Jump to content

Toki89

Iskreni članovi
 • Content Count

  834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Toki89 last won the day on July 9 2018

Toki89 had the most liked content!

Community Reputation

619 ljubi ga majka

2 Followers

About Toki89

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  tu

Profile Fields

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5812 profile views
 1. Vesele se u Isusovo ime, ovaj sa tri pramena je najbliži Isusu jer je siromašan duhom. Veselje uz muziku unutar mesta worshipa ukazuje na eventualne paganske note koje se provlače do dan danas.
 2. Zakuvava se između Sanse i Deneris, biće zanimljivo. Ne znam di je vojska koju je Sersei poslala, dal planira neki bugarski napad sleđa, ili će sačeka posle da se obračuna sa Deneris? Kako će saznanje ko je on da utiče na Džona Snježnog? Jebo strinu svoju.
 3. Toki89

  Metallica

  Zakk = pinch harmonic? xD
 4. Toki89

  Metallica

  Ista spika je bila i sa magneticom i sa htsd Teoretski nemoguće pre 2021, realna procena 2024
 5. Toki89

  MBTI Personality Test

  nema ništa dok ne legneš na kauš kod čika Frojda on tu utvrdi šta je u pitanju penis envy , malo te grlila mama , Mijatovićeva prečka... koji događaj iz mladosti te omeo u razvoju onda ide hipnoza, pa rekreacija te situacije oprostiš sebi, drugima i spreman/na si da ideš dalje po potrebi ide i terapija kokainom on daje tu neku bezuslovnu ljubav koja nam je svima ponekad potrebna npr , Trlaju su silovale koze kad je bio mali šiptarizam je samo odbrambeni mehanizam, identifikacija sa agresorom , itd...
 6. Opšte je poznato da je tu Džef odao rispekt našoj poznatoj catchy melodijici, samo ju je prebacio u demon-chromatic skalu , odsvirao je na super distorziranoj džitri , i Kery je uleteo sa kvartama , i to je bilo to, najbolji rif svih vremena je napravljen.
 7. tiše malo, i skokni do kujne , donesi mi Trooper pivo
 8. kao da je zbudžio celu diskografiju u jednu pesmu
 9. hvala ti na ovom otkrovenju , vrtim je od petka 50x dnevno, na poslu mi ukinuli zvučnike zbog nje
 10. Toki89

  Metallica

  moćan je St Anger , ima bluza u sebi, ima katarze , ima nepatvorenog besa, nema catchy thrash metal rifove kao stari albumi, on je druga vrsta čudovišta Magnetic i Hardwired su solidni, mid-tempo thrashy metal , nemaju te katarze, ali i dalje nemali broj epskih momenata
×
×
 • Create New...