Jump to content

HellAwaits

Iskreni članovi
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by HellAwaits

 1. Narode, liči li vama Džon na lika s TV kanala Balkan Trip, onog što svuda vodi džukca sa sobom?
 2. Dugogodišnji udarač Vejdera. Lokalni transfer, po svemu sudeći.
 3. Momci iz Čikaga, debi album. Crno i smrtno. Pročitajte i komentar gitariste o tome kako su snimali. Zanimljiv, danas nesvakidašnji pristup. Berator - Elysian Inferno P.S. Slučajni pogodak s Mehove nedeljne liste.
 4. Lepi izveštaji. Slikovito opisano uz malo obavezne kritike. Očigledno su novinari naoštrili pera i sluh za događaj. Usput saznah za još jedan medij, Plejer. Dokaz da sam predugo bio uspavan. Nego... Čime li ste vi to navozali ovog veselnika Zaharija? Mora da se dobro povezao s radžom.
 5. Dobri su im svi dosadašnji omoti. https://opowis.bandcamp.com/ Na koga se odnosi?
 6. Batica Tim prebija bubanj. Pritom je afro, ne baš čest slučaj u metalnom svetu. Aj' da doprinesem temi, a OPOWIS me podsećaju upravo na MA na pečurkama. :)
 7. Jebote! Mislim da će ih sledeći put dočekati mnogo više publike. Žao mi je što ne mogu da se nacrtam u BG-u sutra uveče.
 8. Sakupljanje love za Pigijevu statuu. Kad smo kod šuške, dokumentarac We are connected, za koji su takođe tražili dobrotvore, biće objavljen 10. avgusta, ako je verovati IMDB-u. Dok čekamo, ovo vredi opet pogledati.
 9. A može biti i ovako. Malo drugačiji pogled na širu sliku i dugoročnu strategiju. Pojma nemam ko je Milanović, ali drugar koji ozbiljnije prati priču preporučio tekst. https://www.rts.rs/page/oko/ci/story/3202/politika/4837943/sta-ako-su-putinovi-pravi-ciljevi-drugaciji.html
 10. Potvrda stare izreke o starcu.
 11. Прође још једна, тринаеста. Лака ти земља, брате.
 12. Odmah sam podelio folder sa 50-ak GB, mada tu ima svašta. Za početak delim samo s ljudima od kojih uzimam, pošteno. :) Hvala još jednom za preporuku. P.S. Product Of Society već piči! Juhuuu, opet imam 15 godina!!!
 13. Ovo uopšte nije loše. Odmah sam nabo šta treba. :) Hail, Demon!
 14. Nisam znao za ovo. Pokušaću pa javljam šta sam uradio.
 15. Odaaaavno ih nisam slušao, nemam pojma kome i kad sam pozajmio diskove rezance, a nemam sreće s torentima. :/ Ima li neko prva tri, zadnji me ne zanima? Hvala!
 16. Kapiram da je sve biznis, ali treba stići do Pešte, popiti i pojesti nešto. Zato velim, mnogo. Stvarno mi žao što ni ovog puta neće svratiti do nas. Mislim da bi glatko rasprodali bilo koji prostor, čak i za 60-70 evrića. Pusti snovi...
 17. Mislim, stvaaaaarno! Je li moguće da nemamo ekipu koja ih može dovesti u Srbiju? Najbliža Budimpešta, 12. jula u Areni, ali cena je baš jaka. Od 26.150-36.150 forinti, tj. otprilike 65-90 evra. Mnogo, kume!
 18. Aha, zato nisam našao. Ne posećujem strašna mesta.
 19. ^^^ Kako je pucala 'Tallica u to vreme, baš muški. Još kad koncert otvori Creeping Death, lepota poroka.
 20. Nisu imali muda da pentagram okrenu kako treba. Uzgred, ja sam u tinejdž danima imao nacrtanog jarca sa Show No Mercy na zidu, oko metar i po visine. Sestra me iznenadila dok sam visio na nekom koncertu. :) Moram potražiti fotku, cirka 1991. ako se ne varam. DOPUNA: Sad proverih, nije pentagram naopako ni na originalu. :/
 21. E, jbg! Mada, čiča gazi 71. godinu, nije čudno. Imaš li izvor za ovu vest? Na njihovom sajtu ni reči o tome. Slažem se, sve posle Blekija kilavo, mada ovaj zadnji nije loš.
 22. Pretraga kaže da nemamo ovaj snimak, samo link do zvučnog zapisa. Evo ovde, da bude pri ruci. Verovatno prvi zabeleženi video-snimak celog koncerta. Anaheim, California, 28.3.1983. Kako su bili napaljeni!
 23. Volem Pita, a bogme i Dejva.
×
×
 • Create New...