Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  3027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Haos sam ja last won the day on April 13

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4304 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.3k

Reputation

 1. Najbolja sa novog Kendricka, ova riba izula sa emocijom Btw, ok je album, ima još bengera ali i nekih bezveznjikavih eksperimenata, šta znam
 2. Da, FNM najviše zbog vokala, iako je John baš originalan ima Pattonovskog u sebi itekako. Meni ne liče previše na Mastodon ali npr uvodni rif na Nymphaeaceae je baš prajm Mastodon. A ove melodijske zajebancije jesu u fazonu tog over the top stila kao Thank you scientist, možda i Protest the Hero malo, ali baš u pravoj meri i iskusno ukombinovani sa čvršćim groovie rifovima. Da album ipak ne bude savršen ima jedna pesma koja mi se ne sviđa - The conduit, baš nekako off zvuči. Ostalo sve bombona.
 3. Na prvo slušanje baš ono što sam želeo da čujem od njih, baš ono pravi korak u pravom smeru i upgrade u odnosu na Crux kao što je on bio upgrade u odnosu na prvi album, znao sam da imaju to u sebi. Pesme bolje, malo svedenije ali fokusiranije, pamtljivije. Ali nisu izgubili svoj ludi identitet, baš su profi sve odradili tako da album nema nijedan filler momenat. Mnogo cenim kad bend ne možeš da pomešaš ni sa jednim drugim a oni su baš takav bend, više mi ne liče ni na koga osim na sebe. Plus imaju tu ubitačnu kombinaciju - vrhunski vokal i vrhunski gitarista, a obojica unikati. Lagan kandidat za album godine, a tek se radujem što ću da ga vrtim još milion puta.
 4. I mene užasno smaraju likovi koji pola certa snimaju telefonima. A iritiraju me jako i ovi šatro profesionalni fotografi rock koncerata, koje je to smaranje od zanimacije, nit slušaš cert sa ful fokusom nit možeš da se napiješ kao čovek nit pričaš sa ljudima, provlačiš se tu među masom, smaraš ljude okolo i zujiš, baš ono sindrom taksiste kao JA RADIM pa za mene važe druga pravila.
 5. Neki moji drugari napustili ranije cert jer su mislili da je završen i posle nisu hteli da ih puste nazad kad su shvatili da nije gotovo, propustili Dannyev solo i još pola sata svirke haha
 6. Bilo je profi, čak i nama u polu-golubarniku. Može biti neke zamerke na setlistu ali to je cepidlačenje, svako ima neke druge favorite iz bogate diskografije i teško je biti sasvim zadovoljan setlistom, naročito kad se već znala unapred. Meni dovoljno što sam čuo Blood brothers koja mi je u top 3 omiljene Mejden pesme. Gigantska institucija su Mejdeni i sinoć je sve bilo u znaku te činjenice. Svaka im čast na energiji imajući u vidu godine, napor i kilometražu. Video sam jednog tipa u Metallica majici koji se drao posle koncerta: "drugi najbolji bend na svetu". Mislim da je i on morao biti zadovoljan viđenim. 🙂
 7. Mnogo dobro. Čak se i Snake dobro uklopio da diže tenziju ovim svojim staračkim kreštanjem, tačno gde treba.
 8. Vaistinu odličan, baš se dobro Nate uklopio sa ovim caveman vokalima. Meni za sad najbolja Careless offering, baš je efektna. Kako misliš najheavy? Jeste masna gitara i najsludgerskije do sada ali Until your heart stops je mnogo agresivniji od ovoga. Ovo je delo zrelog benda, dobre pesme, uvek su imali osećaj za melodiju. Dobro poređenje sa Torche (ali najboljim njihovim radovima, onaj poslednji je teža dosada).
 9. Bold: slažem se, ali ova rečenica ima dva kraja a jedan od njih je da to što je nešto popularno ne znači da mi se zbog toga što je popularno automatski neće svideti (tzv Human efekat). Prija nekad nešto glupkasto i hitično, posebno kad ima i još nešto od supstrata. Ghost to dobro radi. Nisu mi oni ni blizu sad omiljenog benda ili diskursa ali dobri su u tome što rade i to mi prija povremeno. Drugi pasus 100% tačan i u skladu sa mojim sentimentom al jbga šta sad.
 10. Na pogrešnoj smo temi ali kao da je nešto dobro biti tribute nečemu per se. Pa i Ghost je bio tribute Blue Oyster Cultu dok nisu skroz skontali kako da spoje rifove i pop refrene i sad ja ne znam da iko to radi kao oni. Može da se nekom ne sviđa naravno al taj "ABBA" argument je baš izlizan. Ima i rifova i solaža, nije sad neka tech muzika al nije ni 100% pop, može da bude entry level bend za klince a može da bude i feelgood muzika za starije. Uostalom, volim ja i NFO al imam utisak da bi mnogi dali po levo jaje da su na mestu Ghosta, samo kad bi mogli.
 11. Loš ti Ghost a vamo se ložiš na Night Flight Orchestra koji radi sličnu stvar samo na manje pompezan način i sa mnogo manje hitova. 🙂
 12. Baš buđava predgrupa, nemam pojma na koju foru su se ovi ovde uglavili.
×
×
 • Create New...