Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
  • Posts

    2425
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    38

Dark_Elf last won the day on April 1 2022

Dark_Elf had the most liked content!

About Dark_Elf

  • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Nargothrond

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

15622 profile views

Dark_Elf's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.3k

Reputation

  1. Pa dobro, će se organizujemo ovde nešto da skupimo nešto kinte, pa da te pošaljemo u neku banju. 😀
  2. Dark_Elf

    Izbori

    Pa dobro, ali time braniš evropske vrednosti. Treba da budeš ponosan. Kada se bude svrgo ovaj diktator i dođe nova vlada, ceo svet će da nas podrži, i biće nam svima plata 5k evra, i mnogo manje cene, a i još ako se odreknemo Kosova i RS, biće nam plate 10k, i znaće se red, i Ćuta će posaditi 10 miliona drveća u Srbiji, i Rio Tinto neće smeti ni da pita da li sme da ulaže. I onda ćeš shvatiti koliko je trivijalno bilo što si se bunio zbog kazne, jer ćeš te pare imati tada puta milion, nego će ti biti srcu drago, što si i ti bio jedan od onih koji je dao žrtvu za demokratiju.
  3. Dark_Elf

    Izbori

    https://n1info.rs/vesti/svejedno-je-sta-gledate-b92-rtv-studio-b-pink-ili-hepi-kako-je-vlast-pokoravala-medije/ https://n1info.rs/vesti/postepeno-kuvanje-zabe-i-srpskih-medija-kako-je-to-radio-milosevic-a-kako-vucic/ Drugosrbijanci konačno skontali kako ih je Vučić jebao oko medija. Trebalo im je samo 10 godina.
  4. Dark_Elf

    Izbori

    LOL Ja tebe terao da umesto mene ideš na Kosovo? Ali ovo "umesto mene" me posebno oduševljava. Ono.. ja ležim u svojoj kući i noge držim na tabureu (ispred smederevca) i grejem ih, sa dugačkim nepodsečenim radikalsko prljavim noktima. I dok ljuštim jabuku i mljackam je, ja držim tablet i teram te da ideš na Kosovo umesto mene. Sva gore priča drži vodu, ali kako brate da na Kosovo odeš umesto mene? 🙂 Šta to uopšte znači?
  5. Dark_Elf

    Izbori

    ------------- Joj daaa... Evo za nas freelancere.. .. Brate... DS jebeni PayPal nije umeo da dovede... Paypal je došao kad su krezubi došli na vlast... Joj majko, ja sam i zaboravio na to... Jebeni PayPal Tadić nije umeo da dovede. Ti si cool lik brate. Voleo bih da je više tvojih istomišljenika na toj frekfenciji, a ne na frekfenciji čistog fašizma. A sad, kada smo prošli te formalnosti, ajde da se poslužimo Tarantonovim rečima: "Ajde da prestanemo da sisamo jedni drugima formalnostima, nego da se lepo vratimo na svađu". :)
  6. Dark_Elf

    Izbori

    Zašto kažeš: provučem? Ne provlačim... SNS sekta je za razliku od DS retarda baš uradila DOSTA VIŠE.. i nema potrebe da mi namećeš da to kažem uzgred, ili stidljivo, jer ja to kažem naglas, i javno... Znači ovi su 100 puta bolji od onih, iako svi služe istom gazdi. Jedino gde je SNS milijardama godina lošiji od ovih su mediji... ostalo je sve bolje... sve 100 puta bolje... Pa za vreme jebenog Tadića sam vadio biometrijski llčnjak i pasoš... znači muda mi je pojela birokratija dok to nisam završio... jebali su mi majku majčinu.... onda sam za vreme Vučića (prošle godine) uradio jednu mnogo komplikovaniju stvar - kupio kuću. Brate.. u tren oka... sve se završilo očas posla.. bio jednom.. posedeo dok potpišem.. i to je to.. brat Brnaba završio valjda posao sa tom njegovom (ili njenom) digitalizacijom... Pre neki dan produžio ličnjak.. 2 sekunde brate... bukvalno.. došao... primila me snajka.. sve ljubazno.. sve cool... slika, evo vam nova lična, hvala.. doviđenja... Jesam ja lud, ili živim u nekom paralelnom univerzumu? Kod Tadije nije bilo tako... i 12 godina pre toga... Kako to... ispade da vam krezubi radikali digitalizovaše i ubrzaše birokratiju?
  7. Dark_Elf

