Jump to content

crusader84

Iskreni članovi
 • Content Count

  3004
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by crusader84

 1. Trenutno sam više oduševljen činjenicom da su se Henrik i Jonas vratili nego pesmom. Pesma je OK ali nekako... hm, pa mislim da mi je Azal upravo pomogao oko opisa, malo previše MMA, tj nedovoljno old school.
 2. crusader84

  Savatage

  Svi su oni u odličnim odnosima kol'ko ja kontam, Jon Oliva i Chris Caffery pišu i pesme za Circle II Circle, tako da očekujem da se i Zak pojavi. Elem, karte za Wacken bukirane.
 3. Skoro beše tačno 10 godina otkad je boles' počela... Dijagnoza trenutno izgleda 'vako. 2013.01.15. - Leprous / Dreyelands / Through Art 2013.03.20. - Sabaton / Eluveitie / Wisdom / Guardians of Time / D.Hate 2013.04.04. - Helloween / Gamma Ray / Shadowside 2013.04.18. - Stratovarius / Amaranthe / Seven Kingdoms 2013.04.25. - Doro / Dirty Passion 2013.05.23. - Sabaton 2013.05.23. - Jaggernaut 2013.06.05. - Whitesnake 2013.07.13. - Iron Maiden / Sabaton / Voodoo Six 2013.08.11. - Tenacious D 2013.09.06. - Andromeda / Loch Vostok / Boil 2013.09.07. - Paradise Lost / Outshin
 4. Black Sabbath - 13 nisam kupio, dobio, ne znam ni koj' će mi :foreveralone:
 5. crusader84

  Hell

  Gled'o u subotu. Hell odlična svirka, pevač malko smorio. btw Veze nisam imao da je to ovaj Hell, do dan pred svirku sam tripovao da je to norveški Hell na turneji (ako nisma pomešao sa norveškim gradom ), onda saznam da je britanski, ali i dalje nisam znao da je ovaj. Ako je bio ovaj.
 6. crusader84

