Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  3260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Haos sam ja last won the day on September 2

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4656 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.4k

Reputation

 1. Odakle početi sa slušanjem FW, tj. koje biste albume preporučili u fazonu "ako ti se ne svidi to onda nema šta da tražiš sa ovim bendom"?
 2. Pardon, Heirloom a ne Heilroom haha
 3. Slušao sam i Mortuous i Phobophilic albume, oba su dobra, Phobophilic mi se više sviđa jer mi više stvari ostaju u memoriji i njihova zakucavanja me bolje pogađaju, međutim ne mogu se oteti utisku da smo sve ovo već čuli i da ovakvi cavemen/prljaviji DM bendovi teško mogu da se otrgnu od tog Incantation meets Autopsy koktela i ponude nešto svežije. Možda ljudi koji slušaju isključivo DM mogu da naprave ovde preciznija nijansiranja, meni je ovakav zvuk zabavan i recimo ova dva benda su baš dobra u tom domenu ali ništa mi tu nije preterano uzbudljivo niti mogu da kažem da mi se neki album konkretno izdvaja.
 4. Pa ja se ne slažem da je album više u Stone Sour maniru, možda samo prva i poslednja pesma, mada i ta poslednja ima nekako više mračniji Slipknot vajb nego modern hard rock ala SS. Meni je čak i ok što su shodno svojim godinama malo prebacili na tu stranu. Meni su problem ove, da kažemo, klasične Slipknot pesme između, slabo tu ima maštovitosti, imam osećaj da sam sve ove strofe već čuo 100 puta npr na The dying song, potpuni leftover sa prethodnih albuma. Ima po koji interesantan momenat usput, ima i neke agresije i ljutitog polu-repovanja ali sve je to već viđeno ubedljivije i besnije ranije. Heilroom mi možda najbolja na kraju, barem ima taj efektan refren i pristojnu solažu. Naravno, svirački i pevački je sve ovde pod konac ali pesme su mi uglavnom meh.
 5. Album tog nivoa nema skoro niko realno
 6. Nije da ne bih voleo da pokušaju da napišu neku novu muziku zajedno, realno.
 7. Sledeći put da prave poster po kriterijumu "šta se sviđa demonseedu". Nisam ni ja neki fan Godflesh pa to ne znači da Streetcleaner nije čisti klasik. Mogao je Incantation u drugi red al ista im je veličina fonta kao i dva reda iznad i ispod njih tako da su ih ispoštovali.
 8. @Mickey mousePa bolje je barem meni plus su neki bendovi dolazili po prvi put. Videću baš i prethodnih još godina kad me ne bude mrzelo. @Havočkapa nije cilj ovde navoditi događaje van Srbije, bio sam i ja na raznoraznim koncertima u inostranstvu svih tih godina al nije to poenta priče, moja teza je da je ovde kod nas beda od ponude posebno post-covid
 9. Ne bih da cepidlačim, ali Nino je u igri sa istim malim bendovima koje je već dovodio. Cenim čoveka i trud i verovatno ću ispratiti sve to ali to je realno neka treća liga zapad bendova tog tipa, o čemu pričamo. I generalno, većina ozbiljnih imena (pri tome ne mislim na neke dinosauruse nego na bendove u prajmu) nas zaobilazi u širokom luku. Evo gledam sad 2019-u samo od onoga na čemu sam ja bio a bilo je toga još: Richard Bona, Riverside, Solstafir, Septicflesh + Krisiun, Mono, Black Lips, Red Fang, Snarky Puppy, Mgla, Acid Mother Temple... 2018: Comeback Kid, Algiers, Dark Tranquillity, Mars Red Sky, Yawning Man, Leprous + Agent Fresco, God is an Astronaut, The Necks, Minsk, Toby Driver...
 10. ludilo od događaja, doduše ne znam kako ovo sve može da se nagura u isti dan
 11. Bolje je nego u poslednje 2 godine naročito haha, ali ne bih baš rekao da je stanje kao pre covida. Lokalne bendove i rejvove u Drugstoru ne računam u neku ozbiljniju ponudu. Ima i Anneke VG u novembru ali meni je sve to i dalje dosta mršavo i više u fazonu daj šta daš.
 12. AN ABSTRACT ILLUSION - woe BLOODBATH - survival of the sickest BEHEMOTH - opvs contra natvram THE CALLOUS DAOBOYS - celebrity therapist CONAN - evidence of immortality HOLY FAWN - dimensional bleed THE MARS VOLTA - s/t MORTUOUS - upon desolation PHOBOPHILIC - enveloping absurdity SLIPKNOT - the end, so far
 13. Kao što sam i rekao, kad se sve to razvuče na nekoliko meseci - poprilična beda od ponude. Btw, Saturnus svira sa Esoteric.
×
×
 • Create New...