Jump to content

Novaliis

Iskreni članovi
 • Posts

  9847
 • Joined

 • Days Won

  31

Novaliis last won the day on May 10 2012

Novaliis had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Svalbard

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

72890 profile views

Novaliis's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

1.9k

Reputation

 1. Novi Flying Colors će biti odličan. Second Nature je zapravo trebao da bude naziv Transatlantica na početku, ali su odustali u poslednjem trenutku i promenili u - Transatlantic. Sviđa mi se i cover, podseća na mix 80-ih i početke 2000-ih. Osećam da će prog elementi biti još jači na drugom albumu.
 2. ''The Whirlwind'' me nekako podseća na ''Sola Scriptura'' album - takvi se albumi snime jednom u karijeri. Nabijeno energijom od prve do poslednje sekunde i bez dosadnog momenta, s tim što mi se koncept Whirlwind-a daleko više sviđa. Kaleidoscope mi je bio solidan već na prvo slušanje. Omiljena mi je svakako Into the Blue. Ne znam šta sam čitao na kompu dok sam preskušavao album prvi put i dođe onaj deo sa Danielom, morao sam da pauziram i preslušam ponovo, naježih se sav. Nisam imao pojma da konačno gostuje i na studijskom albumu. Sad najčešće slušam Into the Blue + Shine koja mi dođe kao nekakav epilog. Shine je sama po sebi dosta cheesy, ali u paketu dobro funkcioniše. Jel zna neko biće li neki DVD, sa Whirlwind-om sve se nekako znalo, a sad su mi se nešto ućutali oko tog live-a, a znamo da ga mora biti.
 3. Ne smemo zaboraviti i Chrono Cross. Ove dve pesme pre svega, kada pričamo o emocijama http://www.youtube.com/watch?v=U-1dshu2RWc http://www.youtube.com/watch?v=aBE3c9X0BoA
 4. Amundsen je jedan od mojih heroja, ako mogu tako da kažem. Film kao film je odlično urađen, sve preporuke.
 5. http://www.imdb.com/title/tt0088551/ Obavezno za svakog fana polarnih ekspedicija. O čuvenoj trci između norvežana i britanaca.
 6. Podsvest je čudo. Idem ja sad sa ove teme, lagano..
 7. Moram da postujem ovu stvar od GG, meni jedna od omiljenih njihovih pesama. Savršenstvo. http://www.youtube.com/watch?v=XIlG0TmxzTs
 8. U pravu si, moja greška. Htedoh reći, ovo je drugi put da se proserava protiv mene, iz čista mira. Očigledno ima neki problem, kompleksaš mejdenovski. Nego, Havoc, kad se već javljaš, zašto imam osećaj da si ti od ranije na forumu i da ti je ovo drugi nalog?
 9. Runner, ovo ti je već drugi put da me lično prozivaš preko foruma. Zajebat si lik, nema šta. Pravi mejden fan.
 10. Da ja sa 70 godina i dalje sviram rok za srpske kovrdžave studente u parku koji trljaju akustaru uz jelen i igraju karte do 3 ujutru, muziku koja ne prelazi praistorijske rok standarde i koja je odsvirana još pedesetih - šezdesetih godina 20. veka, odmah bih uradio samoubistvo na skali agonije barem 97 posto.
 11. To čak i nije njegova konačna forma.
 12. Odgledao Melanholiju pre par dana, zaista dobar film. Po meni jedan od boljih apokaliptičnih filmova. Atmosfera je teška, poslednjih nekoliko minuta filma razaraju nerve. Ja sam se bukvalno naježio.
 13. Jedna od mojih ideja koju imam već godinama, ili fantazija da bolje kažem, je da napravim ogroman park u sred nekakve pustinje, tako da kilometrima unaokolo nema ničega osim kamene-peščane pustare. Park bi imao sopstvenu mikroklimu i mikroregione, jezero, reku, šumu, pećinu, čak i brdo, sve veštački izgrađeno. Park bih naselio najbizarnijim, najređim i najčudnijim primerima flore i faune sa cele planete, i sve bih pažljivo isplanirao tako da je park izbalansiran i svima pogodan za život. Na taj način bih stvorio pravi pravcati fantasyland ali sa realnim, stvarnim životinjama i biljkama gde bi ljudi imali priliku da uživaju u svim čudima ove naše planete, a čija je lista predugačka da bih uopšte i počeo nabrajanje. Možda bih vremenom i stvorio nove vrste.
×
×
 • Create New...