Jump to content

B@K@

Iskreni članovi
  • Posts

    2218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

B@K@ last won the day on March 13 2018

B@K@ had the most liked content!

About B@K@

  • Birthday 04/13/1981

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    BG PAšaluk

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

27479 profile views

B@K@'s Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.9k

Reputation

  1. B@K@

    Izbori

    Uvek pomislim na to kol'ko ste nas zajebali vi što ste glasali za Tomu. 😄
  2. B@K@

    Izbori

    Hvala na odgovorima!
  3. B@K@

    Izbori

    Je li, šta bi s onim njegovim porezom, je l' beše negde dokazano šta za ili protiv, ili ostalo na rekla-kazala? Pitam za druga. 😄 Ne ozbiljno, pitam jer je Kesić nedavno pomenuo i taj slučaj u kontekstu nabrajanja afera, kad je doveo u emisiju onog nekog novinara DW.
  4. Znači ovo protiv Olyja je bila nameštena utakmica, a ono protiv AZa nije... Važno da ste vi zaslužili prolaz i flertujete sa mišlju o lepršavoj igri. Sledeće sezone. 😄
  5. :) Znao sam da će Sreta da se raduje. A i u pravu je, kad pomisliš na drugu stranu brda. :)
  6. Pa kad retardi režiraju. Stvarno ne znam kome ovo treba, bruka.
  7. Primili više u drugom poluvremenu nego što sam piva stigao da popijem. Ja bednije izdanje fudbalerčića nisam dugo video (doduše Partizan ne pratim :) ). Muda se skupila, tuga tugica. Mnogo je i do trenera tu, da se ne lažemo.
  8. Kasnim, ali nisam prošao test. I ja dobih Kroaciju. Izgleda zaista da YuM okuplja najgore Srbe. 😄
  9. B@K@

    NBA

    Koji je car ovaj Jokić. Vrsni poznavaoci košarke sa ovih prostora mogu samo da mu se poklone.
  10. Nek pitaju učiteljicu, jebemimsvimamater. Imam jedan san, ostaće nedosanjan - da sva ova govna onako baš baš najebu i pate. 💖
  11. Čisto da se ne nervirate, sudija bio u pravu za ovaj "čist", odbila se od glave MU igrača u ruku. Za onaj prvi ne znam, nije bilo ponovljenog snimka, mada pošto je Jevrejin tražio... :)
  12. Je l' bio penal? 😄 Nisam znao da je Mančesta ovako tužno loš. Trenutni tim Partizana je čak simpatičan, nisu dobri, ali se solidno bore i pokušavaju ponešto i da izmisle, kad im dođe.
  13. B@K@

    Košarka

    Ali nije mi jasno kako bilo ko od grobara može da se loži na likove u čijem je opisu radnog mesta da se bavi suparničkim klubom, raskrinkavanjem, saopštenjima, verbalnim izdrkotinama i sl. I to kao s nekog višeg moralnog stanovišta, kao da nisu za i u istom takvom govnjivom klubu, samo manjem i lošijem. A da, ovo je košarka. Bez obzira, sve stoji. 😄 Dajte lepo nezavisne i istraživačke novinare i ostalu svitu, pa raskrinkajte oba kluba i ostatak bulumente pride, to je sve ionako organizovani kriminal, pranje novca i trgovina ljudima. Što se Tomića tiče, dobro je. Samo se bojim da ne bude još gore.
×
×
  • Create New...