Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Content Count

  2406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Dark_Elf last won the day on May 22

Dark_Elf had the most liked content!

Community Reputation

2228 Finac

About Dark_Elf

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nargothrond

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14213 profile views
 1. Ko što rekoh Opera (IX ), ali i sa Chrome isto.
 2. Izgleda da me jebalo ono "remember me" koje je bilo čekirano. Čim sam to isključio, uspeo sam da se ulogujem. Izgleda da je browser forsirao to "remember me", i stalno mi automatski vraćao na stari password. Eto... pa ako neko još ima problema...
 3. Koja je fora sa logovanjem? Kada hoću sa lapa da se ulogujem, ne prihvata šifru. Promenim šifru, uloguje se automatski sa lapa, ali sada na kompu neće. Kada god promenim šifru, i hoću sa nekog drugog uređaja da se ulogujem, neće. Šifra ima i mala i velika slova, i brojeve, i nema nikake simbole, niti space. Probao nekoliko puta i isto - Opera browser (mada sam probao i u Chrome).
 4. Tako je. Nadam se da se slažemo da to isto važi i za Nato kvislinge.
 5. Pola miliona amerikanaca, recimo. Kad kažem "seljo", ne mislim samo na naše. I naravno, nemam ništa protiv ispijanja piva ispred drakstora, i sam sam to radio u prošlosti, i opet bih bez problema ispijao. :) Doduše radije rakiju, nego pivo. :)
 6. Jesam ja ovo dobro skapirao: Prosečan seljo ispred drakstora ili zadruge, misli da će Bil Gejts da napravi vakcinu koja u sebi ima mikročip, da mu ubrizga u venu, i da prati 4-5 milijarde selja, šta rade ispred drakstora ili kući sve vreme? Onda će sledeće godine isto to da uradi, a i one godine tamo? A onda će da ih pobije virusom. Izmiče mi, što ih odmah ne pobije virusom, nego baca pare na čipove i vakcine?
 7. Nešto im slabo ide procena mog psihoprofila, obzirom da stalno viđam reklame koje me ič ne interesuju, a nisam najsrećniji ni sa youtube algoritmom. @Jovan888 Nemoj meni da pričaš o nedostacima demokratije i kapitalizma, pa svi ovde koliko ja pozitivno mišljenje imam o svemu tome. Ali da me neko ubedi u nešto, potrebno je više odf youtube klipova, ili da mi kaže "keve mi, tako je". Evo i sam kažeš "uništavanje eko sistema". Je l' misliš na 5g mrežu? Ako da, koji su onda dokazi? Pa ako i ima ikakav uticaj 5g mreža (u šta ne verujem), to je mačji kašalj koliko je industrijska revolucija (koja traje donekle i dan danas) razorila eko sistem. Tako da - ja mislim da bi praktičnije za eko sistem bilo da se ljudi pobune protiv nečeg mnogo konkretnijeg i dokazano ubojitijeg (na primer, kineske fabrike koje su razorne za ekologiju), neopravdane seče šuma i td.... i ne, nisam ljubitelj iritantne Grete...
 8. To ti je logika ravnozemljaša. Oni uopšte ne kapiraju koliko je praktično nemoguće napraviti zaveru na tolkom nivou, gde će baš svi koji rade na 5g mreži da ćute, i saglasni su sa svim tim užasima. Pa lakše je isfejkovati celu ovu Korona situaciju, nego isfejkovati na tolikom nivou da je zemlja okrugla. Al' ko te pita... video on na youtube, pa ponavlja ko papagaj Nadam se da ima bar jedan takav, ali da ga inspiriše da dublje istraži, i možda i sam ode u tu oblast, pa napravi neku 6g... ali teško. Lakše je gledati youtube klipove, nego ozbiljno i studiciozno istražiti materiju. Uostalom, da ponovim... šta se pa toliko boje i ako ih neko prati? Šta je tu toliki big deal, i ne znam zašto uobražavaju da su bilo kome zanimljivi da ih neko prati? Jedino ako si pedofil, ili terorista, ili tako neki, pa da šiziš toliko na pomisao da te prate. Ja da radim u nekoj državnoj službi, ne mogu da zamislim da mi daju gori posao, nego da pratim nekog ravnozemljaša.
