Jump to content

crusader84

Iskreni članovi
 • Content Count

  3004
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

116 dobro dete

About crusader84

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 09/08/1984

Profile Information

 • Location
  Mjetal's headquarters, Scandinavia

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Trenutno sam više oduševljen činjenicom da su se Henrik i Jonas vratili nego pesmom. Pesma je OK ali nekako... hm, pa mislim da mi je Azal upravo pomogao oko opisa, malo previše MMA, tj nedovoljno old school.
 2. crusader84

  Savatage

  Svi su oni u odličnim odnosima kol'ko ja kontam, Jon Oliva i Chris Caffery pišu i pesme za Circle II Circle, tako da očekujem da se i Zak pojavi. Elem, karte za Wacken bukirane.
 3. Skoro beše tačno 10 godina otkad je boles' počela... Dijagnoza trenutno izgleda 'vako. 2013.01.15. - Leprous / Dreyelands / Through Art 2013.03.20. - Sabaton / Eluveitie / Wisdom / Guardians of Time / D.Hate 2013.04.04. - Helloween / Gamma Ray / Shadowside 2013.04.18. - Stratovarius / Amaranthe / Seven Kingdoms 2013.04.25. - Doro / Dirty Passion 2013.05.23. - Sabaton 2013.05.23. - Jaggernaut 2013.06.05. - Whitesnake 2013.07.13. - Iron Maiden / Sabaton / Voodoo Six 2013.08.11. - Tenacious D 2013.09.06. - Andromeda / Loch Vostok / Boil 2013.09.07. - Paradise Lost / Outshin
 4. Black Sabbath - 13 nisam kupio, dobio, ne znam ni koj' će mi :foreveralone:
 5. crusader84

  Hell

  Gled'o u subotu. Hell odlična svirka, pevač malko smorio. btw Veze nisam imao da je to ovaj Hell, do dan pred svirku sam tripovao da je to norveški Hell na turneji (ako nisma pomešao sa norveškim gradom ), onda saznam da je britanski, ali i dalje nisam znao da je ovaj. Ako je bio ovaj.
 6. crusader84

  Savatage

  Neki improvizovan dokumentarac.
 7. E, šta ti reče onda, jesi li imao još nešto snimljenog materijala sa Evergreya 2007, ili samo one 4 pesme? Da ne bude spam, konkretan 'cert propustih iz geo logističkih razloga, ali sam ih gledao 9 dana ranije u Stokholmu (gde nisu bile Soldier i Ain't tako da budite srećni ), bila odlična svirka, Kovi se odlično držao u najvećem delu koncerta, ali kako se bližio kraj tako su godine sve više dolazile do izražaja, na Still of the Night se baš dosta mučio.
 8. U međuvremenu se Wojtek bavi svim drugim osim Lost Horizonom. Neko upućen u Jaggernaut priču? Imaju neke demoe i pičke materine, trebalo bi kao ove godine da izdaju album konačno, sviraće sad početkom juna na Sweden Rock festivalu, pre toga imaju manju svirku u Stokholmu za neki dan, kojoj ću, nadam se, prusustvovati. btw Zašto ovo nije na poweru?
 9. Kakva je situacija sa kartama? Ja ne kupih ranije, nisam znao da li ću biti tu za koncert, sada je već sigurno da hoću, al' ovih dana nikako da odem do grada u radno vreme Felixa...
 10. Sad u subotu bilo krcato. Samo što, valjda zbog lepog vremena te cirkanja napolju nije bilo žive duše skoro do 1, ali se zato do 5 ostalo. Oba programa su bila kul, na gothicu bilo i Sistersa, NIghtwish, Therion, Rammstein, HIM, naravno gomila elektronike ali čini mi se i Cult i Billy Idol... na Rock the night hard/heavy/power/prog/thrash all the way.
 11. Eh, pa da smo neka normalna zemlja, dolazili bi i oni i mnogi drugi bendovi, ako ne na svakoj, ono na svakoj drugoj turneji. Da su matori takođe stoji, ali i dalje vredi gledati ih. Ako budem u Srbiji će se navrati. EDIT: @BruceBruce Gardijani mogu svakog vikenda!
 12. Nije loš, OK je zvuk bio, veličina recimo neki Kuglaš fazon (ono standardno unutra, ne ona neka veća sala koja se pominjala negde).
 13. http://www.facebook.com/VrtoglavicaSubcultureWorld Bejah sinoć po prvi put otkad su se proširlili, pa mi pade pamet da vidim pominje li se ovde šta. Sada u okviru kluba praktično funkcionišu 3 prostora, "klub", "live" i "pub". Klub je ono što je funkcionisalo već poslednjih par godina, live je dole u podrumu, i, kao što se da prepotostaviti, služi i za svirke, pub je... pub, i negde je na putu od kluba do livea. Sve u svemu, kul sve deluje, a sinoć je bilo više ljudi u Vrtoglavici nego što sam ikada video. Večeras je npr u klubu gothic, a u liveu Rock the night (hard/heavy uglavnom, ko ni
 14. Ajoj, kol'ko puta već prežvakana tematika. Splet raznoraznih okolnosti, finansija, mentaliteta, sistema vrednosti, medija, (ne)ukusa, "trendova", toga koliko nekome zaista znači ta muzika... kurcapalcapičkematerine... Što se tiče ovoga zašto su nekad Kraljevski Apartman i Alogia punili veliki SKC a danas ne mogu ni mnogo veći strani bendovi, opet skup više faktora, ali treba imatu u vidu da čak ni tih 90ih mediji nisu bili toliko zatvoreni za rock i metal kao danas, i generalno je ta muzika bila više "u modi" nego danas, a u međuvremenu je to govno koje je krenulo svoj uspon 90ih dobrano sazr
×
×
 • Create New...