Jump to content

Vlaja Buraz

Iskreni članovi
 • Posts

  4810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Vlaja Buraz

 1. Мој утисак за Маверичка: https://bojan5150.wordpress.com/2022/06/29/recenzija-top-gunj-petar-mihajlovic-jaran-2022-posljednji-leteci-srbin-na-americkom-nebu-zemalja-koje-ugrozavaju-saveznicke-zemlje/
 2. Од мене плус. Јесте рециклажа 1/1 али макар је рециклажа добрих ствари. С обзиром да је Дејв направио Супер Курајбер прије неколико година, најбоље да се жалим на ово. Не може то бити сулудо и потпуно ван контроле као 1986. али Лазар је свакако мањина. Само да не буде псеудо-мелодичних гована попут "(Пољубац) ШкорпиЈона" и биће ово пристојан албум. Иначе, Дирк и Кико су ми вјероватно најгори измјењиви тандем у историји Мегађета али проћи ће и њихово.
 3. Као да вас је чуо Бил: Понтијак је био јебачка марка, требао је да преживи али је Кина спасила Бјуик... Ипак, остаје нам: And I'm alone I'm on the highway PONTIAC DEAD OR ALIVE Што се мене и америчких возила тиче: C4 ZR1 - није први избор по питању изгледа али то је аутомобил са којим би се могло живјети и умријети.
 4. Ко воли ов(акв)у - изнад - сурову америчку класику, препоручујем (канал): У суштини, те рецензије су једним дијелом прича о тим аутомобилима, поред се провуче нешто тренутних догађаја, преглед догађаја из времена настанка аутомобила као и све оно што тренутно нервира тог лика... а лик је баш јак, толико да има и "почасни" канал: https://www.youtube.com/channel/UCSGVM9hLhMy-X97pj3nn1rQ
 5. Ћути само, неки су бјежали скоковима од четири метра кад су видјели обрнути крст. Фина акција била, полијепили смо 15 комада по граду, двије покидане исто вече, остале дочекале јутро...
 6. https://vecernjenovosti.ba/30030/vijesti/smrtovnica-medlin-olbrajt-instagram-banjaluka-najnovije-vijesti/ Лијепимо нас двојица на аутобуској у центру града, нека остарија жена ту чека аутобус па се окрену и загледа се... - Позната ми ова жена, гдје је радила? - Радила ту код ових американаца...
 7. https://www.b92.net/kultura/vesti.php?yyyy=2022&mm=03&dd=12&nav_category=1864&nav_id=2120731 АЈ КАРАМБА Мило ми је ово да чујем, не знам ни сам зашто. Аца је на неки начин био душа бенда, како је он отишао, све је отишло у курац*. Ствар је мало чуднија због чињенице да није био композитор нити главни лик али је некако био прави катализатор и везивно ткиво за ову осталу двојицу... Сличан случај ми је са Ливин Калор и оригиналним басистом Мазом Скилингсом, како је он отишао то више није исти бенд, на страну што је његов насљедник технички врло на нивоу, приступ ни материјални ни духовни више није исти. Оба бенда су са оригиналним (наведеним) ликовима били јебачи мајки а касније су се претворили у, мање или више, тугаљив интроспективан смор односно љигавштину без усмјерења. * Мислим, Ван Гог реално има нешто око два и по одлична албума од којих је посљедњи изашао прије 25 година а још увијек су један од највећих бендова ових простора, тако да они и нису толико отишли у курац (већ је све у курцу)...
 8. Лазару, јеси ли продао Ризик цедеј?
 9. Иако Баретову соло каријеру не пратим а и помало ме нервира што повремено користи име Мајке (али разумијем), морам признати да је човјек умјетник 1/1... Ово ми је било чисто сјебавање, онда опет сконтам да ради посао. ИМА СМИСЛА.
 10. Креативни неред имам отприје, самоназвани стигао данас... мале радости.
 11. А могли смо нешто договорити, мајка му стара... Хаселхоф је још увијек надасве конвертибилан.
 12. Ово што пишу г. Панасоник и још неки има смисла али исто тако је Елефсон већ неко вријеме био ходајући трансфер блама... По мени је овај отказ уговора о раду на мјесту с тим да овакав укупан развој ситуације не бих пожелио ни најгорем непријатељу.
 13. И мене је заинтересовало подгријавање овог мртвог леша Божаниног оца па се мало распитам код људи који боље знају: у питању је пермутација, није Божана дошла "тати на позив" већ извјесна госпођица Сара Ш. и испало је додатно лоше јер је ту наводно било неко друштво бањалучких газда те је - послије "пуцања бруке" - избила туча и тад је заправо јавно откривен уходани круг проституције у хотелу "Талија" који се налази у центру БЛ, чији је власник Ђурађ Регодић, гле чуда, кум актуелног министра унутрашњих послова РС Драгана Лукача... https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Banjalucki-biznismeni-VIP-klijenti-prostitutki/231836 Милан Иванковић, Мирко Рисовић и Ненад Лубурић (може се претрагом пронаћи чега су све власници), круже приче о њиховим дружењима са овим несрећницама, како играју карата и под сто бацају паре и кокаин да им се зваЧу млохаве ките а те кесице кокаина неотворене завршавају у тјелесним шупљинама за даље дистрибуцију... Нисам ни близу тих кругова али знам лика који зна лика који је слушао лика који зна лика... Мали је град. Само још овај детаљ: тачно је да се Божанин отац убио, врло вјероватно од срамоте, она је у то вријеме радила као го-го плесачица и није је то баш потресло, штавише, на изјаве саучешћа је само одмахивала руком (то је тај побједнички менталитет).
