Jump to content

sultandzek

Iskreni članovi
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sultandzek last won the day on November 18 2016

sultandzek had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  shazede and

Profile Fields

 • Gender
  Male

sultandzek's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

7

Reputation

 1. Nisam žanrovski ograničen,ali mogu samo ponoviti da se ne mogu nacuditi tim oduševljenjem. Ukusi i rasprava ne idu zajedno!
 2. Ne znam samo gdje su ti Dz Dz Dz na Load-u? Uz dužno poštovanje svima, ali ja nisam nigdje vidio toliku oduševljenost Load albumom kao ovdje. U par navrata sam cak kontao da je neka zezancija.Pa ta izdanja skoro i da nisu metal. Te su albume slušali ljudi koji nisu do tada imali nikakve veze sa metalom i ovim bendom. Slažem se da ima dobrih pjesama na toj Load fazi, ali sam mišljenja da su od ta dva albuma mogli napraviti jedan koji bi se donekle približio Black-u. Meni je u njihovoj karijeri samo St Anger gori. Novi album mi je pravo osvježenje od njih!
 3. Nakon prvih pet, njihov najbolji album!
 4. Najveći banda žanra, koji ipak ne bi trebao da bude toliko trendovski kao U2 i pocne da komponuje pop muziku jer će očigledno onda biti van njega!
 5. Mogu se složiti sa većinom navedenih stvari, no, oko njih će se uvijek voditi rasprava: "Sta bi bilo kad bi bilo?" Većina njihovih fanova nije bila zadovoljna zaokretom u karijeri, dok su ih novi objerucke prihvatili. Ja iskreno nisam bio nikad oduševljen tom njihovom grunge-hard rock epohom. Mislim da su od Load/Rekord albuma trebali napraviti jedan koji bi se donekle približio The Black-u. Meni su lično draži sa ovom krkacinom jer ih to vise približava njihovom iskonskom zvuku nego Mama Said, Carpe Diem i sl. stvarima. Uostalom to radi i većina ostalih metal bendova pa zašto ne bi i oni. Očigledno sta god sad napravili bez obzira na kvalitetu istog će i dobro naplatiti. Po meni i više nego zasluženo!
 6. Ne razumijem toliku ushićenost Load/Reload fazom i eventualnom dosljednoscu tom pravcu pored prvih pet kultnih izdanja band-a!
 7. <iframe width="854" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/3c86Mpb2foY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 8. Ista stvar i sa mnom, a slusam thrash 25 godina. Album ubija od dobrine!
×
×
 • Create New...