Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Haos sam ja last won the day on February 9

Haos sam ja had the most liked content!

Community Reputation

391 odlikaš

About Haos sam ja

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2173 profile views
 1. Haos sam ja

  Sólstafir

  Meni koncert bio dosta mlak u startu, kao da su se i bend i publika navikavali na prostor. Kasnije se stanje popravilo da bi doživelo kulminaciju pred sam kraj. Šta znam, bolji mi je bio cert u Beogradu, više energije i bolja setlista ali u principu nemam nekih racionalnih zamerki.
 2. Odličan je novi Downfall of Gaia, najbolji njihov album do sad.
 3. Idu na euro turneju na zimu, nama najbliže su u Ljubljani 04.12. Takođe potpisuju za Metal Blade.
 4. Verovatno Army shop, ima dobra camo konfekcija
 5. Kako smara više taj GIAA. Eyot bih zato mogao svaki dan da slušam uživo.
 6. Čudan osećaj imam povodom novog albuma nakon prvih nekoliko slušanja. Definitivno je "komercijalniji" od svega do sada i ima nekako svetle note, nekako je pozitivan (jbga, to je ta reč) i naginje ka nekim melodic metalcore uplivima, ne baš najdirektnijim al čujem tu dosta Architects, Misery Signals i bendova tog tipa. Očekivao sam da vokal bude malo varijabilniji i nije lako navići se na ovakav viši registar nakon Alexovih monotonih ali adekkvatnih growl-ova. Na nekim deonicama čak zaliče na Deftones. Dosta je čudan smer ka kome su krenuli, najmekši njihov album, ali ima i dalje tu prepoznatljivog zvuka gitare i nekih baš opasnih rifčina i atmo sekvenci. Sviđa mi se kako je Andrew Baird prilagodio svoje bubnjanje novim okolnostima, definitivno je eklektičniji bubnjar nego što sam mislio. Za neku sigurniju ocenu albuma je rano, imam osećaj da će se ovo svideti Bradilku, a ostalima ovde baš i ne.
 7. Haos sam ja

  BM noviteti

  Sinmara izuva. Baš po mom ukusu.
 8. Red genijalnosti pa red dosade i tako u krug. To je moj večiti utisak o Devinu, sa izuzetkom par albuma koji pretežu u celini u prvu kategoriju.
 9. Ovi picopevci izbacuju uskoro novi album pod nazivom "the new routine". Debi bio dobar, pa sam ih malo izgubio nakon dosta tankog drugog albuma, bio je neki slabo upečatljiv EP u međuvremenu. Nova stvar:
×
×
 • Create New...