Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Posts

  12907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by oʞɾoƃ

 1. Lep put u nostalgiju, ali ništa što bi me suštinski pomerilo.
 2. Bukvalno najbolja pesma na albumu In Manus Tuas pt. 2, savršena završnica.
 3. YouTube vlogeri su nešto najgore što se desilo muzici i civilizaciji uopšte.
 4. Ah ova banatska prepucavanja
 5. Ja sam nekad obožavao ND, ali sad iskreno teško varim bilo šta posle Volcano. Rebel Extravaganza neprevaziđeni vrhunac benda.
 6. Darkspace je spao na jednog člana u suštini: https://avantgardemusic.com/news/on-leaving-bands/
 7. Meni se uopšte nije svidelo na prvo slušanje, ali me je poslednja pesma toliko kupila da sam morao da mu dam još šansi, i evo posle par dana je kliknuo konačno i sad vozi kako treba. Ni prineti Salvationu, pa ni Maranathi, ali neuporedivo bolji od prethodnika.
 8. Za mene prilično mršava godina, do te mere da nisam siguran ni da li bih sastavio top 10, a da ima smisla nazvati ih "top". Srećom, ovo je takođe i godina u kojoj je izašao novi The Ruins of Beverast, koji sam izvrteo sigurno 100 puta za ovih 10 meseci i koji je bez sumnje najbolji album koji je objavio do sad, te sam po sebi čini godinu smislenom. Osim toga, izdanja koja su ostavila neki snažniji utisak na mene su Dordeduh i komšije Muka, a sa death metal strane dva iznenađujuće jaka debi izdanja od Swampbeast i Fossilization.
 9. oʞɾoƃ

  Izbori

  The first angel sounded his trumpet, and there came hail and fire mixed with blood, and it was hurled down on the earth.
 10. Preslušah ponovo Hekatomb posle dosta vremena, da vidim da li će mi se više svideti kad sam otvorenijeg uma, međutim ne, potpuno isti utisak, tako da sam maksimalno neuzbuđen oko novog izdanja.
 11. oʞɾoƃ

  Ofermod

  Što se mene tiče, mogli su da se ugase posle prvog EP-ja 😄 Ali šire narodne mase kažu da je Pentagrammaton kidanje, a potom verovatno Sol Nox.
 12. Isti utisak malopre dok slušam, ovo više vuče na poslednjih par DT albuma (osim solaža) nego na bilo koji period In Flamesa. Hajd' da vidimo ostatak.
 13. https://www.blabbermouth.net/news/former-in-flames-members-launch-the-halo-effect/ Najbolje vesti vezane za ovaj bend u poslednjih 15 godina.
 14. Hm, na prvu loptu mi dosta slabije nego prethodnik. Aj videćemo još.
 15. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Akhlys worship, pa ko voli nek izvoli.
 16. Meni uz Necros Christos poslednji jedan od deset albuma koje bih poneo na pusto ostrvo. Baš nikakve dileme nemam da je album godine.
 17. Paracletus TFOP SMRC don't @ me
 18. oʞɾoƃ

  Izbori

  Bošnjake ne treba trpati u isti koš. Njih su pravoslavni Srbi sami oterali od sebe.
 19. Nisam neki fan projekta pa se nisam ni udubljivao.
 20. Pustio sam par minuta, ali produkcija je baš ozbiljan krš. Najgori miks koji sam čuo u poslednjih par godina.
 21. oʞɾoƃ

  Izbori

  Iskreno lakše mi je u ovom trenutku što sam nekada dao glas Čedi Jovanoviću nego što sam nekada dao glas Saši Raduloviću.
 22. Meni treća pesma jedna od najboljih na albumu, pravi balkansko-karpatski melodijski mol, naboli su folk momenat možda bolje nego ikad.
×
×
 • Create New...