Jump to content

[email protected]@

Iskreni članovi
 • Posts

  2218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

About [email protected]@

 • Birthday 04/13/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  BG PAšaluk

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

27032 profile views

[email protected]@'s Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.9k

Reputation

 1. U današnje vreme i predator je za feministkinje, nemaš ništa efikasno protiv.
 2. Ne kontriraj. Ja ga pogledao bez da sam išta čuo o njemu i bio mi je stvarno odličan. O Obliku vode npr. sam čuo negativne komentare, te se nadam da će me pozitivno iznenaditi jer je dobar, a ne zato što ću želeti da budem poseban i mislim drugačije od opšteg mišljenja.
 3. Eo ti plus samo zbog ovog ruskoludila što me zaskoči u polak 5. A i filmovi deluju dobro, odgledaće se kad se nađe vremena.
 4. Baš tako... meni se film svideo, prijao mi je baš taj filmski jezik koji oni pominju, čak sam to i sam, kao laik, pomislio tokom gledanja. A prethodno sam pročitao masu negativnih komentara, sa kojima se na kraju donekle nisam složio. Donekle, jer mi je ipak dobar utisak pokvario malo zbrzani i bljutavi rasplet. Mada je kapiram i to životno, uvek je zaplet i krešendo bolji od momenta nakon vrhunca i raspleta, koji te ostavljaju donekle emotivno iscrpljenog, vrlo (samo)kritičnog, upućuju na preispitivanje životnih izbora, svojih i tuđih i tome slično.
 5. Da li neko povezuje naredni koncert Brkova sa najavljenim povećanjem (povraćanjem) plata i penzija? I-i-idemo!
 6. Možda je mislio - neupražnjavan. Kao recimo Princ o seksu.
 7. A ustvari nije. Svega mi, hteo sam da popizdim koliko su ovi Starkovi tupavi. U svakom slučaju, jedan Džon je morao biti ubiven da bi konačno postao manje iritantan.
 8. A šta biva kad se vratiš iz mrtvih, rokaš sa nemrtvima, izađeš iz plamena, letiš na zmaju, rodiš senku-ubicu, postaneš trooka vrana? Mnogo bre tražite dlaka na neobrijanim jajima... Jesu malo smorili, ali mi je i dalje ok, gledao bih još 5 ovakvih sezona, samo ako bude.
 9. Mislim da je ETF hteo da kaže da je razočaran time što je film ocenjen ocenom manjom od 7 na imdb-u...
 10. Pogledah evo High-rise po preporuci, odličan je!
×
×
 • Create New...