Jump to content

VoivodBG

Anonimus
 • Content Count

  13318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by VoivodBG

 1. Srđan Branković - gitara i bas Miroslav Branković - gitara Marko Milojević - bubnjevi Aca Bogdanovski - vokal Zoran Marinković - vokal
 2. Deadwood posle 13 godina odsustva dobija kraj u vidu filma!
 3. Režiserki debi Noah Hawley, čoveka koji je stvorio seriju Fargo i Legion. Svemir unosi mi nemir!
 4. Sada posle detaljnijeg preslušavanja tačno se čuju vokali kako su lepljeni i sečeni i kako nemaju koherentan niz. Ali ne mari, forica je. I opet stojim iza toga, najjači adut su kljave baš se lepo utapaju sa gore pomenutim disonantnim rifovima. Nije me mrzelo da izdvojim 10 minuta i da okačim na discogsu informacije o EP: https://www.discogs.com/Irrtum-6010/release/13373084 Ali sam se baš iznenadio kada videh da je ime benda drugo po redu, eh kako nikada domaći bendovi ne ubodu neko ime koje nije zauzeto.
 5. @Havočka simpatično je što si tako nabusito odreagovala na moj komentar. Svako ima sopstvenu percepciju svakog koncerta i događaja na kojem je bio, kao što ja ne mogu da nametnem svoj subjektivni osećaj kao finalan, ni ti ne možeš sopstveni.
 6. Nisam mislio sam na naše koncerte koje sviraju jednom godišnje, već na prethodnu turneju pre našeg koncerta, jako su slične pesme i malo izmena ima, čak i poređenje ove dve liste što si poredila ima dosta istih pesama. A kada kažem navežbaju zasigurno mislim za Glada koji verovatno nije prošao ceo repertoar benda dok nije bio u njemu. Poyy
 7. Kada krenu klavijature u poslednjoj. Lepa i kratka vožnjica od EP. Nego jel se zaista pesme zovu 11, 22, 33, 44 ili je to greška pri unosu izdanja na bandcampu? I gde su tekstovi?
×
×
 • Create New...