 14. Ова три хит коментара вриједе да буду сачувана (са Блаебермаут чланака): Brett Bickley .... Easily, the least watched video on PornHub.... Danny Mail Welcome to my penis tall I’ll take some time to film it now Impossible to unsee this cock For your see the wood is much too hard Computer wanks leaked to the world Ejaculations to blind your eyes Possibly you’ve seen too much David Ellefson, we know too much Cezar Greif It's ok. She was 18. And her name was Hangar.
 15. https://www.blabbermouth.net/news/police-are-looking-for-iced-earths-jon-schaffer-for-unrest-related-offenses/ "Бори" цинкарош. Мораћу почети да слушам овај бенд.
 16. Дакле, ово је битно: То се односи на ове три компилације у бојама српске заставе (као и Немирно срце и Дејвидов соло албум), већ сад имате те пјесме на јућубу... Тражећи нешто сасвим друго, налетим на то... https://www.youtube.com/playlist?list=PLfOu3bqv8g9OrDmIq0QZ4h_TcW4ltmfQv Вај је добро сабијен до неприсутан, Сајкс није толико настрадао. Остало нисам слушао. С обзиром да има по четири-пет верзија тих пјесама, ремастера и алтернативних верзија, није толика фрка, али се - макар за мене - стварно ништа квалитетно није добило овим ремиксом и доснимавањем...
 17. ЊФО је албумчина коју само квари трагичан тон бас гитаре односно микс - нумере су идеална доза спида и грува - као да се сами себи извињавају за комерцијални покушај са Чујем чрно, а комплет Џо трилогија (1996-1999) је култ за себе. Овај актуелни нема хита, можда ова локал патриотска да се издваја ("Добро дошли у Земун") али је добар албум, добро осмишљен, одсвиран и измиксован, Линск се потрудио око својих сола (за разлику од неких албума гдје је на Кирковом нивоу), а и овај прије њега је истог квалитета, чак мало ширег захвата (насловна је баш еп на трагу "Година пропасти")... Дајте им шансу.
 18. Да, што каже Куруз, за Европу су већ 10-ак година под Нуклеаром, али не бих рекао да то игра неку улогу односно свакако није негативно: албуме, са изузетком 1996/97. издају на двије или три године јер су у тим неким циклусима за турнеје и тако су поставили фирму - Оверкил је, прије свега, мала приватна фирма; њихов први албум за Нуклеар је био квантни скок у односу на два говнета која су претходила. Штавише, мислим да их ови из Нуклеара натјерају да узму доброг микс-мајстора (2010. Тагтгрен, 2017. Снип, 2019. Зеус) кад ови у својој бесконачној шкртости лошим миксом сјебу албум (нпр. Иморталис очајан звучно, а пјесме нису тако лоше за разлику од Реликсива који је трагичан по свим питањима)... Мени су управо поменути "добро измиксовани" албуми (2010, 2017. и 2019. година) врло добри, отприлике за 3,5-4/5 што је сасвим солидно за њихову километражу.
 19. https://www.blabbermouth.net/news/overkill-taps-colin-richardson-for-new-album-mix/ Добре вијести! Колин је свој посао са њима одрадио врхунски сваки пут (није крив то што су они сјебали бубањ на Пушћању крви и што су ђенерално ћифути).
 20. Комплетан албум је на јућубу.
 21. Након пар дана слушања сам под утиском да је нови албум дефинитивно бољи од прошла два, можда чак бољи и од Stiff Upper Lip што није неки домет ал' 'ајд, те и даље стоји да Брендан једноставно није ауторитет а ни перфекциониста који би из њих исковао нешто стварно квалитетно. Штета, јер би се то могло направити: од ових 12 пјесама је четири за скроз одбацити, четири за мало а четири за пуно дорадити... Није тоталан шкарт као прошли албум на којем нема читаве крштене пјесме.
 22. Овај линк на filecrypt је 404, претпостављам да је био у питању нови албум... Било како било, коме се не чека још пар дана, има неколицина линкова на улож.то, не бих да стављам директно да их не би (с)укинуло, управо скинух FLAC од 332 MB са сличицом, регуларно је све... Слиједи слушање.
 23. https://www.blabbermouth.net/news/ac-dcs-angus-young-says-some-of-the-riff-ideas-on-power-up-are-at-least-20-years-old/ Као што сам писао прије четири године (посљедња моја порука од 10. јула 2016. године, на средини прошле стране), хрпа неких рифова од којих су скрпљене (просјечне до потпросјечне) пјесме... Вјерујем да је овај синглић једна од двије најбоље нумере на албуму што свакако није добро. Брендан О'Брајен треба бити избичеван. Лијепо је што је бенд на окупу колико год може бити али не знам коме треба овакав албум... Надам се да сам у криву али прошла два албума су вјероватно најгори албуми које су издали, безидејни и млитави... Видјећемо за двије седмице. Ево успут и ово:
 24. Баш контам немогуће да нисам качио... Једна од бољих ове године. Ево неки антихумор, можда се неки и сјећају овог човјека...
 25. Бем ти кру, спот режирао Сталоне у паузи снимања Плаћеника 4.
×
×
 • Create New...