Jump to content

Vlaja Buraz

Iskreni članovi
 • Content Count

  4787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Vlaja Buraz last won the day on July 8 2017

Vlaja Buraz had the most liked content!

Community Reputation

552 ljubi ga majka

About Vlaja Buraz

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 12/05/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Banjaluka

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

34135 profile views
 1. Пети дио серијала о великом господину, спортисти, хуманисти и филантропу Џону Рамбу код мене стиже прекосутра... Дебели радник РТРС и ја једва чекамо, посебно након одушевљења Планом бјекства 3 (утисак). Неко гледао V, утисци?
 2. Овај уговор за нови албум са Фронтирс мало подсјећа на бејзбол каријеру Мајкла Џордана.
 3. Мислим да сам писао већ али нема везе: технички гледано, сваки пут кад се штампа/доштампава (нови) тираж неког албума ради се (ре)мастер, јер се узима звук са мастер трака а не са неког мастер цедеЈа. Ти мастери обично иду у корак са временом и буде ситних до мањих разлика (прво је било да то буде што вјеродостојније оригиналу, затим ера гласноће па сад повратак на старо + нека "чишћења звука" и паметовања), а код неких бендова (нпр. Пинк Флојд) одређени круг људи (типа аудиофили дркаџије) преферирају "то и то издање". Код Мегадета је то мало болна тема због серије ремикса из 2004. али генерално ремастер није никакав баук и на овим албумима и нема нешто простора за напредак ни у једном смјеру, једина је фора што сад нпр. европска издања добијају бонус који су оригинално добили јапанци.
 4. http://www.blabbermouth.net/news/devin-townsend-says-chad-kroegers-contribution-to-empath-album-cant-be-understated/
 5. Какав је утисак што се тиче бубњева на новом? Слушам албум већ пар дана па ми све више улази у уво, донекле се поправља утисак о албуму а све више контам да је Битнер... велеодличан. Не труди се нешто претјерано да упадљиво паметује, али је све заправо баш музикално одсвирано и с мјером, а ни звук није лош, с обзиром каквих су увала борова имали што се тиче бубњева. Куд не оде у Мегадет...
 6. "Хвала богу па макар неко у овој кући зна шта је права машина." - Предраг Поповић, мото тркач (Морадох подијелити срцета, па то је.) Killing Kind, From the Underground and Below и Necroshine... врло добри до одлични. Bloodletting јако близу, само трагично сјебан бубањ који ни Колин Ричардсон није успио ишчупати миксом. Онај послије мало бољи по том питању али лошије пјесме, а онда RelixIV којим су дотакли дно у сваком погледу па креће мало узбрдо гдје је Ironbound врх шако трокадеро па онда опет ово неко одрађивање. Мајку му, шта треба да се деси па да се ови оверкилови мало тргну... Ови албуми у '90-им, индастријал и грув примјесе, реакција на њу метал или шта већ? На Necroshine чак и мало пауер метал ("Black Line"), можда се може рећи и стонер ("Stone Cold Jesus"), занимљиви додаци стандардној причи. Реално, може све то и без примјеса било чега, само да су добре пјесме, али је то најмања вјероватноћа од свих. Нови је, као што кажу сви сем дрогарита, баш шаролико одрађивање, можда чак мало по узору на Hardwired (све што знамо само мало више овога што нам лакше иде), с тим да је занимљиво да опет имају јако чудан микс бас гитаре, није баш W.F.O. али је у поприлично у небесима.
 7. Није лоша ова нова ствар, али није ни добра: неочекивано сам разочаран звуком и миксом - крајње млитав тон гитаре (а макар је Марс увијек имао тончугу) и мекан бубањ, а онда надасве поп микс пјесме, ова нека клавијатура што вуче мелодију је превише око свега. Овај назови репер и не смета толико, с тим да би боље звучало да су они то заједнички одвикали у тзв. генг (али не и генгнем) стилу.
 8. Тек сам накнадно уочио коментаре, како нису директно испод текста... Невјерица колико су људи то емотивно схватили. Иначе, какви су утисци за Боемску рапсодију? Ја сам био осупнут: https://bojan5150.wordpress.com/2018/11/21/trauma-u-nasoj-basti-boemska-rapsodija-2018/
 9. http://www.yugopapir.com/2019/02/homoseksualci-i-transvestiti-zavladali.html
 10. Да се у наслов теме стави НАЈВЕЋИ СРПСКИ РОКЕР, а ово "Никола В." може и да се избрише... https://zena.blic.rs/puls-poznatih/saban-saulic-zal-vesti-o-saban-saulic/9dhyncf
 11. Мајку му, роспијетине са рекламе клинике за венеричне болести и пјесма која би упала на прошли албум Ван Гога.
 12. https://www.olx.ba/artikal/25387510/gibson-les-paul-lp/ Мислим да је ово коначна побједа над техно музиком.
 13. Не бих се молио за хрпу тебе ни да Оливер Дејановић случајно упадне у машину за клонирање која се потом заглави и крене избацивати 666 копија у минути. Шалу на страну, сад сам и ја заинтересован за овај албум. Реално, Девин, као и већина "прогресора", има поприлично хит материјала у својим пјесмама, само треба одсјећи вишкове и избацити експерименте... па, јеби га, ако је Деф Лепард, макар није Деф Лепард.
 14. http://www.blabbermouth.net/news/devin-townsend-on-nickelbacks-chad-kroeger-i-feel-like-i-owe-him-a-real-debt-of-gratitude/ Сконто је чоек неке ствари, да би било лијепо видјети у публици неку добру пизду а не само хрпу Лазара. Успут, препорука да се погледа читава "клиника", иако на моменте спора, занимљива је прича.
 15. Fucking Hostile / I Believe in Violence (неке швабе, треш метал, 2018. година, први пут чуо за њих кад сам налетио на ово чудо на неком сајту за крађу музике) Јебем ли га, плашим се послушати албум да се не разочарам, пошто је омот један од најбољих икад...
×
×
 • Create New...