Jump to content

Marko, Mon_a[MOR]e

Iskreni članovi
  • Posts

    2391
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Marko, Mon_a[MOR]e last won the day on February 11

Marko, Mon_a[MOR]e had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    NBG

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10282 profile views

Marko, Mon_a[MOR]e's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

87

Reputation

  1. Izdali su album sa najmanje blam momenata otkako je Fabio u bendu. Nije to nista spec, ali nema pesama koje su im zene pisale (Secret Garden), nema Rafaela da peva "from the bottom of my souLJ", nema onih Avantasia slatkih refrena (Insania)... 7/10 sigurno, mozda vise ako se nateram da preslusam jos koji put. Dostojanstven odgovor Eduu svakako. On je u dosta boljoj startnoj poziciji da isporuci nesto sto je na tragu starog zvuka, ali i ovaj drugi pristup (primereniji godinama) je sada upalio.
  2. Ovo ce biti ili skandal lose ili najbolji Jorgos, a ko nije gledao original - nemojte remake da cekate https://variety.com/2024/film/news/yorgos-lanthimos-save-the-green-planet-remake-poor-things-element-pictures-1235911856/
  3. Moja bolja realno, prvi sam birao (doneo nam ortak sa buvljaka u Laosu).
  4. Pitajte drugare organizatore da li hoce da rade grcki Spider Kickers 15. aprila 🙂 "...we organize a European tour for Greek deathrashers Spider Kickers and on 16 April they will start the tour from Ostrava, Czech Republic. As we will drive through Serbia, we thought to have a show on 15/4 in Belgrade or Novi Sad, or any other city. Can you help with it? And maybe play with any band you are involved now? Do you have any contacts? I asked a club in Novi Sad, but they said on Mondays are closed."
  5. Meni bilo super, a gledao sam ih na Artmaniji pre 6 meseci gde je bila ista setlista minus King, The Gray, Legion i Echoes. Samo nikad necu oprostiti sto su prestali da sviraju intro u Acceptance 😄 Pre 8 godina kad sam ih prvi put gledao su slicni bili na bini, moguce da si ti imao srece. Publika sad bila dosta dobra, dosta ljudi peva od prve do poslednje i rekao bih naprosecno mnogo srba i hrvata za koncert u Budimpesti. Zvuk bio bas muljav na Daoboys i nisu toliko dobri sviraci koliko su im albumi preproducirani, ali su zabavni i super mi je ona fora sa pustanjem ljigavog popa u pauzama izmedju pesama tako da muzika prakticno nikada ne prestaje. Zvuci retardirano ovako kad se prepricava, ali stoji im. Unprocessed oprali, ozbiljna muda imaju momci iz Tesseracta sto ih vode na turneju. Isao bih lagano negde samo Unprocessed da gledam iako je bas guilty pleasure. Barba Negra je satorcina, ali mi realno smeta samo sto za klonju mora da se izadje napolje i sto je relativno daleko 🙂 Naravno, stara Barba Negra >> nova. U staroj sam i jedan jedini put u zivotu prisustvovao metal koncertu u zatvorenom prostoru na kojem i neko ko ne zna pesme napamet moze da razume sta se desava (Devin/BTBAM/Leprous 2017).
  6. Kakvi su Callous Daoboys i Unprocessed uzivo? Vredi li doci na vreme?
  7. Namestilo mi se da mogu da ih gledam u martu, ali bas penzionerski izgleda ovo (iako zvuci solidno).
  8. To je taj jedan polu-kulturan metal koncert godisnje u Srbiji, da se ispostuje kvota.
  9. Jel bio neko da Rockstadtu ove ili proslih godina? Koliko je child friendly? Ove godine smo vodili klinca od 5 na Artmaniu i to sljaka super. Karte za Artmaniu 2024 su odavno pazarene, pa mi zao da ne odemo i na ovo ako mozemo samo da produzimo (2h kolima Sibinj-Rasnov). Izvinjavam se sto hijackujem BA temu.
  10. U americi tipuju lika koji ti doda majicu na koncertu?!? sokiran sam
  11. Nemam, nisam nikad citao Sagu, iako mi je generalno Vuaghan OK. @[Nocturno] jel ti nije akcija da kupis Carobnu Knjigu 1-6, a onda Fibrinu 3cu knjigu samo? Mislim da CK 1-6 pokrivaju prve 2 Fibrine (rasprodate) knjige.
  12. https://www.instagram.com/meriarreghini/
  13. Evo reci cu da sam isao na Leprous, a posto je i to cringe na ovom forumu u 2023 - znate da ne lazem 🙂 Stigli dan ranije, zena rekla da pogledam da li ima neki cert to vece i bio samo Ville. U Madjarskoj hvala bogu sljaka ticketswap - mislim da ni 10 evra nisam platio karte. Ove ribe otvorile, bile su mi vrh
  14. Ja slucajno gledao Villea u Budimpesti pre par meseci - vidi se da je trezan lik i sve korektno odradjuje, ali izgleda kao da bi ga vetar oduvao i jedva stoji u nekom polucucnju dok se oslanja rukom na koleno. Ovako kao laiku koji ne zna kako je to nekad izgledalo na bini - deluje mi bas dobro bolestan.
×
×
  • Create New...