Jump to content

MissionVao

Iskreni članovi
  • Posts

    4740
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

MissionVao last won the day on October 16 2013

MissionVao had the most liked content!

5 Followers

About MissionVao

  • Birthday 12/05/1986

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/gombocna

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

21702 profile views

MissionVao's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

308

Reputation

  1. Jebes sise, to se sve da popraviti i napraviti, za dupe se proliva znoj i zrtvuje iz dana u dan Inace obradovace vas cinjenica da vise nema nikakvog razloga da silikoni izgledaju neprirodno, napredovali i implanti i tehnika, cak i kod nas
  2. Sta nisi vido, logo da mu istetoviras
  3. Cudo niko ne pominje izvikanog Fedora Ne znam, Energizerove ribe mi deluju iritantno, Fedor sve radi sablonski i plasticno, Mavrin mi je najmanje ne-dobar. Plus ima bas puno materijala, ovi sto prave snimke imaju po nekoliko. A taj klip Chi mislim da sam ja kacila, ako ne onda fotku iz njega
  4. Mavrin je car za tanane sisate guzate Ruskinje http://imgur.com/a/5wKnz https://500px.com/mavrin (gornji link su pocupane iz koda jer su na 500px zasticene za nubove )
  5. Jeeej, bas mi je drago Meni je baba uspela da umre pre share-ovanja recepta pa sam se smarala dok nisam nasla neki koji deluje dovoljno slicno. A onda jednog magicnog dana nasla sam na Coolinarika i to je bio tezak dan za sve koji su pomogli da se pojedu Ako neko provali recept za tortilje identicne onim MTV iz Maxija nek kaze. Ne znam dal sam nesto vise puta pokusavala da napravim i nije ni slicno.
  6. Nije kafa s bundevom nego zacinima za bundevu Americka fora... Znaci tipa cimet, karanfilic, djumbir i ostala mirisljava sranja koja se ne jedu
  7. A sta ako ti za neki puls treba mnogo slabija fizicka aktivnost jer si u kurcu s kondicijom, jel i onda sagorevas mnogo isto kao neko ko mora da se oteli od intenziteta za istih 150? To me je uvek bunilo.Mislim da je puls indikator ali ne daje celu sliku.
  8. Ima formula, mozda realnije pokaze: Men use the following formula: Calories Burned = [(Age x 0.2017) — (Weight x 0.09036) + (Heart Rate x 0.6309) — 55.0969] x Time / 4.184. Women use the following formula: Calories Burned = [(Age x 0.074) — (Weight x 0.05741) + (Heart Rate x 0.4472) — 20.4022] x Time / 4.184. Znaci po tome ja za 30min treninga s pulsom 150 sagorim oko 300. Pa nije nerealno.
  9. http://geektyrant.com/news/promo-trailer-for-penny-dreadful-season-2
  10. Pa kaze, starinske krofne s limunom - 250ml mleka - 20g kvasca - 1 zumance - 1 kasika masti (moze i putera) - 2 supene secera - pola kafene soli - kora 1 limuna - 500g brasna (obicno bude previse, stavim 400 pa dodajem malo ako treba) - ulje za przenje (ne treba puna serpa, uzmite neku usku i 5 cm ulja je sasvim dovoljno). - prah secer za gotove krofne Kvasac, malo mlakog mleka, malo secera i malo brasna pomesati i cekati da se aktivira. Za to vreme umutiti mast sa secerom i zumancetom, dodati koru limuna, so, zatim mleko, smesu kvasca i na kraju brasno (dodavati ga postepeno zbog grudvanja). Kad testo postane glatko ostaviti da nadolazi dok se ne udvostruci. Testo razvuci na 5mm debljine (ako je deblje nece da budu suplje krofne), zatim vaditi kalupom (ja pravim male jer se lakse rasporede u maloj serpi a i imaju bolji odnos kora-sredina), redjati i ostaviti da jos malo nadodje (15ak min). Ulje ugrejati, testirati parcencetom testa da li je gotovo (treba da peni ali ne da skace na sve strane pazite moze i da se zapali a ta kolicina ulja je zajebana). Krofne stavljati u ulje tako da povrsina koja je bila gore dok su narastale bude dole. Posle stavljanja u ulje poklopiti dok ne bude gotova ta strana pa otklopiti, prevrnuti i ne poklapati. Moja verzija - posto kondenzovana voda pravi dzumbus kad padne nazad u ulje ne poklapam uopste i nista im ne fali. Znate da je ulje na pravoj temperaturi ako ne treba manje od 40ak sekundi po strani (neki pisu i 2 minuta ali ne znam kako im ide tako sporo). Krofne vadim u ciniju oblozenu debelo ubrusom i kad deluju suvo prebacim u drugu ciniju i pospem secerom. Bitno je da ne budu jedne preko drugih dok su vrele jer ce se potpariti. Od ove kolicine ispadne 40-ak malih od oko 5cm.
×
×
  • Create New...