Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  3914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Haos sam ja last won the day on August 18

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5509 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.6k

Reputation

 1. haha al te navukao kao majmuna
 2. Hasard mi je ok, ali baš dosta vuče na Akhlys, polaže previše toga na atmosferu a ne na rifove, slabo šta ostane u ušima nakon te zbrke a nije kao da je čudo do sad neviđeno i nije tako efektno odrađeno kao npr prošlogodišnji Blut Aus Nord sa kojim bi se isto mogao uporediti, koji baca u lavirinte ali je sve dosta razgovetnije i strukturalnije. Treba još da slušam jer je ovo dosta ambiciozno ali malo sam već umoran od ovog fazona i produkcije kod koje je sve utopljeno u jedan zvučni zid. Nasuprot nepristupačnosti i složenosti Hasard albuma gde se dosta palamudi al bez naročito jakog efekta, potpuno drugi BM spektrum oslonjen na prijemčivu melodiju i heavy uplive nudi novi Uada album koji me baš prijatno iznenadio nakon što sam bio gotovo spreman da otpišem bend posle prethodna dva slaba (iako međusobno drugačija) albuma. Vratili su se u igru, dinamički je ovo mnogo varijabilnije (posebno u odnosu na monotoni Cult of a dying sun koji kao da je jedna dosdna meloblack pesma), pametno biraju kad da zastanu, kad da zakucaju i melodije su odlične. Ovaj album se lako sluša ali to ga ne čini jeftinim nego memorabilnim. Najbolji njihov od prvijenca i to debelo, bar u mojoj knjizi.
 3. Na šta liči čovek 😄 Spock cruster faza
 4. Grčki BM nije sporan nikad bio, grčki stoner je treća liga
 5. Ajmo opet, normalno da svi mi koje i dalje drži entuzijazam i koji možemo da se organizujemo i pored 1000 obaveza odemo povremeno preko da gledamo šta ovde ne bismo mogli. Nije o tome priča. Priča je o tome kako da nam ponuda u Srbiji bude bolja od ponude u Moldaviji, a ja sam pomenuo Explosive binu koja, iako je tercijarnog značaja za Exit, ipak ima neki solidan budžet za metal/punk uslove i mogli bi da se dovedu makar tamo neki svežiji bendovi od ovih standardnih koji su dolazili 100 puta i koji su van prajma. Zahvalni smo i za tu šaku jada što naši organizatori odrade i to je sigurno ozbiljno cimanje ali sigurno ima prostora za napredak a ne da nas šiju Skoplje, Sofija i slični gradovi koji su em socijalniji em još gore stoje geografski. Pri tome ne potenciram Beograd, evo ja bih potpisao da sve bitno bude u NS ako će biti dobra ponuda.
 6. Haha, vode i onaj krindž Avatar
 7. Ne mislim da je bitan u široj slici Exita ali izdvoji se tu ipak neki pristojan budžet za tu binu s obzirom na generalni čemer u državi pa postoje sredstva da se dovedu i malo bolji bendovi od ovih koji inače dolaze.
 8. Ne znam koliki je budžet za Explosive stage na Exitu ali realno i ta imena koja se tamo pojavljuju u zadnje vreme su prilično skromna i na ozbiljnim festivalima bi svirali u podne. Može to mnogo bolje da se probere, naravno ako ima iole konkurentne kinte u igri.
 9. Neki Grci Nihilism sad u petak u Festu, vidim imaju fine recenzije i DSO kao similar artists al kapiram da je to malo nategnuto, sa njima Oskrnavitelj i Pustoš
 10. Meni baš prija novi album, prilično pitko i žurka potpuna a bolje su mi pesme nego na prošlom, ima nekih gde se malo rašire ali najviše je ovih straight up bangera. Kapiram ove kojima je bend dosadio ali čini mi se da su im pesme sve bolje iz ovog fazona i da se pevač sad već puno komfornije oseća.
 11. Nema tema za Hex, može ova da se preimenuje samo da obuhvati sve Kvohstove projekte.
 12. Ovde ima dosta potencijala ali osim ovog ružnog kucanog bubnja rekao bih da momci još nisu naučili da napišu pesmu nego je to onaj daj mi mnogo svega fazon pa onda random nabacivanje sastojaka. Vrlo pretenciozno a dosta nezgrapno sastavljeno. Ipak, ispratiću šta će ponuditi u budućnosti jer su greške kompozitorske a ne idejne.
×
×
 • Create New...