Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Content Count

  2381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Dark_Elf last won the day on February 5

Dark_Elf had the most liked content!

Community Reputation

2145 Finac

About Dark_Elf

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 11/19/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/wwwbobiserbia
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nargothrond

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Sad razmišljam nešto... Bila bi fora da se dele masovno warn-evi, a da mogu da se skinu samo ako se uplati određena svota, i da se od toga održava forum. Čak ono kvarno... modovi podstaknu rasplamsavanje nekog of-topica, i onda samo... bam...bam...bam
 2. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Des Axeeee!! Talvi jeste otišao malo u desno, što je super, ali se namnožilo i mnogo liberalčića. Vrati se, pa da sprovedemo pravoslavnu inkviziciju, i nasilno političko pokrštavanje! Let's bring medieval upon their asses!
 3. Dark_Elf

  Game Of Thrones (2011-2019)

  Ha!
 4. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  A šta tol'ko pretražujete?
 5. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Dajte bre onaj logo sa bodljem (od pre neke strane)... baš je bio... i cool.. i poluironičan.. i sve što treba da bude...
 6. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Kružići i zvezdice? Što ne stavite medvediće? Kamo ih obratni pentegrami, mrtbačke glave, kopita i jarčevi (I Jaroslavi)? Šalim se Jebe mi se.. za sada forum super šljaka...
 7. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Nemoj HUMAN-e dozvoliti da ti muziku diktira, neko, kome je vrhunac muzički, primitivni, jednolični, bušmanski tempo, na navijačkim utakmicama.
 8. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  jbt... mizantrop do mizantropa. :D
 9. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  I ja bih donirao... pomalo... kad mi klijenti uplate... Bacite neki paypall... payoneer.. whatever...
 10. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Ma nije samo to, nego i kad hoću nekom ortaku recimo da dam link ka nekom zanimljivom postu, ne može, ako nije registrovan.
 11. Dark_Elf

  Novi početak - komentari

  Cool Konačno je nešto počelo da se dešava. Moj je predlog (ako želite više članova), da ostavite gostima otvoren podforum Sve i Svašta.
 12. Dark_Elf

  Game Of Thrones (2011-2019)

  A nije ni da su nam baš otkrili nešto epohalno. Zima je došla još u prošloj sezoni.
 13. Dark_Elf

  The Walking Dead (2010- )

  Odgledao sam 5 epizoda... brate, u šta se pretvorila ova serija? Ovo je predosadno. Besmislena akcija - patetični govori - besmislena akcija - patetika... Jbt... ne verujem da je to ista serija, kao pre par sezona... usrali ga isto kao falling sky.
 14. Dark_Elf

  Game Of Thrones (2011-2019)

  Neka vrate Tivina, i sve im je oprošteno. Neka ubistvo Tivina u stvari bude neki pijani trip Tiriona. http://www.youtube.com/watch?v=z_Nn2qMZXjA
 15. Ako je nešto definicija sofizma - ovo je. Potpuno korektno. Ja bih još dodao da je od jednih glavnih nosioca (ili bi trebalo da bude) hrišćanske reliugije: "ne osuđujte". Opet, nemam utisak da je on nešto osuđivao, samo upozoravao. A opet, Nihilizam je mnogo cool ideja... meni je to carska ideja. Ali meni i tebi je carska ideja, i još po nekome, i mi ostanemo na tome da je to carska ideja, ali ne predajemo se tome. A mnogi se predaju... previše... o tome priča ovaj pop.