Jump to content

Kox

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Planeta Dekont

Kox's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Sonata Zakon Maiden Ustav Him Podzakonska akta. Ne! propis, Ne! statut, Ne! amandman, ma to je jedan obican STAV (a i to mu je pohvala)! Odoh ja da slusam Iron Maiden, a ti se ljubavi vrati tvom Himenicu!
  2. The End Of This Chapter, Shy i Last Drop Falls - ubedljivo najbolje! Sonata Zakon Maiden Ustav 8)
  3. Kox

    HIM

    Pitanje je da li je sve to istina ili samo jos jedan od traceva... :roll: Kolko sam ja cula,alkohol ne koristi mnogo,ali zato cigare....60 dnevno! 8O Ako je tako...Onda ko zna.... :? I tata bi sine!
  4. Kox

    HIM

    Ne verujem sta pricas Anarchy! Joj, sad ce meteori sa neba da gruvaju!
  5. Ranije su bili dobri, ali sada! Koji bull-shit! Tipicna alternativa, nema sta!
  6. Uzimajuci u olaksavajucu okolnost, bio je dajguz, derpe, buljas, kako hocete! Srao je previse o stvarima koje se nikad nisu niti ce se ostvariti realno, i nije imao druge nego da ispije otrov od Otrovne Kukute.... Peace to Socrates!
  7. Kox

    Smak

    Nema reci... Deep Purple naseg vremena!
  8. Kox

    W.A.S.P.

    Sta da kazem - FENOMENALNI SU!!!
  9. Zen-budizam je jedna od vera koje izricito cenim. Zen budisti su mirni ljudi, nauceni da pate ziveci samo u sadasnjosti. Trudim se da prihvatim neke njihove osnove psiholoskog razmisljanja... mnogo je lakse.... cak i neke duhovne vezbe su im odlicne! Znaju da cene to sto imaju, nisu pohlepni i raspolazu velikom sferom znanja iako se to kod njih ne ispoljava! Jednom recju; cool-nenakurceni-samopredani-likovi! 8)
  10. Kox

    Bruce Dickinson

    Definitivno u Maidenima! Jedan od najboljih vokala + lik je intelektualac, s obzirom da je diplomirao istoriju!
  11. Kox

    HIP-HOP

    Ja sam licno do sad mislio da je sve to jedno sranje, jer sam non-stop slusao samo: Yo,Yo, Ma nIgga!!! Ja jebem najbolje picke, vozim najbolja kola, cirkam pivo ispred prodavnice, ja sam socijala!!...itd. Ali kad mi je moj burazer, koji se time inace zaludjuje, pustio neke underground stvari koje nimalo ne lice na vec navedeno, moze se reci da ti momci grade neku kulturu. Mislio sam i ja kao i ostali da je sve to shit, ali takvi istomisljenici bi trebali da poslusaju neke underground stvari, pa mozda promene i misljenje... Ne moze da skodi...
  12. Pravi su muzicari, i kako oni uvek govore, bogati klosari!
  13. Citajuci mnoge knjige o njoj rekao bih da jeste, jer se vecina naucnika koja su bila na terenu slaze sa hipotezom postojanja Atlantide. Pocnimo prvo od pitanja u vezi postojanja Velikog praska, pa dodjimo do Atlantide.
×
×
  • Create New...