Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  4389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Haos sam ja last won the day on March 10

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6524 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.7k

Reputation

 1. Dionysiaque album jebe analno, davno nisam čuo interesantniji doom, nije samo vokal unikatan nego je ceo paket.
 2. Mogao bi neko da popravi naziv teme, loš spelling.
 3. Znam da se pisalo o ovom bendu i da je debi album pokupio dobre recenzije, ali nisam ni imao pojma da je u pitanju Melissa Moore koju su išutirali iz Absu. Evo nove pesme, meni ima potencijal za lep hitić
 4. Kao što rekoh gore: https://www.bardomethodology.com/articles/2024/04/10/leviathan-jef-whitehead-wrest-interview/?fbclid=IwAR1LaAZIA2uJ4BEWio0IjFWNfvDyVgohhx3Ot9msZZAOPYUsdAddOtPOEHo_aem_AbxOdAZ6vc1XJvAnzZ20af3QRVm80XVQnuCqgAF1poVLYqnRQrw56FW8QqYxDzpn8L5xFrZfhigI4rIMzQHMf8vs
 5. Za žene sa skandinavistike i sve koji se tako osećaju, novi Suldusk album je dosta lep, neki folk/post sa prstohvatom blackgazea. Evo singlova:
 6. Ide novi album krajem maja. Prvi singl ubija na mestu, baš jak Celeste vajb.
 7. Nisam ni ja razumeo taj 7 figure incentive deo, zvuči prilično nerealno
 8. Dustie vs BTBAM priča je preneta na nivo advokatske prepiske, hoće svoj deo, nećete ga prevariti: https://loudwire.com/between-the-buried-and-me-guitarist-considering-legal-action-termination/?1235&fbclid=IwAR28OGTAowffGyBTBRgXxID_vwDRO6zXgUuvEOFw6qfFrIBcb4p9HHACfJc_aem_ATUSSw1g4U92uWTGrAy4JscXeqwyoP9xUmBlmRiMNHNfuETAuGh5GWU89pp5NPJgTc9zCkVVvbW4ckU3QJFOQV1n
 9. Mene isto nešto nije oduvao ali daću mu šansu još koji put, nije muzika koja može da te uhvati na ofrlje slušanje. Mene generalno smara taj industrial/robotic vajb, ta neka industrijska nota u zvuku, što je ovde dosta prisutno. Vektor kad sam prvi put čuo odmah sam pustio u gaće ali meni je mnogo prijemčivije to nekakvo Death nego Voivod nasleđe.
 10. Vraćaju se ovi, meni uvek bili malo prehajpovani mada nisam ih obrnuo ima 100 godina
 11. Meni se veoma svideo domaći film "Za danas toliko". Ja sam i inače fan filmova u kojima se "ne radi ni o čemu" već slikaju život. Iako je film optimističan, pozitivan i prozračan nipošto nije neka limunadica i la la land, sumornih tonova ima itekako, da se ne uvrede Kragujevčani i sam Kragujevac je nekako socijalan grad i odličan izbor za atmosferu filma koji ne bi bio tako efektan da se radnja odvija u nekom glamuroznijem ambijentu. Gluma je fenomenalna, jedino mi Rakočević nije nešto ali i njegova uloga ovde je takva, ovog Filipa Đurića prvi put vidim, čovek je razbio, kao i nositeljka glavne ženske uloge, zaboravih ime. Nekako drag film i ponekad za sreću stvarno malo treba, samo što smo mi morbidno utrenirani da se bavimo sumornim i gadnim stvarima.
 12. Nisam znao ovu triviju iz Kellyeve karijere: He also auditioned to join Drowning Pool in 2003.
 13. I dalje me drži osećaj kakva je Stone albumčina, kako su lepo sa njim zaokružili dosadašnju karijeru i preiskusno implementirali u njega sve svoje metal i non-metal uticaje + konačno savršena produkcija sa mnogo finti i efekata. Šteta što mi nikako ne odgovara ovaj zagrebački datum već ću morati da se zadovoljim "samo" festivalskim nastupom na Brutalu.
 14. Ovaj album je dosta hvaljen u nekim krugovima, ali 51 minut tech deatha zna da umori
 15. Austin ima ovaj zanimljiv projekat koji miksuje black metal i surf rock, da dobro ste čuli. Omot može na najbolje i najgore ujedno, a jaka im je i fotka na arhivama.
×
×
 • Create New...