  Savatage

  Neki improvizovan dokumentarac.
 7. E, šta ti reče onda, jesi li imao još nešto snimljenog materijala sa Evergreya 2007, ili samo one 4 pesme? Da ne bude spam, konkretan 'cert propustih iz geo logističkih razloga, ali sam ih gledao 9 dana ranije u Stokholmu (gde nisu bile Soldier i Ain't tako da budite srećni ), bila odlična svirka, Kovi se odlično držao u najvećem delu koncerta, ali kako se bližio kraj tako su godine sve više dolazile do izražaja, na Still of the Night se baš dosta mučio.
 8. U međuvremenu se Wojtek bavi svim drugim osim Lost Horizonom. Neko upućen u Jaggernaut priču? Imaju neke demoe i pičke materine, trebalo bi kao ove godine da izdaju album konačno, sviraće sad početkom juna na Sweden Rock festivalu, pre toga imaju manju svirku u Stokholmu za neki dan, kojoj ću, nadam se, prusustvovati. btw Zašto ovo nije na poweru?
 9. Kakva je situacija sa kartama? Ja ne kupih ranije, nisam znao da li ću biti tu za koncert, sada je već sigurno da hoću, al' ovih dana nikako da odem do grada u radno vreme Felixa...
 10. Sad u subotu bilo krcato. Samo što, valjda zbog lepog vremena te cirkanja napolju nije bilo žive duše skoro do 1, ali se zato do 5 ostalo. Oba programa su bila kul, na gothicu bilo i Sistersa, NIghtwish, Therion, Rammstein, HIM, naravno gomila elektronike ali čini mi se i Cult i Billy Idol... na Rock the night hard/heavy/power/prog/thrash all the way.
 11. Eh, pa da smo neka normalna zemlja, dolazili bi i oni i mnogi drugi bendovi, ako ne na svakoj, ono na svakoj drugoj turneji. Da su matori takođe stoji, ali i dalje vredi gledati ih. Ako budem u Srbiji će se navrati. EDIT: @BruceBruce Gardijani mogu svakog vikenda!
 12. Nije loš, OK je zvuk bio, veličina recimo neki Kuglaš fazon (ono standardno unutra, ne ona neka veća sala koja se pominjala negde).
 13. http://www.facebook.com/VrtoglavicaSubcultureWorld Bejah sinoć po prvi put otkad su se proširlili, pa mi pade pamet da vidim pominje li se ovde šta. Sada u okviru kluba praktično funkcionišu 3 prostora, "klub", "live" i "pub". Klub je ono što je funkcionisalo već poslednjih par godina, live je dole u podrumu, i, kao što se da prepotostaviti, služi i za svirke, pub je... pub, i negde je na putu od kluba do livea. Sve u svemu, kul sve deluje, a sinoć je bilo više ljudi u Vrtoglavici nego što sam ikada video. Večeras je npr u klubu gothic, a u liveu Rock the night (hard/heavy uglavnom, ko ni
 14. Ajoj, kol'ko puta već prežvakana tematika. Splet raznoraznih okolnosti, finansija, mentaliteta, sistema vrednosti, medija, (ne)ukusa, "trendova", toga koliko nekome zaista znači ta muzika... kurcapalcapičkematerine... Što se tiče ovoga zašto su nekad Kraljevski Apartman i Alogia punili veliki SKC a danas ne mogu ni mnogo veći strani bendovi, opet skup više faktora, ali treba imatu u vidu da čak ni tih 90ih mediji nisu bili toliko zatvoreni za rock i metal kao danas, i generalno je ta muzika bila više "u modi" nego danas, a u međuvremenu je to govno koje je krenulo svoj uspon 90ih dobrano sazr
 15. Je l' neko ovde pomenuo da su i Dreyelands pokidali? Posle njihove svirke ja onako iz zezanja rekoh "sada opušteno možemo kući", mada su neki ortaci old school progeri stvarno zdimili.
 16. Jebeš mu mater, dobar koncert nije dobar koncert bez dobrog pratećeg spama na Yumu. Nije mi jasno zašto je kasnilo ako je već Leprous stigao dan ranije a Dreyelands 2 sata ranije, Elem, ja sam morao da izađem oko 0:45 jerbo sam morao na aerodrom da čekam nekoga (još sreća pa je let kasnio sat vremena). Do kol'ko čuke su svirali?
 17. Kvltnosti radi, moraju da upadnu Iguman i Vožd Jovan! Cena je OK, ko god je fan 'vakvog zvuka, trebalo bi da navrati. Lično se nešto baš ne ubrajam međ' pomenute, mada, ako budem u Srbiji tad, možda podržim...
 18. U slučajedu smaka sveta, ovo bi bila konačna lista iole značajnijih koncerata posećenih od strane moje kvltnosti. Domaće nisam popisivao, gled'o sve i svašta... 2003.12.07. - Deep Purple / Kraljevski Apartman / Cactus Jack 2006.02.27. - Deep Purple / Vlada Jet Band 2006.07.30. - Whitesnake / Kraljevski Apartman / Alogia 2006.10.10. - W.A.S.P. 2006.10.16. - Blind Guardian / Astral Doors 2007.01.22. - Evergrey / Stonegard / Draconic 2007.02.05. - Therion / Grave Digger / Sabaton 2007.02.17. - HammerFall / Krokus / The Poodles 2007.03.14. - Iron Maiden / Lauren Harris 2007.04.1
 19. Kuj nije zapazio, u međuvremenu pukla evropska turneja...
 20. Crnjak za ostale bendove koji su trebali da sviraju u oktobru. Ali Dreyelands!
 21. crusader84

  Opeth

  Jebo mater, ovo postaje dosadno, bolje da raspusti bend i osnuje novi, ili radi side prog rock projekat, a Opeth da bude ono što je nekada bio.
 22. crusader84

  Accept

  Kakav je bio zvuk u Pešti? Ja ih gledao večeras u Stokholmu, i, pa mogu slobodno reći da sam popizdeo! Bend jeste jeb'o milosne mame, da ne grešim dušu, ali zvuk, gore cepanje bubnih opni nego ono na Destructionu i Testamentu na Legacy festivalu, u životu mi nisu toliko uši otišle u kurac na nekoj svirci. Sad sam ih prvi put gledao pa ne znam da li im je to neki ustaljen trip da toliko napanje ili se tonac nacirkao. Lista kao i na ostatku turneje, predrupa bio Wolf, fino otprašili, ali što reče gosn iznad na njihovoj temi, ubiše sa sing along na Voodoo.
 23. Set-lista? Bičiz, pliz. http://www.setlist.fm/setlist/katatonia/2011/gota-kallare-stockholm-sweden-13d1114d.html
×
×
 • Create New...