Jump to content

Džonee

Iskreni članovi
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Džonee's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

6

Reputation

 1. Dream Theater je Madonna progresiv metala. Napisaću svoje utiske kad budem imao snage i vremena... Pozdav za braću i sestre (doduše, samo dve) po Borku!
 2. ...i sačinjavanje najnovijeg albuma privode kraju, najverovatnije će ga izdati sledeće godine nakon prve ture visibaba... ?
 3. Može mala pomoć? Kako se zove stil pisanja pri kom pisac smešta poentu "između redova"?
 4. Guarana nije dobra za srce.
 5. Jesi, jesi, bez brige... Evo jednog finog tjuna za laku noć...
 6. A stariji albumi nisu komercijala?
 7. Rispekt za temu. Ja fan od malena. Doduše, ona kolaboracija sa Džastinom Timberlejkom i Timbalandom im nije trebala...
 8. Ura za Čurug i jednu Tijanu više među nama! @Night's Blood: I got my eyes on it now...
 9. Džonee

  Pink Floyd

  Ćale ima The Wall i TDSOTM LP-ijeve, i onda sam ih jedan period u početku osnovne svaki, ali svaki dan slušao nakon škole. Sećam se, bio sam tada glavna meta trolovima iz razreda, vraćao sam se kući raštimovanih živaca od klanja sa njima, i onda samo stavim ploču u gramafon, zavalim se u fotelju i sve mi bude cool! Ja tada uopšte nisam razumeo te pesme, ali sam, bez obzira, jako uživao u njima... Sva ostala muzika je dolazila, odlazila, neka se i vraćala, ali je Pink Floyd uvek bio tu! Roger Waters u live varijanti je nešto najbliže PF-u što se da videti, s' toga ja sebi ne mogu da priuštim takav luksuz da to propustim.
×
×
 • Create New...