Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Posts

  2425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Dark_Elf last won the day on April 1

Dark_Elf had the most liked content!

About Dark_Elf

 • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nargothrond

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14983 profile views

Dark_Elf's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.3k

Reputation

 1. Dark_Elf

  Izbori

  Ma ja mislim da se to zna tačno ko šalje dojave o bombi. Ali nemaju političke snage da hapse tog, ko god da je.
 2. Naseli su na propagandu da je Kit Harington dobar glumac.
 3. Dark_Elf

  Izbori

  https://www.021.rs/story/Info/Srbija/306305/Dojava-o-bombi-stigla-u-bolnici-u-Srbiji-niko-nije-otvarao-mejl-dva-dana.html
 4. Analog rulz. Što reče moj ortak, sreća pa je bio neko pametan u Holivudu (a i kod nas), pa im je naredio da čuvaju sve trake. Inače bi kutrac sad mogli da rade 4k.
 5. Dark_Elf

  Izbori

  Oduševljava me politička scena Srbije. Jes' dosadnije nego ikada, ali otkako su prešle, prvo Trivnka iz DS-a u SNS, a onda i ona okorela radikalka, što je kunula Tomu, Nataša Jovanović, isto u SNS... Lol da.. i onaj mučenik Šapić... Težak je to izbor brate... Sa jedne strane možeš da uživaš u opoziciji, trošiš pare basnoslovno, šmrčeš drogu, i kupuješ pašnjake po BG visoravnima. A sa druge, možeš da uvidiš Vučkovu viziju, prešaltaš se u SNS, dobijaš mršavu platu, radiš 16h dnevno minimum, jedeš jeftine gumene ćevape iz Rodića, samo praznicima. I niko da razume da to rade zbog Srbije i vizije. I da li im je neko rekao hvala? Sram vas bilo, sve.
 6. Ko prekrši pravila foruma, dobija sliku Ruške Jakić u 4k.
 7. Ovde verovatno misliš na obični fullHD (1920x1080). A 4k ti je duplo veća res od toga (3840x2160) I nemaju svi monitor ili TV da vide tu res. Tako da, te bubuljice koje vidiš u fullHD, na 4K su krateri.
 8. Baš je radosna na svakoj slici.
 9. Ista je priča bila Bato i kad se pojavio DVD. Moj kolega Bane je više voleo da pogleda sranje film na DVD u full kvalitetu, nego dobar film na VHS-u. Sećam se koliko smo ga zajebavali zbog toga. A i danas, većina tih ljudi što skidaju 4K, nemaju ni monitor ili TV koji može da prikaže više od fullHD (1920x1080)
 10. Dobri su ti remasteri, ovo što Kuruz priča. Ima i na youtube dosta isečaka da se vidi. Ali ima dosta slučajeva kad recimo radim nešto, ili cepam neku igru, i pustim u pozadini neki domaći film ili seriju.... naravno, neku koju sam ranije odgledao, i samo bih da se podsetim (zvukom)... u tim slučajevvima, koji će mi moj torrent? U tom slučaju je Bata u pravu - ceo internet je kolektivni hard disk LOL - sad se setih.. tamo 2003-2004 kad sam radio na nekom lokalnom TV-u, i tada su počeli torrenti (čuveni Mule), da postaju popularni. Moj kolega neki se navadio da skine ceo internet - odnosno sve od džez muzike što postoji.... i kočio redovno internet novinarima (dobro, to je pohvalno), ali kočio i svima ostalima. I tada sam mu govorio: Sine bre, doći će vreme kad ćeš sve to moći da slušaš direkt sa interneta.... Al' on je pohlepan... samo.... daj daj daj... kad je džabe Haha... ja i drugi neki kolega smo izračunali u jednom momentu koliko je mp3 muzike skinuo i narezao diskova, da to za života ne može preslušati da svaku pesmu samo jednom čuje.
 11. LOL - na vimeu. Svaka čast Bato. Meni google ništa da izbaci.
 12. Ja nigde ne uspeh da nađem... to me i začudilo.. Ovi naši smeju da strimuju strano, al' ne smeju domaće.
 13. @LoveHateLove Hvala bratac. LOL, Koji smo mi ljudi. DVD je tehnologija iz 2004, ja ga godinama nemam u kompu. Je l' su otkrili ovi naši dripci (naše producentske kuće), da mogu i online digitalno da prodaju? Ima li gde online da se kupi?
×
×
 • Create New...