Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
  • Posts

    19205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    110

Angelystor last won the day on March 7

Angelystor had the most liked content!

About Angelystor

  • Birthday 07/07/1988

Contact Methods

  • Yahoo
    kosturinthenight
  • Skype
    eegorjr

Profile Information

  • Location
    Buitenveldert

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

42830 profile views

Angelystor's Achievements

Nolifer of Metal

Nolifer of Metal (5/6)

3.7k

Reputation

  1. Upravo taj, jes'. Pa nisam imao ovde nešto spec da dodam, slažem se dosta sa tvojim opisom odozgo. Bili su ovde više predgrupa u miksu, svirali ~40 minuta i oni i Hypno5e. Jedino što me ispalili ništa sa zadnjeg nisu svirali, a njega sam najviše obrtao I drugi kuriozitet, sem gostovanja Masvidala, prodavali svoju kafu na merchu
  2. Uhvatio ih opet sad na turneji sa Obskurom u okviru nekog "tour mashupa" sa Persefone turnejom. Usled toga, i usled tehničkih problema sa backing trakama, Cynic na kraju samo cca 40 min svirao od mogućih 60. Težak smor i to, i Paul nekako zen nadrndan bio sve vreme, možda i do problema ovih. Steffen iz Obskure im radi growlove na turneji, i potpuno neki novi gitarista inače, i growlovi sasvim uredni naravno, samo tupavo izgleda što stoji na bini sa topkom papira u ruci i čita tekstove. Pola Fokusa, ostalo TIA/novije. Oke zvučalo, ali više sam razmišljao na gigu kako smo imali sreće što smo ih gledali onomad u Bgu kad smo ih gledali, i postava i lista i sve. Zlatne SKC godine. Usput, Obscura odlična bila, samo što više nema teorije da pohvatam ko njima svira i kad. p.s. I da nisam ispratio da se reizdanje Focusa zove Refocus. Još i majice sa tim natpisom, katastrofa.
  3. Živ bio za ove izveštaje/upozorenja Hvatam ovo u okviru nekog mini-festa, pa mi taman trebala potvrda da ne trošim noge na Lamprtrira i Stellar, po oba opisa mi sentiment manje-više identičan mom samo prema kućnom slušanju. SC pogotovo me pogađa u razne centre iritacije. Usput mi neobično dobro legao zadnji Persefone album.
  4. Sasvim normalna informacija da treba čoveku. Setlist.fm tvrdi da je Disavowed
  5. Peta pesma odgovor na pitanje šta bi radio da možeš da se vratiš 25 godina unazad
  6. Trebao sam za ovaj Sieges Even savet da te poslušam ali OCD mi ne daje mira. "The Art Of Navigating By The Stars" mi solidno najbolji album. Ovo sve pre toga, ne znam, davno nisam slušao neku diskografiju a da bend toliko skakuće od albuma do albuma, u zavisnosti od toga šta slušaju tad. Prvi album - Watchtower worship, drugi - malo smo mnogo slušali "No Exit", treći - mi bi ipak ako može Rush da sviramo.
  7. Blago si ga tebi, meni je solidno dosadan. Ali kome je prošli bio dobar, kontam da će i ovaj. Uhvatio ih sad na turneji sa Masterplanom. Realnoi sam išao zbog Masterplana, da vidim i Grapowa pre nego što jedan od nas dvojice ode u penziju. Neverovatno je koliko bolja energija u Masterplanu nego u Firewindu. Baš ima osećaj benda a ne skupine ljudi, non stop neka zebancija, dodaju se pivima... A onda izađe Gus G i više vremena provede nameštajući kosu i menjajući gitare nego što je i pogledao ostatak benda. Takođe, težak smor što nisu zamenili Kacionisa, tako da su sad em bez klavijatura, em bez druge gitare live. Nije ni Masterplan cvećka jer uglavnom sviraju samo album star 20 godina, ali bar nisu bezdušna tezga kao ovi. I da, nikad gori skupina dva pevača, ni Herbie ni Altzi nisu za više od Deep Purple tribute gigova u Braunschweigu.
  8. Jes' da prošlo 4 godine od zadnjeg, ali utisak mi je da nisu morali još da žure sa ovim. Uredno je, ali najslabija Manticora od Black Circusa lagano. Ravan zvuk i kucan bubanj isto ne pomažu.
  9. Saglasan sa konsenzusom ovde, sa tim što meni tek poslednje dve rasplamsavaju maštu, sve pre toga jedan veliki meh. Vokal kao da ga Kristofer Nolan producirao, pola vremena ga ne razumem.
  10. Verovatno joj tako označen Kisser u imeniku pa se zbunila
  11. Slasna heavy poslastica od večeri sinoć - Sumerlands i Eternal Champion došli u Evropu da nas malo posete. Lepo je gledati ovakve varijante po festivalima, ali je uvek veća uživancija kad nisi u maratonu i lagano odgledaš 2-4 benda za veče i onda samo sabiraš utiske o tome. Glavni utisak koji sam sabrao je da je "I Am The Hammer" himentina i jedna od naj-hm pesama ovog veka. Dušu dala i za masan headbang, i da ogoliš grlo pride. No, redom, blago mi je smešno što su obe gitare i bas isti za oba benda, u oba ćele pevači, tako da kad čovek malo zažmiri maltene kao isti bend da je svirao dvaput. Ok, da, i basista iz nekog razloga skinuo cvikere za EC nastup Ali sa muzičke strane jasna razlika, a iskreno i po izvedbi i utisku, mnogo veći utisak EC ostavio, i nastup i atmosfera vreliji. Sumerlands jako uredan, samo najveća falinka mi bila pevač, koji maltene ništa bravuroznije sa albuma nije izvodio, a takođe nije ni pomagalo što se niko nije harmonizovao sa njim. Poređenja radi, sa ECom posle jesu radili backing vokali, a isti ljudi, tako da čudne odluke. Još kad peva sa prvog stvari peva tunjavao kao Swanson. Sa druge strane, EC vokal daleko bolji od onoga što čuh na YT snimcima. Dominatan frontmen je slab izraz, lik je još veći nego na onim snimcima iz prošle godine, i onaj tip frontmena koji je toliko pun energije da čak i dok najavljuje pesmu ne može da stoji u mestu. Dosta odskače od ostatka ekipe koja za razliku od njega deluje kao da su upravo završili 12-očasovnu sesiju D&Da. Kontrast energije kao da si stavio Greg Puciata da frontuje Alcest. To na stranu, fenomenalno zvuče uživo. Da mi je češće ovako mlađa imena da sam hvatao, gde bi mi bio kraj. I vidim da su se malo isprsili i da će biti po raznim festivalima na leto, što mi je drago. Jedina stvarna falinka kratko trajanje svega, Sumerlands 45-50 minuta, EChampion 50-55. S obzirom da nije bilo predgrupa, i da su završili sve skoro 40 minuta pre curfewa, mogli su da cepaju oba benda po oba albuma lagano. Jebena očekivanja, znam.
  12. Ubi nas ovaj fast-paced music consumption
×
×
  • Create New...