Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
 • Content Count

  17592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Angelystor last won the day on August 20

Angelystor had the most liked content!

Community Reputation

2848 Finac

About Angelystor

 • Rank
  Nolifer of Metal
 • Birthday 07/07/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  kosturinthenight
 • Skype
  eegorjr

Profile Information

 • Location
  Yonder, MI

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

39261 profile views
 1. Angelystor

  Nile

  Trudim se oko ovoga, ali ne ide mi. Sve je nekako standard Nile, bolja produkcija od prethodna dva, ali ništa impresivno. Fali mi lično Dallas jebiga, kako vokalno, tako i rifferski. Ovaj brat ima baš default defaulta death vokal i nikakvu prepoznatljivost. Na mestu album, ima da se probere dobrih stvari, ali ništa dalje od jake sedmice.
 2. Crestfallen Queen - Queen of Swords Tanith - In Another Time Scald - Will Of The Gods Is Great Power
 3. Angelystor

  Scald

  Bilo stvarno dobro, Čileanac brat muški, respektabilan posao odradio, i generalno ceo bend iznenađujuće usvirano delovao. Malo izmiksan raspored, ali naravno da ceo album pao i onda na kraju za mene mini hladan tuš kada je najavio novu pesmu Malo doduše delovala nezavršeno, vrti se neki lepi doom lead i refren, ali dosta kratka i verovatno samo neka demo verzija. Tako da, deluje da ovo neće skroz biti one-off, nego izgleda se i sprema nešto dalje. Najavljeni i za mart za Up the Hammers u Grčkoj, pa ko se zadesi, topla preporuka da se isprati.
 4. Pratim vas u oduševljenosti StSom live u 2019. godini. Apsolutno najprofi bend na Hammer of Doomu za vikend, bez greške sat vremena vožnje. Kotamaki brat ubi sa vokalom, još malo da je trajalo pa bih se tripovao da je plejbek. Kad smo kod toga, i onaj klavijaturista je nenormalno dobar, bar pola nastupa nisam bio siguran jel žena il šta je. Onako ubav backing vokal se retko u karijeri ubada, super deo slagalice dodat. Tako da, em fenomenalan album, em razbijanje live, lepo je živeti u istoj godini kada je i Swallow the Sun na vrhuncu.
 5. Prelepa atmosfera u subotu u Wurzburgu. Ovaj AKodex mu dođe kao neki nacionalni ponos Bavarije čini mi se, ljudi pevali nove pesme kao da su izašle pre 10 godina još, a ne pre dva meseca. Isto tako, kao pola festa da je došlo samo zbog njih, bukvalno svaka druga osoba imala ili Kodex majicu ili najveći patch pozadi na jakni. Lepota jedno stvarno em gledati bend nakon ubice albume em uz domaćinsku atmosferu. Pikali maltene ceo ovogodišnji, bez jedino Innermost Light i Byzantium, dve-tri starije i, meni ipak vrhunci, sa prošlog Sol Invictus i hitčina zvana Twelve Stars And An Azure Gown. Onako horsko pevanje nisam dožive uživo mislim još od Guardian koncerata u nas. Jes da je sve bilo okruglo 90minuta, ali stvarno je sve nekako prebrzo prošlo. Publika na stranu, bend vrlo uredan, ali daleko od perfekcije mora se reći. Najviše škripi mlada dama na solo gitari, za koju nisam ni znao iskreno da ove godine tek u bendu. Sve u svemu, ništa toliko očigledno, ali rekao bih da im verovatno fali učestalosti live svirke da to pude full podmazano. Pevač brat super live, još jedna paralela sa Gardijanima mi je što me mnogo sa, faktički nepostojećim, "stajlingom" i ponašanjima podseća na Hansija Takođe, iz nekog razloga je 80% obraćanja publici bilo na engleskom. Lično sam na tome bio zahvalan da bih jelte lakše pratio spiku, ali jeste čudno za 'cert na domaćem terenu. Summa summarum - in saecula saeculorum i tako to, jedan od koncerata godine za mene, i naj nastup Hammer of Dooma. Rekao bih jedva čekam opet, ali s obzirom koliko retko sviraju, ko zna kad će opet da se zadesi prilika.
 6. što volim kad se kompletira nešto u jednom zamahu bonus razglednice
 7. Angelystor

  Annihilator

  Pa ista je cela lista od početka turneje da, a evo gledam sad, nisu svirane pesme od '90te, kakvo crno forsiranje. Pored "One to Kill" i sličnih nebitnoća ne znam kako je Schizos problem.
 8. Angelystor

  Annihilator

  Stalno forsiraju? Bez gledanja na set.fm pa mogu da pretpostavim da to nisu svirali maksimum deceniju unazad. Ima fes pikanterije lista, ali ove pesme sa poslednja dva, plus iz Padden perioda mi baš dave utisak. Dve sa "Annihilator" albuma je posebni wtf.
 9. Napravili ga da izgleda kao sin Michael Starr-a i lutke iz Saw-a.
×
×
 • Create New...