Jump to content

VoivodBG

Anonimus
 • Content Count

  14065
 • Joined

 • Days Won

  38

Everything posted by VoivodBG

 1. Queens of the stone Age - Rated R Bohren & der Club of Gore - Sunset Mission Squarepusher - Be Up a Hello Kozeljnik - Death Gives Unto Life
 2. https://io9.gizmodo.com/our-first-look-at-the-discworld-tv-show-is-not-what-you-1841061466 Danas sam se zgranuo kada sam video ovaj članak. Prvo nisam znao da se već neko vreme radi na novom serijalu baziranom po Pračetovim knjigama o Ank Morpork straži (Straža! Straža!) i da će od svega toga što se očekivalo da naprave jebeni pomodarski na brzinu sklepani serijal koji će zadovoljiti i sve moguće politički korektne ljude. (jedan od likova koji je patuljak je sada transrodna osoba) Discworld romani bi zapravo radili na nivou serija i kada bi im se povećao budžet i kada bi zaista crpeli inspiraciju iz samih knjiga i omota koju su dali taj osećaj kako bi to sve zaista moglo da izgleda, iznedrile bi se dobre serije kao u prošlosti koje je BBC pravio.
 3. https://emocatrecords.bandcamp.com/album/five-pound-pocket-universe Jebanje mamare od albuma. Neka vas ne zavarava preslatki omot. Kome nedostaju Fantomas cut up ludila i naprosto volite jak saskofon i generalno semplovanje raznih zvukova, onda je ovo sranje na koje ste dugo čekali. Što se mene tiče jak početak 2020. Nazivi pesama su sve. Lični favoriti Facehugger, Tentacle Garden Rape, Spermbot.
 4. Samo gabber gabber u glavu! Kida i spot. Pomalo podseća na rimejk Maniac-a sa Elaijah Wood-om.
 5. Nikada ne bih očekivao da obrade nešto od Lune, sada me baš svrbi da čujem na šta će da zvuči njihova obrada. Jel ima neko vesti o objavljivanju prethodnog albuma na pločama? To su najavljivali tokom prošle godine ali od tada zatišje teško.
 6. kako da ostavimo sa onim trakama gore. neka gori!
 7. Jedna u skladu sa maglom i toksičnim isparenjima. Jesu, brate samo Jesu.
 8. VoivodBG

  Godflesh

  01. Body of Wire (4:55) (featuring Moor Mother) 02. In a Cage (5:30) (featuring Moor Mother) 03. System Error (4:09) (featuring Moor Mother) 04. Medulla (7:55) (featuring Moor Mother) 05. Catalyst (6:17) (featuring Moor Mother) 06. No Investigation (4:09) (featuring Moor Mother) 07. Wrecked (6:30) 08. Debris (4:39) 09. Black Hole Orbit (4:27) 10. S.O.S. (5:50) 11. Alien Within (4:34) 12. Stargazer (4:47) Line Up: Justin Broadrick (Godflesh/Jesu/JK Flesh) Kevin Martin (The Bug/Ming Midas Sound) https://cloud.mail.ru/public/2aeS/55ZvDrm5N
×
×
 • Create New...