Jump to content

Dinarski Ratnik

Iskreni članovi
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Tri pizde materine

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

758 profile views

Dinarski Ratnik's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

46

Reputation

 1. Nije zategno šarafe dobro. Zna se desit, pogotovo ako je aluminijumska felna u pitanju. Unutrašnja strana felne oksidira pa se šarafi ne stegnu dobro (a pored izgleda možeš bit sigurna da je felna oksidirala ako je teško skinut je čak i kad su svi šarafi odvrnuti). Ta rđa se inače treba odstrugat čeličnom četkom pa onda namazat mast, al je čovjeku valjda bilo mrsko to uradit.
 2. Još niste otjerali rio tinto? Mogo bi ja skoknut preko Drine malo da vam pomognem
 3. Meni je Atom by Atom, al koji god da se izabere nije greška
 4. Jel to onaj isti komša što si reko da bi branio Batušku za 50 eura i gajbu pive
 5. Da nije titlova ne bih skonto šta je rekla
 6. 800+ stranica preživljavanja, autizma, šizofrenije i pišanja po apsolutno svemu. Ko da je za mene pisano
 7. A i da naprave, slabo da će bit na nivou No More Colora
 8. Kad je songwriting na mjestu, slabo da će neka promjena oko produkcije usrat stvari. Ovo su samo dva ukusa jednog albuma i oba su super sami po sebi.
 9. Kome god pokažem omot uspje nać nekog lika koga ostali nisu. Za sad smo našli Tom Araju (dirigent), Goluma (bubnjar skroz iza), Linka iz Zelde (plavokosi flautaš u zelenom), Beri Burton iz Resident Evil-a (saksofonac sa dugom kosom i bradom u prvom redu), Lucien Lašans iz Obliviona (violinista odma pored, u crnoj robulji), Baraka iz Mortal Kombata (zeleni ork koji se kezi, u sredini), Pol Balof (odma lijevo od Barake), Legolas (plavušan ispred Barake), Big Boss iz Metal Gear Solida (ork sa povezom preko desnog oka, na lijevoj strani u narandžastom svijetlu), Gragas iz lola (proćelav sa ogromnom kosom i brkovima, desna strana na granici sa plavim svijetlom), Majlk Majers (u plavom svijetlu odma iza Gragasa), Sub Zero (iza Majersa), Nindža Kornjače (iza Sub Zeroa) i jednog balroga (čuči kao gargojl iza ovih u plavom svijetlu)
 10. Meni vuče na zadnji minut Morbid Angel - Nothing Is Not
×
×
 • Create New...