Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  4583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Haos sam ja last won the day on July 16

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  stoka iz bloka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7044 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.8k

Reputation

 1. Prema očekivanjima solidan album, međutim sve je nekako u sličnom maniru pa postane malo zamorno vremenom, onaj prvi singl mi najbolja pesma. Nije tako dobar album kao Magus ili Heathen koji su imali malo bolju dinamiku. Vokal standardno fantastičan, produkcija izrazito gadna kako i treba, tekstovi standardno vrhunski. Fali malo da ubace neke neočekivane stvari, zato su dobre ove kolaboracije koje rade.
 2. Meni je ovaj novi fantazija. Pravi pokazatelj kako uopšte nije potrebno nešto palamuditi i komplikovati da bi bio efektan. Svaka pesma je sjajna i pamtljiva na keca, ovaj album je nešto daleko najbolje što su do sad izbacili, naravno i daleko je najmelodičniji do sada. Nema previše originalnosti i mnogim gejtkiper metalcima neće možda leći ovakav vokal koji je dosta metalcorast ali pesme čoveče, najvažnije je napisati dobre pesme. Rekao bih da bend obitava negde između Dismember i Killswitch Engage ranih radova samo bez clean pevanja. Bombica.
 3. Super je novi Beaten to Death EP, dosta zanimljiv grindcore sa nekim iznenađujućim fintama. Produkcija je čudna malo ali ne kvari utisak toliko. Evo par singlova:
 4. Mnogo je bolji zvuk na ovom drugom snimku. Najjači bend ovog fazona tu nema zbora, šteta što će opet u pasivan status za nekoliko dana.
 5. Ajde neko da mu pošalje na PM da ga našilji malo, vidite da je čoveku stalo
 6. Ja sam mislio da su malo previše ishajpovani kad je izašao God's country, međutim oduvali su me uživo i odlični su zajebanti tako da su me kupili.
 7. E to si lepo rekao, taj kontrast mene žulja. Nije problem u tome što takvi klovnovi prolaze, nego što slabo šta drugo prolazi.
 8. Bilo je već priče o tom albumu na prethodnim stranama.
 9. Ja sam video tu Anu kako posle certa odlazi negde sa svojim društvom, tako da možda i nije nameštaljka.
 10. Veoma čudan događaj sve u svemu. Ne znam kako je drugačije moglo na onom mestu nego da se postavi bina tamo gde je i bila. Nije ona bašta ni predviđena za koncerte, posebno ne ovakve veličine. Ne mogu da procenim koliko je uopšte bilo ljudi, ne znam da li je preterano reći da je bilo bar 1000 ako ne i više. Red za piće nesnosan, jedan dečkić toči pivo sam a vrućina ubija. Čudan sastav ljudi, baš šarena ekipa maksimalno. Što se koncerta tiče, više je ono bio stand up nego klasičan koncert. Ja ne slušam ovaj bend nešto i u principu prezirem glam, znam po koju pesmu samo ali sam bio siguran da će biti dobro zezanje pa me je zanimalo da vidim na šta će to ličiti i bilo je solidno, lepo sam se i nasmejao par puta. Zvuk je bio tih i nekako prazan, falilo je nižeg registra, bas nisam ni čuo, a ne bi bilo zgoreg ni da imaju ritam gitaristu da malo pokrije te praznine. Inače, dobro sviraju i pevaju posebno. Srbija je definitivno meka za ove meme šaljive bendove, da sam u fazonu da zarađujem pare od organizacije koncerata samo bih dovodio ovakve komedijaše, nema da omane kod nas. Fale još samo Rokeri s Moravu da se okupe.
 11. Haos sam ja

  Nile

  Ne znam da li je do mene što sam već malo umoran od ovakvog zvuka, ali ovo mi je trenutno skoro neslušljivo, mega sintetički sve zvuči
×
×
 • Create New...