Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Content Count

  12854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

oʞɾoƃ last won the day on September 17 2019

oʞɾoƃ had the most liked content!

Community Reputation

286 odlikaš

About oʞɾoƃ

 • Rank
  Protojerej Stavrofor of Metal
 • Birthday 12/24/1988

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

34507 profile views
 1. Kome se ne sviđa pesma može da ode ailleurs.
 2. Osim ako ne izađe nešto epohalno u narednih mesec dana, Akhlys sigurno album godine. Slažem se za Ephialtes, najbolja stvar koju su napisali.
 3. Odličan album, ali teško da je bolji od Fides Inversa i Akhlys.
 4. oʞɾoƃ

  Ondskapt

  Meni dosadno kao i sve što su izbacili u poslednjih 10 godina, jbg.
 5. Seksi Posebna pohvala za prelaz na 100% francuski
 6. Monstrum od albuma na prvo slušanje. Odavno se nisam osećao ovako uzbuđeno oko nekog BM noviteta.
 7. Izdanje iznad svih očekivanja, Protect the Land je u rangu sa najboljim numerama sa Mezmerize/Hypnotize.
 8. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Nisi mogao pravi video da okačiš?
 9. Najbolji BM albumi iz 21. veka gde je osim Flesh Cathedral najnovije izdanje iz 2006. Baš su u toku. Problem sa ovakvim listama je što često završe kao spisak najuticajnijih albuma pre nego najkvalitetnijih. Npr. ne kapiram kako je nekom SMRC bolji album od Paracletus, a da se smatra ozbiljnim DSO fanom. Nekako je toliko kvalitetnije i veličanstvenije predstavljena ta vizija na Paracletusu, SMRC je ipak malo teenage iz te perspektive. Isto i za Nachtmystium, ako oni imaju suštinski klasik od albuma, onda je to sigurno Assassins pre nego Instinct: Decay.
 10. I meni sa Constructa ostale dve pesme u suštini, ostatak nisam pustio 5 godina sigurno. Uveliko se bukiraju turneje za 2021. Da li će se desiti, drugo je pitanje.
 11. Meni se ovaj EP i više sviđa od Surgical Steel, možda zato što je kraći pa je veći koncentrat. Najbolje od Necroticism/Heartwork momenata, baš ubica.
 12. Sad je već jasno da će ovo biti još jedan krajnje osrednji i ubrzo zaboravljeni album benda koji evidentno štanca samo da bi mogao da ode na sledeću svetsku turneju. Šteta.
 13. Ovaj vrisak na 3:17 mi je jedan od omiljenih trenutaka ove godine. Što reče jedan kolega sa RoD foruma: “I know I said it about the last one and the one before that but I’m telling you Brian this next one is going to blow Cannibal Corpse put of the water” ‘eeeempeeeeteeeedeeeeee’
 14. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Najbolji američki BM album ikada. Više stvari je spakovano u taj jedan album nego što većina bendova ima u diskografiji.
×
×
 • Create New...