Jump to content

VoivodBG

Anonimus
 • Posts

  17408
 • Joined

 • Days Won

  110

Everything posted by VoivodBG

 1. Dobra su prva tri singla bila, overice se full albumce.
 2. Najveci bratan za bubnjevima bi danas slavio rodjendan. Slava mu.
 3. Uvek sam mislio da Goribor nikada neće dobiti priliku da izda svoja dva remek dela na pločama, ali eto posle dugog niza godina šapata o mogućim reizdanjima, to se konačno dešava. Goribor su bili blesak svežine i ingenioznosti na našoj ižvakanoj muzičkoj sceni, iako više ne postoje, drago mi je da je ispravljena nepravda sa te strane i što će vinili postojati, i na taj način je stavljena tačka na jednu dobru priču. Goribor, gorim i ja sa njima!
 4. Bogumi nateraces me da im pustim poruku i pitam sa ima di je Janko?
 5. The Witcher Netflix Bukvalno podcast Pricamo o seriji, a bogumi i o knjigama i video igrama. Trudio sam se da spojlujem sto manje, ali su koleginice vodile rec. 😄
 6. Pa nije sve sala, mala, ali sala. Moguce da i instagram ima ogranicenja na spejs i slova pa je mozda zato Janko sklisnuo. Ako je otisao, bice manje zigovanja gitare u buducnosti.
 7. Ili jednostavno ne slusas i onda se doziras crnim metalom propasti nase. I gledas ouroborosa kako jede cokoladne plazma kocke i kaze, to je to.
 8. Kakav Pearl Jam tribjut. Veseli Vranjkela, najbolji Vranjkela
 9. Sto bi napustio bend? Nema naznaka. 😄
 10. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/radio-kim-otac-ilarion-novi-vladika-spc-na-kosovu/
 11. E nisu toliko strasne, one su iz ekipe Krov nad glavom, tako sam ih i ispratio za podcast. Svidja mi se sto se cimaju oko tih stvari. Sto se ove epizode tice, imale su neke valjane tacke, ali je to posve blago.
 12. Koliko ljudi bi mogao da primis? Pokrili bi ti corbu.
×
×
 • Create New...