Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  1774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Haos sam ja last won the day on May 9

Haos sam ja had the most liked content!

Community Reputation

820 ljubi ga majka

About Haos sam ja

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2831 profile views
 1. Evo za sve ratnike, čak je i meni ovo pristojno:
 2. Meni ovo dosta dobro, nema neke velike originalnosti ali fino sklopljeno, diše
 3. VULKAN - technatura CALIGULA'S HORSE - rise radiant DISSECTION - the somberlain THE DILLINGER ESCAPE PLAN - ire works SHINING - one one one FROM A SECOND STORY WINDOW - conversations PROTEST THE HERO - fortress REFUSED - freedom CHAOS MOON - eschaton memoire NIGHTBRINGER - terra damnata
 4. Haos sam ja

  Liturgy

  Teška priča. Makar će biti lepši nego Mina Caputo.
 5. Gospoda. Odlična je pesma.
 6. Ok, možda je kovanje u zvezde prejak izraz. Ne mora ni BM, evo vidim npr da ti je Misery Index 2019 album bio među albumima godine, jebemliga ako to nije dosadno, sve u istom maniru burgija. Solidan bend i album al baš tu teško šta vidim za oduševljenje, ravno kao daska.
 7. Mrzi me sad da tražim, znaš i sam, neki poljaci, nemci, ima na BM temi. Subpar Metallica je sve od 91' na ovamo. Ništa ja tebi ne prigovaram, nemoj pogrešno da shvatiš, ukusi su individualni, al tvoj je meni dosta čudan.
 8. Baš mi je teško da uhvatim neki pattern što se tvog muzičkog ukusa tiče. 🙂 Ovo ti dosadno, a onda kuješ u zvezde neki prosečan midtempo BM bez prefiksa i sufiksa, subpar Metallica radove i sl. Čudan si čovek.
 9. Slažem se sa obojicom. Kvalitet svakako nije opao i dalje je to bolje od 99% muzike, ali lestvica nije pomerena naviše. Nekako je odigrano "na sigurno" bez obzira šta pričali po medijima. Inače, mislim da album ima dosta uspona i padova, prve tri odlične, pa onda Resonate priličan smor, onda dve dobre, pa skromna balada za njihove standarde i na kraju closer koji je i sam kao album, sa usponima i padovima, al nije dovoljno jak za toliko trajanje. Slušam novi Vulkan dosta više od ovoga, interesantnije mi i nekako "sa više slojeva".
×
×
 • Create New...