odavno ne pravi dobre pesme. Za razliku od njega, Saša Jelić je vrlo dobar. Izbacio je novu pesmu na koju svira i Sava Bojić. Nije loša.
×
×
  • Create New...