Jump to content

Brynhildr

Iskreni članovi
 • Posts

  2576
 • Joined

 • Last visited

About Brynhildr

 • Birthday 11/11/1990

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

15407 profile views

Brynhildr's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-324

Reputation

 1. Još jedna preporuka za Prag! Predivan je.
 2. I pevaju na norveškom. Automatski su više kul za jedno 80% edit. Videh negde mystic circle temu, pa se prisećah one dve pesme koje su im valjale. Trenutno ide ova. http://www.youtube.com/watch?v=z18EsDCd5fI Baš sam pevušila refren pre neki dan, haha.
 3. A neki od nas će gledati Kvelertak ovog leta.
 4. Spam na yumetalu? NEMOGUĆE.
 5. Realno, išla bih na Block Out/Conse i da je dan pre ispita, nije da mi nije ispred zgrade.
 6. Samo se nakupujte alkohola pre 22h, smorovi u Studenjaku neće da prodaju nakon toga. @Lou - ćut' bre, meni datum savršeno odgovara, ako se pomeri - možda se meni sa nekim ispitom poklopi. Najavili su oblačno vreme za ponedeljak uveče.
 7. Ja sam fascinirana. Ko god nije pogledao, OBAVEZNA LEKTIRA!
 8. 21h, Letnja scena (=klupice), Studenjak. http://www.dksg.rs/oneEventDisplay.php?id=11
 9. AKO ne pada kiša. Ako bude padala, jbg, ništa od koncerta. Pošto je napolju. Ulaz za dž!
 10. Možeš "sa svim dažbinama" da prođeš za 100€ za povratnu, a kod redovnih kompanija nema šanse da naletiš na cenu u jednom pravcu manju od 100€. Po nekoj mojoj računici, isplati se. A imaju skroz ok cene u avionima, fine stjuardese i generalno nemam zamerki sem eto toga što se desilo da je kasnio u povratku. A više ljudi koji su leteli JAT-om su imali poprilične neprijatnosti - kad je drugarica iz Milana trebalo da leti za Beograd (sat i po vremena putovanja), kad je trebalo da avion naveliko POLETI iz Milana, on je još uvek bio u Beogradu, čekajući da krene za Milano. Profesionalnost my ass.
 11. Zavisi. Samo treba da ubodeš. Ja sam, eto, kupila povratnu do Švedske za 80€ (ukupno, sa sve prtljagom i sl) mesec i po dana pre datuma polaska eto, za Geteborg je pre 2 nedelje bilo oko 30€, a sad koliko već reče Hefest da je. U aprilu sam se zajebala, baš tog dana su poskupele karte kad sam ih kupila, pa me je ukupno izašlo 130€. (povratna) Norwegian je isto low cost zvanično, ali su cene nešto više ( u proseku oko 80€ u jednom pravcu), ali kod njih to pravilo o poskupljivanju uopšte ne važi. Jedne nedelje bude 80, sledeće nedelje se popne na 130€, one tamo padne na 65€! Znači, cene non-stop idu gore-dole, niko ti ne garantuje da karta neće biti 50€ jeftinija sledeće nedelje. Strašno. P.S. Na taxi u Skandinaviji ZABORAVITE. Bukvalno uzimaju po 20€ za razdaljinu koja se može prepešačiti za 15 minuta. A taxi od aerodroma je skup i u Beogradu, a kamoli negde na zapadu/severu.
 12. Naravno, mislim na one koji su u tom fazonu, a imaju uglavnom i 50+ preporuka.
 13. Mogla bih preslušati to konačno. Elem, gledaću ih ovog leta, valjalo bi ponoviti gradivo
×
×
 • Create New...