Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  2391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Haos sam ja last won the day on May 20

Haos sam ja had the most liked content!

Community Reputation

1045 prepodobni

About Haos sam ja

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3527 profile views
 1. Jebotebog kakva pesma, nula metala ali sjajan shoegaze meets the Smiths fazon, deder poslušajte ovo. Ne znam da li će ceo album biti ovakav, bilo bi dobro jer im baš leži.
 2. Valja i pesma i spot, mada odoše dosta u neke Uada vode.
 3. Evo linka kome treba: https://en.metal-tracker.com/torrents/312144.html
 4. Smeštaj obezbeđen. Vidimo se. Jedva čekam festival.
 5. Evo nemam pojma ni kako će novi Leprous zvučati, najavljuju neke promene, na drugačiji način nego do sad su komponovali i snimali, videćemo.
 6. Novi album "Infinite granite" izlazi 20.08. Tracklisting: 1. Shellstar 2. In Blur 3. Great Mass of Color 4. Neptune Raining Diamonds 5. Lament for Wasps 6. Villain 7. The Gnashing 8. Other Language 9. Mombasa Prvi singl:
 7. Osvrnuo bih se još na ovo jer po mom mišljenju ovi pomenuti bendovi uopšte nisu na sličnoj trajektoriji. Leprous se baš survao u kompozitorski pitfall (hehe) iz kog ne znam da li će da se izvuku sudeći po ovim pesmama nakon albuma, iako im je verovatno popularnost sada na vrhuncu. Vola ne znam ni da li je peakovala, ovaj album rekoh meni uopšte nije loš a svakako nije neki pad u odnosu na dosadašnju diskografiju. S obzirom da imaju tek tri albuma, rano mi je za reći da su peakovali. Što se CHorse tiče, oni već drže suludo visok nivo kvaliteta i nemaju promašaj u poslednje vreme iako je Rise Ra
 8. Odličan novi Alfa Mist, dosta više mi se sviđa nego prethodni album, no i dalje Antiphon ostaje vrhunac njegovog stvaralaštva imho.
 9. Haos sam ja

  Mayhem

  Evo i u ovoj animiranoj verziji. Iako je vizual odličan nekako mi baš neodgovarajuće što je Mayhem pribegao ovoj odluci, ne bih povezao sa njima nikad.
 10. Meni je vrlo dobar album, bolji od prošlog. Ako bih mogao da napravim analogiju sa Gojirom, prošli je Magma a ovaj Fortitude. Očigledno ovaj bend želi da pravi prijemčivu muziku sa velikim refrenima i na tom polju ovde kidaju, refreni su bolji nego ikad. A opet, daleko od toga da svirka nije kompetentna, ali nikad ne ide u showing off. Inmazes ima najbolje rifove, nema veze što su djent kad su odlični, ali tad nisu znali baš da ubodu tako dobre refrene što im je postalo veliki zaštitni znak. Prošli mi je ni tamo ni vamo, a ovde dobro znaju šta hoće. Ova pesma sa reperom je ispala malo nesrećno
 11. Pa možda više nisu bogovi jer su oni koji su ih slušali do 2010-e odrasli u međuvremenu a nisu generisali dovoljno nove publike. Meni je Ajs bio kul i smešan kad sam bio u srednjoj školi, sad me gnar hvata na skoro 80% njegovih rima, baš neprijatno (mada ostaju mu ti radovi od pre i Nigrutinski rečeno kao stvarno monument tog vremena, ne znam da li bi mi se to toliko svidelo da sam tad imao više od 16 godina). Vikler je smeće lik ali on ima neki talenat i zna da mi zazvuči interesantno povremeno. Timbe je zato prava old skul hip hop njuška, zna da bude i dovoljno ozbiljan i dovoljno neozbiljan
 12. IMPURE WILHELMINA - antidote THE RUINS OF BEVERAST - the thule grimoires PRIMORDIAL - to the nameless dead ESOTERIC - a pyrrhic existence MINOR THREAT - out of step LIFVSLEDA - det besegrade lifvet AMENRA - mass V GORGUTS - colored sands THROANE - derriere-nous, la lumiere SNARKY PUPPY - we like it here
 13. Jel taj LTE 3 skroz instrumentalan? Jako me mrzi da slušam, sudeći po onim singlovima materijal nije nešto inspirativan, naravno svirka ubistvena ali kompozicije meh. Ako je jače od modernog instrumentalnog prog proseka javljajte da poslušam, u suprotnom ima bolje muzike da se proba.
 14. Prelep omot stvarno al Sepulturi stoji kao kosturu kurac.
×
×
 • Create New...