Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Posts

  2425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Dark_Elf last won the day on April 1 2022

Dark_Elf had the most liked content!

About Dark_Elf

 • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nargothrond

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15223 profile views

Dark_Elf's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.4k

Reputation

 1. Dark_Elf

  Izbori

  Ja ne kairam ove ruse, i zašto insistiraju na ratu. Zar će i ove godine istrpeti da ostanu bez predstavnika na Evroviziji?
 2. Dark_Elf

  Izbori

  https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=12&dd=12&nav_category=78&nav_id=2257940
 3. Dark_Elf

  Izbori

  Kaže mi ortak da je sreo neke ruse u Londou i da.. khmm... pa recimo... da su ruski drugorusijanci, drugorusijaniji od srpskih drugosrbijanaca.
 4. Teša i Princ da otkupe Yu-Metal, da ga prošire na video produkciju i prave emisije gde će njih dvojica da budu voditelji, i da upadaju jedan drugom u reč, i da se gost faktički i ne primećuje. Bilo bi gledano i na Aljasci.
 5. Tako je i mj ortak imao gorušicu i žalio se i pio onaj gelusilak svaki dan, a kad sam ga pitao, jede li šta kuhano, kaže jede samo supu i to kad je teško bolestan. Reko: Ti si sine pobrkao stvari. Treba obratno. Tablete da piješ kad si bolestan, a supu i kuvano da jedeš svaki dan (ili skoro svaki) Posle su mu našli i da holesterol ima 3 puta veći od uobičajenog, a cenim da mu nije išlo u prilog to što voli da doda majonez na rusku salatu, i što obožava svinjske kožure da jede.
 6. Dark_Elf

  Izbori

  Zašto lepo nemci i francuzi ne ponude rusima da se povuku sa kompletne Ukrajinske teritorije (uključujući Krim) i da im čak rusi ustupe malo teritorija, a zauzvrat, da Rusija napravi veliki korak ka Evropskoj Uniji, i da se otvore neka poglavlja?
 7. Dark_Elf

  Izbori

  https://informer.rs/vesti/politika/726508/sinisa-mali-podelio-sliku-predsednikom-vucicem
 8. Dark_Elf

  Izbori

  Stvarno bre... šta bi na kraju? Je l' se računa Pluton ili ne? Znam da su nešto tupili... te jeste.. te nije...
 9. Dark_Elf

  Izbori

  Navedi samo jedan primer gde su pripadnici bilo koje religije pljuvali i ismejavali drugu religiju na način na koji to rade prozapadni novinarčići, koji misle da su mnogo cool, ako se nekome popišaju u svetinju.
 10. Dark_Elf

  Izbori

  Ma šta je to bitno? Moglo je da bude i 15 miliona... koga briga? Ja se sećam kad je bio onaj Šarli Ebdo, kad su pobili one francuske novinare (koji su besomučno ismejavali tuđu religiju (naravno, ne opravdavam to što su pobijeni, ali može se kritički govoriti o religiji, i bez toga da se posereš u nešto što je nekome sveto)), i kuknjava je bila po celoj Evropi (a možda ponajviše u BG-u u krugu dvojke), a u to isto vreme je granata roknula u neku školu u Siriji, pobijeno, ne za se koliko dece, i niko se živ oglasio nije. Što reče neko pametan: "Kako su ti amerikanci lude sreće. Gde kod se bore protiv terorista ili diktatora, oni nalete na naftu". Kako ti možeš da znaš: 1) Koliko su oni civilizovani, ako slabo bilo ko izveštava odande? Eno i za Severnu Koreju se svašta piše, pa kad se neki novinar usudi i ode, vidi potpuno drugu sliku. 2) Da je tvoje poimanje civilizovanosti nešto što je objektivno, a ne subjektivno? Evo meni su 100 puta civilizovaniji bušmani po africi, što kuliraju u prirodi, nikog ne diraju, gledaju svoja posla, od prozapadne imperijalne politike, ili nekog zapadnjaka što se tovi smećem iz MCDonaldsa, ili nekog narkomana, i td. Svet je i otišao u kurac zato što se civilizovanost meri time da li pikaš igre na Soniju 5.
 11. Dark_Elf

  Izbori

  Brano Trifković - Džbun
 12. Dark_Elf

  Izbori

  Možda je Tadiću neugodno što Krlo nije dobio nijednu funkciju, pa makar savetničku.
 13. Dark_Elf

  Izbori

  https://rs.n1info.com/vesti/tadic-pozvao-vucica-da-podnese-ostavku-zbog-losih-kadrovskih-resenja/
 14. Dark_Elf

  Izbori

  Da, ali posle je njemu Nikolina još žešće uzvratila.
×
×
 • Create New...