    Izbori

    Ček', je l' to ona ista opozicija koja je mogla instuticije da napravi dok je bila na vlasti, a nije? Jer da ih je napravila, te institucije bi onemogućavale vladavinu Psiha na ovaj način. I sad... ako Vučić i padne (2027.. ili kad već) i ovi nesretnici dođu, ti misliš da će oni pohrliti da grade institucije? Ne, nego će prvo reći (posle 6 meseci, ili godinu dana): "Čekajte bre ljudi, ovi su harali 15 godina, ne možemo mi da popravimo sve preko noći". Pri tome će sve IDENTIČNO funkcionisati ko pre (dobro, verovatno će da batale i te jebene autoputeve da prave), uključujući i način na koji se organizuju izbori i taj neki procenat koju vlast po defaultu krade.
  8. Dark_Elf

    Izbori

    Svi ćemo mi da se remasterizujemo... sem Kuruza... ... on će i 2037. da bude za VHS Koštunicu.
  9. Dark_Elf

    Izbori

    Tako je buraz.. Hah - je l' to neki remaster? Ja se sećam onog VHS očajnog snimka ovog spota. ...Čekamo 4k remaster...
  10. Dark_Elf

    Izbori

    Ma ne ložim se... koliko njima puca kurac za sve, toliko meni za njih... Ali konačno nešto zanimljivo da se desi u ovoj učmaloj političkoj atmosferi.
  11. Dark_Elf

    Izbori

    LOL Poslušo sam malo Nestorovića, a i onog Pavića što je sa njim. Neće ni Vučiću, ni opoziciji biti lako sa njima. U fazonu su: Puca nam kurac za sve. Oni kontaju da su i Vučić i opozicija izdajnici Opozicija još mnogo veći izdajnici A imaju... ono što se kaže... ne dosta para... nego dovoljno za svoje potrebe... čak su odbijali donacije pre izbora... znači ovi nemaju čime da ih kupe... I takvim stavom će sada još više ljude pridobiti Jer mi srbi smo inadžije I volimo kada se pojavi neko ko tera sve ostale u kurac Nestor je u fazonu... ja ne bi ni da ulazim u skupštinu... to je sve štrokavo tamo.. gade mi se svi... "Branimir Nestorović je rekao da su doneli odluku da neće u koaliciju ni sa kim, nikog neće podržati i neće praviti kompromise." U prevodu - pušite ga svi. Hah - Sad će da dobiju i onih 3% od Boškića i Zavetnice i onih 2% od Šešelja.. i ko zna još koliko neopredeljenih. Znači ako su sada imali 5%.. možda budu imali 15-20% ako se sada ponove izbori...
  12. Dark_Elf

    Izbori

    Pravog lidera će boleti kurac što ga nema na šugavom RTS-u, ili ako ga Informer pljuje, nego će ga neko snimiti kako brani telom da uđe policija dok nekome izvršitelji otimaju imovinu, i onda će taj neko okačiti na youtube... BAM... 20% podrške sa još par snimaka... Ako je pametan, trudio bi se da ga Informer još više pljuje... bacio bi kofu govana na njihovu redakciju, jer ja negde imam utisak da onu gnjidu Vučićevića ne podnose ni mnogi koji podržavaju SNS. Retko antipatičan i gadan lik. Zapravo se pitam što ga i Vučić drži uza sebe, jer mislim da mu ovaj nanosi veću štetu nego korist.
  13. Dark_Elf

