Jump to content

Novaliis

Iskreni članovi
  • Posts

    9848
  • Joined

  • Days Won

    31

Novaliis last won the day on May 10 2012

Novaliis had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Svalbard

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

73536 profile views

Novaliis's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

1.9k

Reputation

  1. Frost* u poslednje vreme najviše slušam.
  2. Novi Flying Colors će biti odličan. Second Nature je zapravo trebao da bude naziv Transatlantica na početku, ali su odustali u poslednjem trenutku i promenili u - Transatlantic. Sviđa mi se i cover, podseća na mix 80-ih i početke 2000-ih. Osećam da će prog elementi biti još jači na drugom albumu.
  3. ''The Whirlwind'' me nekako podseća na ''Sola Scriptura'' album - takvi se albumi snime jednom u karijeri. Nabijeno energijom od prve do poslednje sekunde i bez dosadnog momenta, s tim što mi se koncept Whirlwind-a daleko više sviđa. Kaleidoscope mi je bio solidan već na prvo slušanje. Omiljena mi je svakako Into the Blue. Ne znam šta sam čitao na kompu dok sam preskušavao album prvi put i dođe onaj deo sa Danielom, morao sam da pauziram i preslušam ponovo, naježih se sav. Nisam imao pojma da konačno gostuje i na studijskom albumu. Sad najčešće slušam Into the Blue + Shine koja mi dođe kao nekakav epilog. Shine je sama po sebi dosta cheesy, ali u paketu dobro funkcioniše. Jel zna neko biće li neki DVD, sa Whirlwind-om sve se nekako znalo, a sad su mi se nešto ućutali oko tog live-a, a znamo da ga mora biti.
  4. Pošto me okružuju ogromna stabla hrasta, meni su veverice praktično kućni ljubimci. Neprestano trčkaraju naokolo, a malo pre sam konačno uslikao blue jay pticu, koja je moj čest gost jer im ostavljam hranu svakodnevno. Prelepa plava ptica, samo teško ih je dobro uslikati.
  5. Ne smemo zaboraviti i Chrono Cross. Ove dve pesme pre svega, kada pričamo o emocijama http://www.youtube.com/watch?v=U-1dshu2RWc http://www.youtube.com/watch?v=aBE3c9X0BoA
  6. Amundsen je jedan od mojih heroja, ako mogu tako da kažem. Film kao film je odlično urađen, sve preporuke.
  7. http://www.imdb.com/title/tt0088551/ Obavezno za svakog fana polarnih ekspedicija. O čuvenoj trci između norvežana i britanaca.
  8. Nisam nikad ja to uradio. Kao klinac voleo sam da crtam obrnute pentagrame u kupatilu, zamišljam lasere kako seku sve živo moguće dok sam u automobilu, i da pravim retardirane face dok se gledam u ogledalu, ali da lepim nalepnicu sa banane na čelo nikad.
  9. Podsvest je čudo. Idem ja sad sa ove teme, lagano..
  10. Moram da postujem ovu stvar od GG, meni jedna od omiljenih njihovih pesama. Savršenstvo. http://www.youtube.com/watch?v=XIlG0TmxzTs
  11. Novaliis

    Generalna tema

    Ja sam i dalje zbunjen oko toga šta koja konzola može da pokrene. Tražio ovde da kupim PS2 ili PS3, pa prodavci krenu da mi objašnjavaju kako neki raniji modeli imaju opciju da pokrenu igre sa prve konzole, ali oni više nemaju te, već samo kasnije modele koji to ne mogu, bla bla.
  12. U pravu si, moja greška. Htedoh reći, ovo je drugi put da se proserava protiv mene, iz čista mira. Očigledno ima neki problem, kompleksaš mejdenovski. Nego, Havoc, kad se već javljaš, zašto imam osećaj da si ti od ranije na forumu i da ti je ovo drugi nalog?
  13. Runner, ovo ti je već drugi put da me lično prozivaš preko foruma. Zajebat si lik, nema šta. Pravi mejden fan.
×
×
  • Create New...