Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Content Count

  12767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

oʞɾoƃ last won the day on September 17 2019

oʞɾoƃ had the most liked content!

Community Reputation

233 odlikaš

About oʞɾoƃ

 • Rank
  Protojerej Stavrofor of Metal
 • Birthday 12/24/1988

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

33175 profile views
 1. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Bilo je ok dok nije krenuo vokal
 2. Bomba od godine, baš brdo dobre i interesantne muzike, ali su se ipak najviše izdvojili: 10. Aephanemer - Prokopton 9. Drastus - La croix de sang 8. Plateau Sigma - Symbols 7. Schammasch - Hearts of No Light 6. Waste of Space Orchestra - Syntheosis 5. Teitanblood - The Baneful Choir 4. Iapetus - The Body Cosmic 3. Gaahls Wyrd - Gastir 2. Deathspell Omega - The Furnaces of Palingenesia 1. Misthyrming - Algleymi Osim ovoga, Bölzer EP je sabio, Ehlder je zamalo upao na listu, a Mayhem i 1349 su mi najveća razočaranja.
 3. Uff, big shoes to fill ako će ga nazvati Black Meddle pt. III.
 4. oʞɾoƃ

  Satyricon

  Bio i ostao najbolji Satyricon.
 5. Ovo baš zvuči kao neko ko prihvata odgovornost za svoje postupke. Dajem mu šest meseci pre nego što se ponovi ovakav skandal.
 6. Ovaj bend se spominjao ovuda, poljski Darkspace worship, debi album izlazi početkom decembra. Zvuči obećavajuće:
 7. oʞɾoƃ

  Teitanblood

  Malo su se slegli utisci posle besomučnog vrtenja (last.fm kaže da sam ga obrnuo više od 25 puta), tako da sad već mogu da dam detaljniju ocenu. Ono što najviše čini Teitanblood jedinstvenim - atmosfera - je ovde ostalo maltene netaknuto od prošlog albuma, što je svakako i najbitnije. Produkcija je prljava i močvarna kao i na prethodnim izdanjima. Kompozicija je takođe malo svedena u odnosu na Death i omogućava rifovima da dođu više do izražaja, što je izrodilo prave "hitove" poput Leprous Fire. Međutim, nekoliko stvari je uticalo na to da album ne dostigne visine prošlog (što je ruku na srce bilo teško i očekivati). Prvo, meni lično ne odgovara ovaj kraći format pesama, jer mislim da Teitanblood najviše sija u monstrumima preko 10 minuta, kao što su Sleeping Throats of the Antichrist ili Purging Tongues. Drugo, mislim da vokali ne dolaze dovoljno do izražaja, što je velika šteta. Treće, ima za moj ukus malo previše solaža i tih nekih 80s momenata koji će sigurno odgovarati old-school manijacima, ali meni blago razvodnjavaju ritualnu atmosferu albuma. Sve u svemu, i dalje domaći zadatak za većinu death metal bendova današnjice, ali s obzirom na maestralni Death i fantastične EP-jeve, kao i činjenicu da smo čekali album celih 5 godina, ne mogu da dam više od 8/10.
 8. oʞɾoƃ

  1349

  Ne znam o čemu pričaš bukvalno, meni prva tri albuma imaju savršenu produkciju.
 9. Igralom zvuči kao banja u Mađarskoj
 10. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Ako volite Sorhin, ne slušajte me definitivno, pošto ni njih ne volim
 11. oʞɾoƃ

  Mayhem

  Preslušah par puta novi album, u suštini težak prosek. Da mi je neko pustio bez da mi kaže o kom bendu se radi, rekao bih da je u pitanju drugorazredni worship norveške škole i ništa više. Replay value nula.
 12. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Preslušah jutros, nije mi nešto posebno iskreno.
 13. oʞɾoƃ

  Mayhem

  Ni meni, čak furaju iritantnije elemente drugog talasa.
 14. oʞɾoƃ

  Mayhem

  Kakva bre elita, imaju jednog jedinog lika koji je konstantan u postavi... Ovo ostalo sve hired guns. Čak i Attila.
 15. oʞɾoƃ

  Mayhem

  Ordo ad Chao najbolji Mayhem.
×
×
 • Create New...