Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Posts

  12907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

oʞɾoƃ last won the day on September 17 2019

oʞɾoƃ had the most liked content!

About oʞɾoƃ

 • Birthday 12/24/1988

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

35920 profile views

oʞɾoƃ's Achievements

Demon of Metal

Demon of Metal (4/6)

313

Reputation

 1. Lep put u nostalgiju, ali ništa što bi me suštinski pomerilo.
 2. Bukvalno najbolja pesma na albumu In Manus Tuas pt. 2, savršena završnica.
 3. YouTube vlogeri su nešto najgore što se desilo muzici i civilizaciji uopšte.
 4. Ah ova banatska prepucavanja
 5. Ja sam nekad obožavao ND, ali sad iskreno teško varim bilo šta posle Volcano. Rebel Extravaganza neprevaziđeni vrhunac benda.
 6. Darkspace je spao na jednog člana u suštini: https://avantgardemusic.com/news/on-leaving-bands/
 7. Meni se uopšte nije svidelo na prvo slušanje, ali me je poslednja pesma toliko kupila da sam morao da mu dam još šansi, i evo posle par dana je kliknuo konačno i sad vozi kako treba. Ni prineti Salvationu, pa ni Maranathi, ali neuporedivo bolji od prethodnika.
 8. Za mene prilično mršava godina, do te mere da nisam siguran ni da li bih sastavio top 10, a da ima smisla nazvati ih "top". Srećom, ovo je takođe i godina u kojoj je izašao novi The Ruins of Beverast, koji sam izvrteo sigurno 100 puta za ovih 10 meseci i koji je bez sumnje najbolji album koji je objavio do sad, te sam po sebi čini godinu smislenom. Osim toga, izdanja koja su ostavila neki snažniji utisak na mene su Dordeduh i komšije Muka, a sa death metal strane dva iznenađujuće jaka debi izdanja od Swampbeast i Fossilization.
 9. oʞɾoƃ

  Izbori

  The first angel sounded his trumpet, and there came hail and fire mixed with blood, and it was hurled down on the earth.
 10. Preslušah ponovo Hekatomb posle dosta vremena, da vidim da li će mi se više svideti kad sam otvorenijeg uma, međutim ne, potpuno isti utisak, tako da sam maksimalno neuzbuđen oko novog izdanja.
 11. oʞɾoƃ

  Ofermod

  Što se mene tiče, mogli su da se ugase posle prvog EP-ja 😄 Ali šire narodne mase kažu da je Pentagrammaton kidanje, a potom verovatno Sol Nox.
 12. Isti utisak malopre dok slušam, ovo više vuče na poslednjih par DT albuma (osim solaža) nego na bilo koji period In Flamesa. Hajd' da vidimo ostatak.
 13. https://www.blabbermouth.net/news/former-in-flames-members-launch-the-halo-effect/ Najbolje vesti vezane za ovaj bend u poslednjih 15 godina.
×
×
 • Create New...