Jump to content

VoivodBG

Anonimus
 • Posts

  16777
 • Joined

 • Days Won

  102

VoivodBG last won the day on August 10

VoivodBG had the most liked content!

6 Followers

About VoivodBG

 • Birthday 02/28/1988

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.mixcloud.com/CrackSnacklePop/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

81513 profile views

VoivodBG's Achievements

Nolifer of Metal

Nolifer of Metal (5/6)

2.6k

Reputation

 1. https://i-voidhangerrecords.bandcamp.com/album/throne-between-worlds
 2. Nisam veliki poklonik Vranjkele, ali otkako je promenio list i počeo pozitivnije da se ponaša, a i legao mi biološki minimum kao album koji mi je dao uvid u kako to sve zvuči za današnje standarde. Bila je pametna odluka otići na njega, hvala @Radnaskela što je obezbedio karte. 🙂 Ono što mi je zapalo za oko tokom nastupa, super probrana setlista, dosta Blokeja, i te pesme zvuče kosmički kada ih opiče pogotvo ove poslednje gde shredduju i pršte kosmičke eksplozije rifova. Dobro su odradili i animaciije i osvetljenje, efektivni prikazi poslednjeg omota, Tarkovskog u Andreju, i Bremeplova. Zvuk je bio odličan, malo su ga panjili na momente, ali nije bilo previše mikrofonije da ga umutri da bude nekih većih problema. Smešno mi bilo kada je Vranjkela između pesama rekao nešto u stilu: Znam da je velika razdaljina između nas, mi smo ovde pod ovim reflektorima, ali vaši blicevi mi smetaju i ne mogu da čitam tekstove, ne znam ih sve napamet." Još će i stendap rutinu početi da radi. 😄 I super je što su poslednjih 5-6 Blokej pesama svi ustali, i vidi se da su uživali u svakom momentu svirke, baš lep i prelep osećaj. Biter Art Cafe setlista
 3. Teško, otkako je korona počela sve koncerte je otkazao, a mislim da ne bi da se igra sa otkazivanjima i prevelikim gubitkom novca.
 4. Iskreno ovo je daleko bolje od vecine pesama na Kindly Bent To Free Us. Jedino ne znam zasto je ovako muljav zvuk, da li je miks los, ili Youtube lose kompresuje. Radujem se albumu i nadam se da ce biti dobar za vise slusanja.
 5. Da. Režiser filma je i glumac koji je Švabica. A što se anime prikvela tiče, kontam da će to biti o eskapadama tokom inicijalnog izbijanja zombija i kako je on sa njegovom ekipom to sve čistio i izgubio ženu i svaki drugi mogući stereotip. 😄 Blood Quantum i nije toliko grdan. Dobre su scene akcije, i praktični efekti. Malo je tupava ta analogija o pokolju Indijanaca, i eto kako su u toj apokalipsi najpotrebniji nama belcima i da je vrag došao da naplati sve. Not great but not terrible. Ima par izuzetaka vezano za zombi formulu, meni je prvi 28 Days Later i dalje posve svež konceptualno što nisu zombiji, već virus.
 6. Prikvel je sa Švabom obijačem, neće imati veze sa ovim filmom i dešava se pred zombi apokalipsu. Biće prikvel serija u anime fazonu sa glasovima likova iz filma. Mada i od toga ništa ne očekujem. 😄
×
×
 • Create New...