Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Posts

  13047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

oʞɾoƃ last won the day on December 28 2023

oʞɾoƃ had the most liked content!

About oʞɾoƃ

 • Birthday 12/24/1988

Profile Information

 • Location
  Pariz

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

38942 profile views

oʞɾoƃ's Achievements

Demon of Metal

Demon of Metal (4/6)

418

Reputation

 1. Kao što se i očekivalo, bez prevelikih iznenađenja, tu i tamo ponešto novo čisto da ne bude kopija prethodna dva, ali dobro vozi.
 2. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Dobar mi je ovaj gaslighting u opisu: "Vafurlogi is rooted both spiritually and literally in the early 2000s black metal movement, as the earliest songs were written nearly twenty years ago." A zvuk 90% klasični Svartidaudi od pre pet godina. Inače ne zvuči loše, i poslušaće se puno izdanje otvorenog uma, kao i uvek, ali mi je žao što je Noevdia od lučonoša black metala postala još jedan trendy label koji ne izbacuje gotovo ništa što nije isfurani dissoshit (Verberis, LVME, Kathaaria), B-verzija bendova koji već dugo postoje (NEDXXX, Sodality, Destruction Ritual) ili Islanđani (Misthyrming i sada ovaj Vafurlogi). Jedino što malo iskače iz kalupa je Lifvsleda, a i to je objašnjivo time što znamo da se lože na Sorhin, Malign i generalno švedski black iz sredine devedesetih.
 3. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Bilo bi oprostivije da je pesma dobra, ali zvuči kao AI-generated second wave.
 4. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  On brand za bend, imaju brda polu-ironičnih naziva u diskografiji.
 5. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Cover je malo At The Heart of Winter meets The Jester Race, but I'll take it.
 6. Disclaimer - ja ih nisam gledao igrom slučaja, doputovao sam u Berlin prvenstveno radi TROB Voleo bih samo da je bio bolji prostor i da su dodali nešto sa Foulest Semen. Osim toga teško da mogu bendu bilo šta da zamerim. Malefica me je podsetila koliko je Blood Vaults dobar album, vrtim ga neprestano već par dana.
 7. Izašao novi Swampbeast: https://swampbeasttl.bandcamp.com/album/offering-of-chaos-lamenting-in-the-blood-of-man Prvi je bio bomba, jedno od najboljih izdanja u 2021.
 8. Biće sjajan album, sad je već jasno.
 9. Ovo je trenutak kad je bend trebalo da prestane da postoji. Ove nove dve pesme su baš loše. Nisu In Flames nivoi užasa srećom, ali mi je teško da ih gledam kako sve više razvodnjavaju nekada perfektnu diskografiju.
 10. oʞɾoƃ

  Burzum

  haha koje smeće
 11. "ali da će posustalu black metal scenu prodrmati, to je definitivno istinito."
 12. oʞɾoƃ

  Rotting Christ

  Bend je stvarno postao parodija samog sebe, ista jebena formula u svakoj pesmi i na svakom albumu deceniju unazad. Krindž od tekstova neću ni da komentarišem.
×
×
 • Create New...