Jump to content

Dead Man Walking

Iskreni članovi
 • Posts

  4362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Dead Man Walking last won the day on April 12 2016

Dead Man Walking had the most liked content!

6 Followers

About Dead Man Walking

 • Birthday 03/02/1988

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

27420 profile views

Dead Man Walking's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2k

Reputation

 1. Navijao sam za Vanderboja ali ono nema šanse da je moglo biti nerešeno, po svim parametrima. Jedinu pretnju za Konora vidim trenutno Fergusona, mada mma je to, sigurno može još neko da ga dobije, nije još ni jednom branio titulu. Šteta što forsiraju sad to dve titule kao istorijski podvig, a činjenica je da većina boraca nije mogla ni da dobije tu šansu. Pričao je pre Dimitrius Jonson kako je tražio od Dane još ranije borbu za Bantamweight titulu a Dana mu rekao "it doesn't work that way".
 2. Ja sam stekao utisak da nije prerano, toliko puta je pao da nema šanse da bi se vratio. Šteta, Alvarez je razočarao potpuno, svaka čast Conoru, izgleda da je nepobediv kada ima veći reach.
 3. Nije valjda da misliš da tamo neki Johnson može da dobije brata Khabiba?
 4. Ferguson deluje nepobediv. Mrzim te dugačke borce, koji imaju po 6 inči veći reach ali svaka mu čast. Prognoze za sledeći vikend, tj za koga navijam: Alvarez Thompson Weidman Cowboy Edgar Khabib Evans
 5. Hunt for the Wilderpeople Odličan! Mada verovatno 20 minuta duži nego što bi trebalo. Novozelanđani prave sjajne filmove zadnjih godina, pravi odmor od holivudštine.
 6. http://9gag.com/gag/aeYp93W/how-protein-works
 7. Prijateljica prevela ovo sa finskog na srpski, nisam pročitao ne znam o čemu se radi ali možda nekom bude interesantno.
 8. Svima je jasno da su u pitanju bodaksi.
 9. Meni je skroz dobra serija a uopšte nisam ni obraćao pažnju na tu atmosferu osamdesetih niti mi je to bitno. Sviđa mi se kako je režirano, likovi generalno donose dosta realne odluke u datim trenucima. Npr jedan od najboljih likova mi je šerif. Nema onog klasičnog zapleta zasnovanog na nerazumevanju koje traje u nedogled nego likovi poveruju u nešto u šta iz prve nisu verovali, menjaju se. Osim toga ostavljaju fenomene neobjašnjivim što je isto super, jer kad se da potpuno objašnjenje obično bude lejm.
 10. Dead Man Walking

  Posao

  Samo završavaj svaki naslov upitnikom, koristi dosta reči i izraza kao što su "šokantno"; "nećete verovati", "zapalio region", "ovo je najveće / najbolje / najlepše / ...je rekao..."... Tekst je manje bitan, bitni su (mamo)klikovi.
×
×
 • Create New...