 9. Ja sam uvek imao stav, ako nekog ne smara da me prati - nek me prati, nemam ništa protiv. Mogu i na piće da odem sa njim/njom. Ako ih ne mrzi, nek' poskidaju sve moje slike, neka imaju uvid šta kupujem, gde idem, s' kim se družim - tačno mi se jebe. In other news: https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2020&mm=04&dd=12&nav_id=1674660 Bioskop ponovo radi.
 10. Pa problem ne može da reši ni sam Martin, koji je napravio konstrukciju, da kako god okreneš, sve pada u vodu. Mislim da će on završiti knjige sa nekom varijantom poput te gornje, i fanovi će biti srećni i veseli. A ako uspe da završi sa nečim uopšte neočekivanim, onda skidam kapu, mada, veoma sumnjam.
 11. Pokidao je lik. 100 puta bolji kraj, nego aktuelni.
 12. Gojak je u pravu, Isus nije dokazana istorijska ličnost (na stranu, to što sam ja (kvazi) vernik). Doduše, nije ni Miloš Obilić, Jug Bogdan, Majka Jugovića, i td.
 13. Srednje žalostan završetak, ali na svu sreću, moje najcrnje slutnje o hepiendu, i Džonu the pglu na tronu, se nisu obistinile. Doduše, nije mi nekako ni ovaj kraj za njega. Bolje da su ga šibnuli u king's guard (glup, lojalan, i dobro se mačuje), nego ovaj bedak (idi na sever, pa na jug, pa aj opet na sever...). Drago mi je što nema hepienda, i nemam ništa protiv i da kraj bude tragedija. Ali ovo nije tragedija, ovo je dosada. Što se tiče Martina, očekujem da knjige imaju bolji kraj, ali ne toliko bolji kraj. Ipak je on ispleo svu tu mrežu, i čisto sumnjam da i sam može da se iskobelja maestralno iz nje. Ne možeš pobiti većinu gotivnih likova, otvoriti milion tema, i umesto da zatvaraš, ti samo otvaraš nove, i da sad osmisliš ne znam kakav kraj da to opravda sve predhodne besmislice. Ali osmisliće dovoljno dobar da mnogi zagriženi fanovi knjige mogu da kažu fanovima serije: "Eto, reko sam ti...".
 14. Elem, Očekivao sam na kraju da Arja izgovori ime: Deneris. Znak da je dodala na svoju listu za odstrel. Al' dobro, i ovako mislim da je jasno da je na listi. Jedino što će Džon biti zbunjen šta se dešava... mislim da njegov mozak ovo ne može još dugo da isprati.
 15. Dobra epizoda. (ako izuzmemo incesoidna ljubavna proseravanja) Nadao sam se da će ovako neka finalna bitka da bude sa white walkerima, al' dobro... Deneris je makar ispunila očevu volju... dušica tatina... Očekivao sam da Sandor ima neki mnogo viši cilj u svom bivstvovanju, od pukog ubijanja brata, i pogibiji pri tome. Ako je zbog toga preživeo onaj besmisleni fajt sa Brienom, onda možda bolje da nije ni preživeo. Svakako bi Planina skončao sa Sersei u onom podrumu. Uludo bačen život. Generalno mi se jako svidela režija razaranja, i totalnog ludila i beznađa, a onaj fensi konj sa Arjom na kraju je isto bio pun pogodak. Naravno i dalje mi je na prvom mestu (što se režije tiče), ona scena kad Sersei razvali skriptu. Sve u svemu, očekujem da se sada svi okrenu protiv Deneris (izuzev Dotrakija, i Neukaljanih), i da bude i njen kraj u zadnjoj epizodi. Ako ništa drugo, ova epizoda je potvrdila čuvenu rečenicu: "You know nothing Jon Snow".
×
×
 • Create New...