Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Content Count

  2397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Dark_Elf last won the day on March 8 2019

Dark_Elf had the most liked content!

Community Reputation

2221 Finac

About Dark_Elf

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nargothrond

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14099 profile views
 1. Pa problem ne može da reši ni sam Martin, koji je napravio konstrukciju, da kako god okreneš, sve pada u vodu. Mislim da će on završiti knjige sa nekom varijantom poput te gornje, i fanovi će biti srećni i veseli. A ako uspe da završi sa nečim uopšte neočekivanim, onda skidam kapu, mada, veoma sumnjam.
 2. Pokidao je lik. 100 puta bolji kraj, nego aktuelni.
 3. Gojak je u pravu, Isus nije dokazana istorijska ličnost (na stranu, to što sam ja (kvazi) vernik). Doduše, nije ni Miloš Obilić, Jug Bogdan, Majka Jugovića, i td.
 4. Srednje žalostan završetak, ali na svu sreću, moje najcrnje slutnje o hepiendu, i Džonu the pglu na tronu, se nisu obistinile. Doduše, nije mi nekako ni ovaj kraj za njega. Bolje da su ga šibnuli u king's guard (glup, lojalan, i dobro se mačuje), nego ovaj bedak (idi na sever, pa na jug, pa aj opet na sever...). Drago mi je što nema hepienda, i nemam ništa protiv i da kraj bude tragedija. Ali ovo nije tragedija, ovo je dosada. Što se tiče Martina, očekujem da knjige imaju bolji kraj, ali ne toliko bolji kraj. Ipak je on ispleo svu tu mrežu, i čisto sumnjam da i sam može da se iskobelja maestralno iz nje. Ne možeš pobiti većinu gotivnih likova, otvoriti milion tema, i umesto da zatvaraš, ti samo otvaraš nove, i da sad osmisliš ne znam kakav kraj da to opravda sve predhodne besmislice. Ali osmisliće dovoljno dobar da mnogi zagriženi fanovi knjige mogu da kažu fanovima serije: "Eto, reko sam ti...".
 5. Elem, Očekivao sam na kraju da Arja izgovori ime: Deneris. Znak da je dodala na svoju listu za odstrel. Al' dobro, i ovako mislim da je jasno da je na listi. Jedino što će Džon biti zbunjen šta se dešava... mislim da njegov mozak ovo ne može još dugo da isprati.
 6. Dobra epizoda. (ako izuzmemo incesoidna ljubavna proseravanja) Nadao sam se da će ovako neka finalna bitka da bude sa white walkerima, al' dobro... Deneris je makar ispunila očevu volju... dušica tatina... Očekivao sam da Sandor ima neki mnogo viši cilj u svom bivstvovanju, od pukog ubijanja brata, i pogibiji pri tome. Ako je zbog toga preživeo onaj besmisleni fajt sa Brienom, onda možda bolje da nije ni preživeo. Svakako bi Planina skončao sa Sersei u onom podrumu. Uludo bačen život. Generalno mi se jako svidela režija razaranja, i totalnog ludila i beznađa, a onaj fensi konj sa Arjom na kraju je isto bio pun pogodak. Naravno i dalje mi je na prvom mestu (što se režije tiče), ona scena kad Sersei razvali skriptu. Sve u svemu, očekujem da se sada svi okrenu protiv Deneris (izuzev Dotrakija, i Neukaljanih), i da bude i njen kraj u zadnjoj epizodi. Ako ništa drugo, ova epizoda je potvrdila čuvenu rečenicu: "You know nothing Jon Snow".
 7. Sve je bilo dobro, dok Džon nije počeo da govori na sa'rani. Onda sledećih 40 minuta smaračine i patetike, neumornog smenjivanja scena kvazi humorističkog kursadžije Tormunda, i pokušaja dramskih i ljubavnih scena. Vidim da je nekim fanovima mnogo zasmetala starbucks kafa, a nekako se zažmurilo na konstantno propagiranje incesta, i predstavljanja istog, kao prave ljubavi. Očekivao sam da ovaj zmaj (a i onaj predhodni) ginu malo epskije, a ne u 10 sekundi. Da se bore do iznemoglosti, da zadaju muke onima koji ih eventualno ubiju. Sad su kao Varis i Tirion u nedoumici da l' da podrže onog, ili onu, i ponovo se pravi tv novela, usiljeni konfilkt. Žao mi je tih (fenomenalnih) glumaca, jer ih sada teraju da vode razgovore koji malo smisla imaju (setimo se samo njihovih razgovora iz prvih sezona). Još kad Vrais kaže "ljude privlači Džon Snow".. hah... zemljo, otvori se. Glumac koji tumači Džon Snow-a ima više harizme samo od Stanisa, a u odnosu na ostale glumce u seriji, je miš. Al' dobro, bar su napisali da bi Deneris manipulisala sa njim, je jer pglu. Opet se pitam: 2 god. za ovo? Prve 3 sezone su za ovo remek delo.
 8. Pa ja mislim da je to, manje/više, skoro siguran ishod. Ko zna šta je njima Martin natrtljao za kraj, a u stvari planira nešto sasvim drugačije, i na kraju će da mu i knjige ispadnu bolje, i uzeće pare od serije.
 9. Uf... koja patetika od epizode. Gora mi je od prve. Ovo mora da je rezirao Pera Dzekson, jer je scena sa Brienom, kao iz lotr, ili jos vise iz Hobita (spori kamera zoom na retardirano nasmeseno lice). A izgleda i da su nove tendencije da badass karakteri nista ne rade i ne govore, nego je dovoljno da drugi o njima govore kako su divni i krasni i mudri, i to je to. Dijalozi u prvim sezonama su Sekspir za ovo sada. I na sta bre oni potrosise 2 god, snimanja, i to ne za 10, nego za 7 epizoda? Cekaj, jesam ja dobro razumeo, ili ce oni da ostave nejac u kripti prepunoj mrtvih Starkova, a pred vratima im je white walker, koji podigne ruku i ozivi mrtve?
 10. Nista posebno epizoda. Cela prica je konacno poprimila konture nekakvog zapleta, ali je sad spanska serija vise nego ikada. Dijalozi su prilicno degradirali (setimo se samo zanimljivih rasprava izmedju Tiriona i Tivina, ili retoriku Freja i one babe iz kuce Tajrel). I tako, sto rece Angelystor, nista nam nisu rekli sto nismo znali.
 11. Sad razmišljam nešto... Bila bi fora da se dele masovno warn-evi, a da mogu da se skinu samo ako se uplati određena svota, i da se od toga održava forum. Čak ono kvarno... modovi podstaknu rasplamsavanje nekog of-topica, i onda samo... bam...bam...bam
 12. Des Axeeee!! Talvi jeste otišao malo u desno, što je super, ali se namnožilo i mnogo liberalčića. Vrati se, pa da sprovedemo pravoslavnu inkviziciju, i nasilno političko pokrštavanje! Let's bring medieval upon their asses!
×
×
 • Create New...