Jump to content

phantasm of the living

Iskreni članovi
 • Posts

  655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

phantasm of the living last won the day on June 26 2011

phantasm of the living had the most liked content!

4 Followers

About phantasm of the living

 • Birthday 05/31/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.last.fm/user/emilija_ajilime

Profile Information

 • Location
  parallel universe.

Profile Fields

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

26623 profile views

phantasm of the living's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

102

Reputation

 1. http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/144078/Skoplje-dize-najveci-spomenik-Aleksandru-Makedonskom plus http://www.kurir-info.rs/sport/makedonski-navijaci-okupirali-arenu-173552.php komentari???
 2. je l neko isao na sedam velicanstvenih u sava centar?
 3. ijaoooo! slucajno naleteh na temu. mislila sam da su obustavili seriju zbog endija, nisam ni proveravala gde to ide dalje. ko je uopste taj novi lik?
 4. meni nekako totalno ide death metal sa ovim sto on radi sada. i opet malo skrillex bolestine: http://www.youtube.com/watch?v=PekC-hMgabw i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=9lQFIDMpBJ4
 5. jest, jest, tacno je ali je uletela taman kako treba.
 6. koliko se secam, nije nista specijalno, neki vojni spis gde postoji samo jedna ili dve recenice. a mislim da se tamo cuva bas jer nije nista specijalno.
 7. http://www.youtube.com/watch?v=Wo6Q14vBB1c
 8. nisam u potpunosti sigurna, ali cini mi se da u jednom dokumentarcu govorise o tome da postoje rimski spisi koji se cuvaju u vatikanu i koji dokazuju postojanje isusa, pripadnika sekte eseni, i njegovo raspece od stane pontija pilata. i mislim da je to sve sto pise. hronicari su druga prica, tu je svako dodavao sta je mislio da treba da dodaje. edit: pokusacu da pronadjem to nekako pa ako uspem, okacicu.
 9. dobro, to sad zavisi od tvojih afiniteta prema uredjenju prostora, a ideja ti jeste okej. ono na sta sam mislila pri pitanju je da li iko zapravo zna sta predstavlja i kako je nastala ova slika i odakle mondrijanu ideja da radi taj fazon. a inace, mondrijanovi radovi se ubrajaju u pravac pod imenom de stijl koji se paralelno razvijao i u arhitekturi ( link za viki).
 10. najstrasnije od svega je sto ja veci smisao vidim u prvoj slici, nego u drugoj, ali za to je kriva glupava filozofija. a ovo?
×
×
 • Create New...