Jump to content

oʞɾoƃ

Moderatori
 • Posts

  13041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Everything posted by oʞɾoƃ

 1. Izašao novi Swampbeast: https://swampbeasttl.bandcamp.com/album/offering-of-chaos-lamenting-in-the-blood-of-man Prvi je bio bomba, jedno od najboljih izdanja u 2021.
 2. Biće sjajan album, sad je već jasno.
 3. Ovo je trenutak kad je bend trebalo da prestane da postoji. Ove nove dve pesme su baš loše. Nisu In Flames nivoi užasa srećom, ali mi je teško da ih gledam kako sve više razvodnjavaju nekada perfektnu diskografiju.
 4. oʞɾoƃ

  Burzum

  haha koje smeće
 5. "ali da će posustalu black metal scenu prodrmati, to je definitivno istinito."
 6. oʞɾoƃ

  Rotting Christ

  Bend je stvarno postao parodija samog sebe, ista jebena formula u svakoj pesmi i na svakom albumu deceniju unazad. Krindž od tekstova neću ni da komentarišem.
 7. Nekad su "satanisti čupali grobove iz svežih humki", bilo je drame, bilo je komentara psihologa, pisalo se danima o tome. Danas je prosto "žena vadila krstove iz grobova" i nikom ništa, idemo dalje... Tužno u šta se pretvorila novinarska profesija.
 8. Odlična nova pesma, taman dodali začina koliko valja, da ne bude isto, ali ni previše različito.
 9. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Korektna mi svirka skroz, ali ne mogu da se otrgnem utisku da je Noevdia baš počela da štancuje ove DSO/Ulcerate/Icelandic disso hibride.
 10. Nije loša pesma, ali realno 10% black metal.
 11. Akhlys je suštinski unapređena verzija Nightbringera, sa manje zujanja a više mraka. Očigledno se većina ljudi slaže sa tim stavom Čudi me ovo što kaže za prvi Bestia Arcana album, da je ostao relativno neprimećen čak i nakon Debemur Morti reizdanja. Meni je možda to i najbolje pojedinačno izdanje od svega što je snimio.
 12. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Zanimljivo baš, slušaće se ovih dana. Izašao i Lunatic Affliction novi, nisam još stigao da pustim, ali poslednji je bio fina vožnja:
 13. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Nećemo LVME i Verberis, hoćemo Destruction Ritual i Teitanblood. S tim da bih menjao Teitanblood za Antaeus, ali za to su slabe šanse.
 14. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Meni baš obrnut utisak, ovaj clean sa prog momentima je totalno razvodnio priču. Prvi album sjajan, drugi ok, ovaj već miriše na prosek.
 15. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Op'o mu je malo kvalitet izdanja od Rozpada naovamo, reklo bi se.
 16. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Ovaj Trolldom bi trebalo da mi se uopšte ne sviđa (meni je ITNE ništa posebno), ali ima neki vajb koji me tera da ponovo pustim.
 17. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Taj Kekht Arakh jedan od većih mindfuckova u poslednje vreme, nahajpovan do neba, a muzika trećerazredni bedroom black metal.
 18. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Svašta se otkriva pod stare dane...
 19. oʞɾoƃ

  BM noviteti

  Kakva ALBUMČINA niotkuda, ao kako me je pomerilo
×
×
 • Create New...