Havočka

Iskreni članovi
 • Content Count

  2610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Havočka last won the day on September 13 2018

Havočka had the most liked content!

Community Reputation

-444 ološ

About Havočka

 • Rank
  кери бредшо оф метал

Profile Information

 • Location
  vukojebina

Profile Fields

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

33419 profile views
 1. Havočka

  Koncertne agencije u Srbiji

  I olupali prozore okolnih zgrada
 2. Havočka

  Koncertne agencije u Srbiji

  djusifer
 3. Havočka

  Earth

  :3
 4. Ma ne pričaj ahahhaha
 5. Havočka

  Novi početak - komentari

  vid stvarno
 6. Havočka

  Novi početak - komentari

  Verujem da su zvezde pinovani threadovi, tako mi lici
 7. Havočka

  Novi početak - komentari

  Što, zbunjuju te sve opcije kojima možeš da me počastiš?
 8. Havočka

  Sleep

  https://vicandblood.itch.io/dopesmoker
 9. E, a brzinski izveštaj posle ovoga ne odradih. Hill slabo ispraćen ali vrhunski bend, uvek ih je lepo videti i drago mi je da imamo još jedan domaći bend koji ću posećivati u budućnosti Last Rizla, klasičan ložački bend iz Grčke, lepo se zabavljaju momci, ali kao svi ostali bendovi iz Grčke, meni ovo sranje malo :F Cojones... Ne sećam se šta beše Cojones, znači da nije bilo strava. I dakle DORDEDUH leptejebo. Vrhunsko sranje, jedan od boljih trenutno aktivnih bendova 5/7 would watch anyday. Vulture Industries - meni ovaj bend sranje, pevanje užasno, sve sabijeno u znojav nastup pun skakanja vozića pičkih materina, ništa meso, ništa se to meni ne sviđa. Ali strava effort, rekla bih da je ovo prvi "ozbiljan" bend (a da nije negura ili dordeduh ili ono treće što je u stvari ta dva), pa mi milo što deluje kao da festival ima svetlu budućnost. E zatim je drugog dana na graničnom prelazu između Srbije i Rumunije bilo problema sa carinom pa su Brond i Mental Architects ozbiljno kasnili, sve se ispomeralo za par sati tamo-vamo, Brond na kraju završi zatvarajući festival i bilo je nešto oko 3 ujutro prekasno da ih se gleda. Pre toga, Kauan je smeće neopevano, kakav pretenciozni bulšit, bend koji sam za sebe priča da svira inteligentnu muziku, more, sere mi se od toga. Sviraju neki kurac palac post rok, violina, sranja, prva pesma dvajs minuta wannabe MONO. Skupilo se dosta ljudi, deluje popularno, završi se prva pesma, neki grlati metalac urla u publici a ovaj govnar odozgo kaže "we're not that band". Napuši se magarče. Elem, Yuri Gagarin. Jao živote, kakav bend. Vrhunsko sranje, poslušajte kad stignete. Ne znam kakav je studijski (i dalje) ali ono uživo je neverovatno. Konačno, tu je i Toner Low, poslednje što sam gledala. Jedan od najglasnijih performansa koje sam videla i bas da te bole pluća i oči. Imam i neke fotke, možda uspem da nađem. Sve pohvale za organizatore, opet, nadam se da će im i ubuduće sve ići kao po loju. Minus gafovi sa carinom. Venue je lep, mi ovde nemamo ništa slično, najbolje sa čim mogu da uporedim je mala sala Doma, samo sa fenomenalnim zvukom, bez dima i sa šankom koji liči na nešto. Posebno moram da se osvrnem na ljude koji su se bavili svetlom, bilo je uživanje gledati kako rade svoj posao, sve se mislim eto nečega što bih ja super radila, baš bih se rado bavila time sad kad znam kako se ludo zezaju. Ljubav za Temišvar, vidimo se opet uskoro <3
 10. Voz mi izašao na nos za Massive Attack, 9 i po sati avanture Čekam da vidim kakav će program da bude u utorak, kapiram da pođemo u nedelju veče za Budimpeštu, ponedeljak Prag i utorak jutro za Jaromer ako je ikako moguće pre Nemaca uhvatiti ona dobra mesta pored reke u hladu u kampu. Što me dovodi do sledećeg pitanja, ako ima ko da je bio u utorak, je l' otvorena hrana u utorak ili tek u sredu kreće?
 11. Havočka

  Novi početak - komentari

  Ja bih platila da nema adova, ima nas, rekla bih
 12. Jes krenulo uzbrdo - ova poslednja 'nako ali pre toga sve vrhunski bendovi. Do sad preko 25 na spisku, još da se potrefi raspored da bude do jaja kao prošle dve godine. Nego, ko je beše išao ranije van organizovanog prevoza - čime ste išli do Praga? Vidim Terra nudi 70e povratnu, deluje kao najbezbolnija opcija, ima li šta još da znate?