Jump to content

Dead Man Walking

Iskreni članovi
 • Posts

  4362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Dead Man Walking last won the day on April 12 2016

Dead Man Walking had the most liked content!

6 Followers

About Dead Man Walking

 • Birthday 03/02/1988

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

27186 profile views
 • Zen

Dead Man Walking's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2k

Reputation

 1. Hunt for the Wilderpeople Odličan! Mada verovatno 20 minuta duži nego što bi trebalo. Novozelanđani prave sjajne filmove zadnjih godina, pravi odmor od holivudštine.
 2. Prijateljica prevela ovo sa finskog na srpski, nisam pročitao ne znam o čemu se radi ali možda nekom bude interesantno.
 3. Svima je jasno da su u pitanju bodaksi.
 4. Meni je skroz dobra serija a uopšte nisam ni obraćao pažnju na tu atmosferu osamdesetih niti mi je to bitno. Sviđa mi se kako je režirano, likovi generalno donose dosta realne odluke u datim trenucima. Npr jedan od najboljih likova mi je šerif. Nema onog klasičnog zapleta zasnovanog na nerazumevanju koje traje u nedogled nego likovi poveruju u nešto u šta iz prve nisu verovali, menjaju se. Osim toga ostavljaju fenomene neobjašnjivim što je isto super, jer kad se da potpuno objašnjenje obično bude lejm.
 5. Dead Man Walking

  Posao

  Samo završavaj svaki naslov upitnikom, koristi dosta reči i izraza kao što su "šokantno"; "nećete verovati", "zapalio region", "ovo je najveće / najbolje / najlepše / ...je rekao..."... Tekst je manje bitan, bitni su (mamo)klikovi.
 6. Podseti me ovo, ja sam radio kao čuvar u firmi Novitet (Novi Sad) dok zam završavao faks. I jednom prilikom sam sam sebe zaključao napolju za vreme vikenda. Imao sam mobilni kod sebe al me bilo blam da zovem nekoga pa sa odlučio da "provalim" u firmu koju čuvam. Dok se ne nađeš u takvoj situaciji uopšte ne skontaš koliko zapravo nije lako provaliti bilo gde, naročito ako nećeš da napraviš štetu. Uključivalo je preskakanje kapije, isto penjanje na krov zgrade i na kraju skok sa prvog sprata u neki ograđeni deo koji služi kao ventilacija, bio sami prljav i izgreban al' sam uspeo. Sve vreme sam mislio da će me neko videti i zvati policiju...to bi napravilo daleko bolju priču al jebiga nije me niko video...
 7. http://www.youtube.com/watch?v=BKmvjU7DOQo edit: Sad vidoh da je neko postovao na bem ti zivot temi
 8. http://www.youtube.com/watch?v=tG6IgeUxK3I
 9. Ja siroma upalio početak drugog poluvremena, 6 (šest) minuta igre naše nisu postigle poen... ono je bilo tužno gledati.
 10. Ovaj isti Fapril za koju godinu
×
×
 • Create New...