Jump to content

HellAwaits

Iskreni članovi
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HellAwaits last won the day on June 19

HellAwaits had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  rs

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2252 profile views

HellAwaits's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

19

Reputation

 1. Narode, liči li vama Džon na lika s TV kanala Balkan Trip, onog što svuda vodi džukca sa sobom?
 2. Dugogodišnji udarač Vejdera. Lokalni transfer, po svemu sudeći.
 3. Momci iz Čikaga, debi album. Crno i smrtno. Pročitajte i komentar gitariste o tome kako su snimali. Zanimljiv, danas nesvakidašnji pristup. Berator - Elysian Inferno P.S. Slučajni pogodak s Mehove nedeljne liste.
 4. Lepi izveštaji. Slikovito opisano uz malo obavezne kritike. Očigledno su novinari naoštrili pera i sluh za događaj. Usput saznah za još jedan medij, Plejer. Dokaz da sam predugo bio uspavan. Nego... Čime li ste vi to navozali ovog veselnika Zaharija? Mora da se dobro povezao s radžom.
 5. Dobri su im svi dosadašnji omoti. https://opowis.bandcamp.com/ Na koga se odnosi?
 6. Batica Tim prebija bubanj. Pritom je afro, ne baš čest slučaj u metalnom svetu. Aj' da doprinesem temi, a OPOWIS me podsećaju upravo na MA na pečurkama. :)
 7. Jebote! Mislim da će ih sledeći put dočekati mnogo više publike. Žao mi je što ne mogu da se nacrtam u BG-u sutra uveče.
 8. Sakupljanje love za Pigijevu statuu. Kad smo kod šuške, dokumentarac We are connected, za koji su takođe tražili dobrotvore, biće objavljen 10. avgusta, ako je verovati IMDB-u. Dok čekamo, ovo vredi opet pogledati.
 9. A može biti i ovako. Malo drugačiji pogled na širu sliku i dugoročnu strategiju. Pojma nemam ko je Milanović, ali drugar koji ozbiljnije prati priču preporučio tekst. https://www.rts.rs/page/oko/ci/story/3202/politika/4837943/sta-ako-su-putinovi-pravi-ciljevi-drugaciji.html
 10. Potvrda stare izreke o starcu.
 11. Прође још једна, тринаеста. Лака ти земља, брате.
 12. Odmah sam podelio folder sa 50-ak GB, mada tu ima svašta. Za početak delim samo s ljudima od kojih uzimam, pošteno. :) Hvala još jednom za preporuku. P.S. Product Of Society već piči! Juhuuu, opet imam 15 godina!!!
 13. Ovo uopšte nije loše. Odmah sam nabo šta treba. :) Hail, Demon!
×
×
 • Create New...