Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  2046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Haos sam ja last won the day on September 17

Haos sam ja had the most liked content!

Community Reputation

907 ljubi ga majka

About Haos sam ja

 • Rank
  Master of Metal

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3122 profile views
 1. Ovo je samo za najkonzervativnije DM fanove. Meni dosadno do granice bola.
 2. Ničim izazvano, izvukoh sinoć sa dna police Self destructive pattern koji nisam slušao barem 15 godina. Uprkos svim komičnim klišeima nu metala, zvučao mi je dosta zabavno, nekoliko baš jakih hitova, u svakom slučaju za 2 klase bolje od svega što su npr Static-X i slični paceri ikada izbacili. Klasičan adolescentski guilty pleasure album.
 3. Dobre su pesme i rifovi, pamtljive melodije, nema nepotrebnog palamuđenja i izleta u nekošeno. Jeste malo "playing it safe" i znaju da zazvuče malo kao limunadica za ovaj stil ali mene vozi, sve je vrlo kompaktno i na mestu, nije za bacanje u nesvest. A vokal je go prosek ali nikako nije iritantan niti napadan, za mene koji mrzim heavy zapomaganja i stezanja skrotuma taman. Ovo što Igor kaže stoji, sa svakim dodatnim slušanjem nakon vremena zvuči malo siromašnije ali jbga ovo je relativno jednostavna muzika, efektna na prvu loptu.
 4. Kakva tema Nisam ni sumnjao da će Human da izvoršipuje kožnjak na trešu.
 5. Ovde su kriterijumi baš fluidni, KC izdao samo jedan album 60ih, Morbid Angel samo jedan 80ih, doduše oba ubice.
 6. Naleteh slučajno na ovo, uz izuzetak cringe lirike stvarno super zvuči u ovoj verziji, verovatno bolja pesma od većine onoga što je Korn izbacio u poslednjih 15+ godina. Plus JD liči na Ihsahna, a ovaj gitarista na Maria iz Gojire.
 7. Možda i najgori bend na ovim prostorima uz Sars i Dubiozu kolektiv - unholy trinity.
 8. A i to što kažeš ali čudo jedno kako svi ponekad malo omanu, a ovi i kad omanu malo to bude In Times koji je opet lagano 8/10.
 9. Super zvuči Our Oceans, dovoljno slično a dovoljno različito od Exivious. Jedino što bi trebalo propisom zabraniti bendovima da koriste reč "ocean" u nazivu, toliko je izakano.
 10. Odličan Gregov solo album. Kreće malo traljavo i neubedljivo ali onda negde od Temporary object kreće fantazija kombo i uglavnom drži visok kvalitet do samog kraja. Čak i buđavi 80s elektro bit na Fireflies koji bi mogao da bude zakonom zabranjen koliko smara zvuči do jaja kad Gregara preko njega fino poje. Ubio je sa pevanjem i pokazao sav raskoš i versatilnost ovde. Manje više u svakom žanru koga se ovde dohvatio je poprilično objasnio. Zamerka možda malo na flow albuma, ja bih malo drugačije razvrstao pesme, ali ukupan kvalitet je visok i obrtaću ovo još vremenom.
 11. Jes Calculating legendarniji, ali mi je Miss Machine nekako kao prvi album sa Gregom odskočio za malo, bio sam u fazonu vidi ga što dere ovaj mali bilder sa smešnom frizurom. Ire Works mi je nekako najkilavijii iako naravno dobar album.
 12. Psi laju, mačke mjauču, Sava teče ispod Brankovog mosta, Enslaved kida. Još jedan briljantan album za pojasom, ponovo osveženi, malo svedeniji album rekao bih od prethodnika ali dovoljno je tu bogatstva da se obrće i obrće. Ovu Urjotun bi dupe dali Oranssi Pazuzu da su napisali za poslednji album. Top 10 metal bendova ikad. Cement.
 13. Ja imam oriđiđi Is survived by i Stage four, baš je lep dizajn ta dva. Verovatno je i ovaj lepši iznutra u odnosu na sam cover.
×
×
 • Create New...