Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  1119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Haos sam ja last won the day on February 9

Haos sam ja had the most liked content!

Community Reputation

460 odlikaš

About Haos sam ja

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2255 profile views
 1. Preporuka za novi Dead to a Dying World album - Elegy. Malo neki Subrosa/Giant Squid/Ludicra zonfa sa gudačima, malo death-doom, malo melodike, malo tradicije, malo avangarde...dosta dobro.
 2. Haos sam ja

  BM noviteti

  I kako se na kraju čita ovo znamenito islandsko slovce þ ? Ja sam sve vreme mislio da se bend zove Mispyrming.
 3. Klasičan AA iz poslednjih 15 godina, ne verujem da ikome ko sluša metal ovo može da smeta, a opet ne verujem da će ikome zavšiti među najboljim albumima godine na kraju. Nemam nešto volje da ga preslušavam uzduž i popreko, može da piči u pozadini dok nešto drugo radim. Da, omot i spotovi su stvarno bezveze. Ukratko, definicija "playing it safe" benda.
 4. Haos sam ja

  BM noviteti

  Solstafir i nije black metal već dugo, ne znam zašto se pominje uopšte u tom kontekstu. Možda je mislio na Solefald, slično ime, ali i oni su Norvežani.
 5. Haos sam ja

  BM noviteti

  Ne delim baš opšte oduševljenje novim Funereal Presence albumom. Ima jako zanimljivih deonica, ali sve je nekako baš baš traljavo odsvirano, bar za moj ukus, na momente potpuno amaterski. Kao da je tip previše hteo, super ideje ali realizacija trapava, kao da nije svirački dorastao da odradi kako treba ono što je komponovao.
 6. Brutalan je ovaj live snimak, mix je savršen, zvuče baš dobro.
 7. Haos sam ja

  Sólstafir

  “Zašto se svaki spot snima ko film, zato što je ovo brate kraljevski stil."
 8. Pa slažem se generalno, mada se i Stone Sour promenio prilično u međuvremenu (doduše osim nekih singlova nisam ni poslušao ništa još od Audio Secrecy, prvi SS imam čak na originalu - super album). Međutim, što se Slipknot tiče, baš nekako nema inspiracije, refreni su sve tanji i manje zarazni, krljački delovi su već ranije odsvirani i to bolje, šta znam - ravna linija.
 9. Šta kažete za novi Defeater? Vidim da ima mršave ocene na nekim review sajtovima, ali meni je odličan, posebno što je u finalnoj verziji daleko bolji miks u odnosu na singlove koje su izbacili na youtube. Meni najbolje njihovo izdanje nakon Travels i Lost Ground EP-a.
 10. Eh, šta znam, standardni Slipknot. Nema baš nešto mnogo novih ideja.
 11. Haos sam ja

  BM noviteti

  Malo kasnim ali trebalo je ovo valjano preslušati, baš sadržajan album, meni sjajan. Ne znam da li je WOSO samo ad hoc kolaborativni projekat ili će raditi nešto i u budućnosti, pokupiše najbolje od oba benda.
 12. A šta više komentarisati, još jedna korektna do vrlo dobra pesma koju mi se ne mili više da slušam jer je unakažena produkcijom.
×
×
 • Create New...