Vlaja Buraz

Iskreni članovi
 • Content Count

  4770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Vlaja Buraz last won the day on July 8 2017

Vlaja Buraz had the most liked content!

Community Reputation

542 ljubi ga majka

About Vlaja Buraz

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 12/05/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Banjaluka

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Vlaja Buraz

  Novi početak - komentari

  Лого нас је вратио у 16. вијек. Умјесто Мнемик, оно Јорн Ланде.
 2. Vlaja Buraz

  Testament

  Одлично су ремастеризовали овај Д Гедеринг омот... ХАУ ЈЕС НО. Има ли гдје неких Тестаментарних лослесова да се скину, који су руски сајтови сад актуелни?
 3. Vlaja Buraz

  Overkill

  Реално, предуго се он задржао, питање је шта чека... Да је то нека пара, тешко. Можда јесте сигуран приход, али мизеран. Било како било, сваки пут је ново чланство доносило освјежења, па видјећемо већ.
 4. Vlaja Buraz

  Overkill

  Слажем се око кеша са Салетом, сви ти бендови који нису пребацили златни/платинасти тираж кад се то могло (почетак '90-их) сада су углавном дошли до тога да су сами себи менаџери, продуценти итд. = пази се на сваки динар. Оно с чим отприлике нисам сагласан јесте Линск: не видим да је он икад био икакав фактор у бенду - да јесте, не би јадни чоек морао правити Спид/Кил/Хејт. Блиц и Верни никоме ни дају ни динара на име ауторских права, односно, можда и гријешим пошто немам ништа од новијих албума па не могу прочитати шта ко дужи од пјесама, али, праве инспирације већ одавно недостаје а албуми се редовно одрађују, па шта испадне. Кад баш направе срање око продукције и микса, онда се на наредном албуму чупају узимајући некога за микс. Штета за Линска, лик је супер гитариста, али види се на њему да га више заболи курац. Он своје одради у свом студију и пошаље ел. поштом, гитарска сола су већ одавно на трагу Хардвајерд Кирка. Реално, Оверкил може да изненади, али су већ поприлично уљуљкани у шемицу "имамо своју публику која ће купити и говно, само нека је зелено и у облику лобање са крилима шишмиша" (и не занима их што је те публике реално мало и што већину чине масни бркати швабе са репићима). Можда ће им мало ватре дати нови гитарски дуо, кад напокон Линску докурчи па дадне отказ...
 5. Vlaja Buraz

  Metallica

  :lol: :lol:
 6. Vlaja Buraz

  Deep Purple

  Из књиге "Ја сам са бендом (исповијести групи дјевојке)" Памеле Де Бар...
 7. Vlaja Buraz

  Bajaga i Instruktori

  То је тај глас мамурлука који траје око 40 година... Бајага и Мастејн ултимативни доминатори, не да су прешли игрицу него им је још апарат вратио жетоне.
 8. Vlaja Buraz

  Space Eater

  Ово је веледобро.
 9. Vlaja Buraz

  Koji ste poslednji original CD nabavili?

  Лазару, имаш плyccc за Мајкла Џексона.
 10. Vlaja Buraz

  Koji ste poslednji original CD nabavili?

  Вођа и сљедбеници...
 11. Vlaja Buraz

  Overkill

  Мени је ово стерилно до бола.
 12. Vlaja Buraz

  Turbonegro

  Нови албум је званично изашао 2. фапруара а већ је доступан по интернетовима и у форматима без губитка квалитета... и, квалитетан је. Веома. Е, сад, Турбонегро је већ са доласком Јуробоја почео да бива други бенд, а ово је други и по: на новом албуму су у неколико пјесама проминентне клавијатурице (нови члан) односно ретро синтови а ла 80те, пјесме су - сад већ традиционално - врло добро аранжиране, продуциране и снимљене. Укључујући интро, укупно трајање је 39 минута - за слушање у једном даху, а једина негативна ставка би била посљедња пјесма која је релативно млака као завршница, комотно је могло да не буде укључена на албум те да се исти завршава са "John Carpenter Powder Ballad" - посебно би било ефикасно да "You can never go home" одзвања у фејд-ауту... Омажа је на све стране, класичним и мање класичним али сада класичним бендовима, међутим, све има смисла; исто тако, паковање је дотјерано до тог нивоа да би било која од ових пјесама комотно могла на било какав "класик рок" радио... Коме се није свидио прошли албум, овај ће сигурно јер су небо и земља, потпуно другачији стил и вибрација, иако се ради о истом бенду... Мени врло пријатно изненађење за почетак године, препоручујем.
 13. Vlaja Buraz

  Koji ste poslednji original CD nabavili?

  Tesla - The Great Radio Controversy Tesla - Psychotic Supper Megadeth - Countdown to Extincion
 14. Vlaja Buraz

  Koji ste poslednji original CD nabavili?

  Страх ме да ћу остати трудан ако га отпакујем.
 15. Vlaja Buraz

  EKV

  Иако нисам љубитељ ЕКВ (и комплетне приче), морам да кажем да су ова издања/реиздања, колико сам имао прилику да видим, веома брижно и с љубављу приређена, што је ријеткост у домаћем издаваштву. Скидам капу.