    Izbori

    Taj neki - neka, kada se pojavi, vrlo brzo ćemo znati za njega. Kada je neko harizmatičan, i daje pozitivnu energiju svima, taj melje sve pred sobom. Dobar primer je Draško Stanivuković, i kako je trolovao onomad Dodika i njegovu kliku, ili pokojni Živi Zid iz susedne Kroacije. Onaj vaš Aleksić ima nešto harizme, i trebalo bi možda da ga isturaju više od Marinike, ali recimo onaj Obradović... auu brate... mislio sam da je Koštunicu najdosadnije slušati, ali taj Obradović zajebo i njega. Inače, ja lično za Đilasa imam simpatije, od kako je rekao onoj novinarskoj glupavoj rospiji Danici Vučinić da mu ne maše ručicama (beše davno, ali mi ostalo u sećanju). Neka fala. Ne treba mi ništa od njih. Ali onda ćeš pohvaliti Vučića što se već nekoliko godina sprovodi neka akcija u Vojvodini, gde mladi bračni parovi mogu kupiti kuću na selu za svega 10k evra (ostalo pokriva država), i ja negde cenim da uglavnom freelanceri to uzimaju... jer ono... radiš na selu na kompu u svojoj kući... kupuješ od lokalnih deda rakiju, a od lokalnih baba domaći sir.... kad oćeš do grada, upališ auto ili zoveš taksi, i za po sata si tamo... uživancija. 🙂
  14. Dark_Elf

    Izbori

    Znači, mani me komplimenata, da padam na te ciganske šiptarske fore neću. Ti mi predlažeš da otvortim šiptarsku pekaru da bi ja glasao za vas? O čemu, rode, pričaš? Daj neki realiniji predlog, ili 2027 godine stvarno ću da se iznerviram i glasam za Đilasa ili nikog!
  15. Dark_Elf

    Izbori

    Pa brate, milion puta sam pričao ovde o tome, znači sam sam sebi žešće dosadio da se ponavljam. Evo ukratko: Ja sam početkom 2000, u svojoj srednjoj školi predvodio demonstracije protiv Slobe (bio budala koja je za DS), dok ovi Dos kreteni nisu došli na vlast. I sad, iako nisam ja puno očekivao od te vlasti, i iako su 95% mojih drugara bili u fazonu da upisuju fakultet, ja sam gledao nešto malo realnije.. na primer.. da nađem posao. I imao sam sreće da sam odmah znao šta me interesuje (a to je grafika i animacija), i odma posle srednje sam počeo da radim za lokalnu TV, pa za regionalnu (kao kompjuterista, montažer, realizator i td). I onda su mi studenti ortaci, dok sam to radio govorili: "A jebote šteta što nisi upisao faks, znaš kakih ovde debila ima (čak većih i od tebe 🙂 )" Reko: "Neka fala braćo... ja svakako volim da čitam knjige... pa bi ih i sa faksom, i bez faksa čitao, sa razlikom, što sada čitam samo knjige koje me interesuju", Onda su oni završili faks neke 2005-2006-2007-2008 godine, i bili potpuno nesposobni za bilo kakav posao, dok sam ja imao več 4-5-6 godina iskustva, ne samo sa poslom, nego i načinu kako komuniciraš sa ljudima (klijentima), kad treba da budeš fin, kada bezobrazan i ostalo. I onda sam neke.. šta znam... 2008-2009.. prešao u freelancere...i do dan danas sam to. --------------------------- E sad, ništa ja gore što govorim, ne govorim da se hvalim, niti mislim da je dostojno hvale. Ni najmanje. Ja često puta kažem ljudima da sam prosto imao sreću da me interesuju stvari, koje sam sa uživanjem proučavao (poput animacije), a koje se dobro plaćaju. Ali hoću da ti skrenem pažnju na nešto vrlo konretno: - Ja sam bio za Dos (nažalost) - Dos je pobedio - Ja nisam časio ni časa (sa svojih 18 godina) da čekam da li će Dos da mi stvori bolji život. Odmah sam sam krenuo sebi da se trudim da pravim bolji život.
×
×
  • Create New...