Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Posts

  13034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

oʞɾoƃ last won the day on December 28 2023

oʞɾoƃ had the most liked content!

About oʞɾoƃ

 • Birthday 12/24/1988

Profile Information

 • Location
  Pariz

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

38483 profile views

oʞɾoƃ's Achievements

Demon of Metal

Demon of Metal (4/6)

414

Reputation

 1. oʞɾoƃ

  Rotting Christ

  Bend je stvarno postao parodija samog sebe, ista jebena formula u svakoj pesmi i na svakom albumu deceniju unazad. Krindž od tekstova neću ni da komentarišem.
 2. Nekad su "satanisti čupali grobove iz svežih humki", bilo je drame, bilo je komentara psihologa, pisalo se danima o tome. Danas je prosto "žena vadila krstove iz grobova" i nikom ništa, idemo dalje... Tužno u šta se pretvorila novinarska profesija.
 3. Odlična nova pesma, taman dodali začina koliko valja, da ne bude isto, ali ni previše različito.
 4. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Korektna mi svirka skroz, ali ne mogu da se otrgnem utisku da je Noevdia baš počela da štancuje ove DSO/Ulcerate/Icelandic disso hibride.
 5. Nije loša pesma, ali realno 10% black metal.
 6. Akhlys je suštinski unapređena verzija Nightbringera, sa manje zujanja a više mraka. Očigledno se većina ljudi slaže sa tim stavom Čudi me ovo što kaže za prvi Bestia Arcana album, da je ostao relativno neprimećen čak i nakon Debemur Morti reizdanja. Meni je možda to i najbolje pojedinačno izdanje od svega što je snimio.
 7. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Zanimljivo baš, slušaće se ovih dana. Izašao i Lunatic Affliction novi, nisam još stigao da pustim, ali poslednji je bio fina vožnja:
 8. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Nećemo LVME i Verberis, hoćemo Destruction Ritual i Teitanblood. S tim da bih menjao Teitanblood za Antaeus, ali za to su slabe šanse.
 9. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Meni baš obrnut utisak, ovaj clean sa prog momentima je totalno razvodnio priču. Prvi album sjajan, drugi ok, ovaj već miriše na prosek.
 10. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Op'o mu je malo kvalitet izdanja od Rozpada naovamo, reklo bi se.
 11. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Ovaj Trolldom bi trebalo da mi se uopšte ne sviđa (meni je ITNE ništa posebno), ali ima neki vajb koji me tera da ponovo pustim.
 12. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Taj Kekht Arakh jedan od većih mindfuckova u poslednje vreme, nahajpovan do neba, a muzika trećerazredni bedroom black metal.
 13. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Svašta se otkriva pod stare dane...
×
×
 • Create New...