Jump to content

Obaveštenja & predlozi

Obaveštenja i diskusije o dešavanjima NA SAJTU. Takođe ako želite nešto da predložite učinite to ovde...


Pravilnik YUMETAL foruma

Poštovani članovi,

 

Forumi odumiru. Drago nam je da ste ovde :wub:

 

Svaki forum ima svoj način funkcionisanja.

Na yumetal forumu će se brutalno sankcionisati prozivanje na nacionalnoj, seksualnoj, polnoj, verskoj i ostalim zabavnim osnovama, ukoliko prozivanje bude okarakterisano kao takvo od strane moderatora i forumske javnosti. Muzički ukus je druga stvar. Ne dajte se isprovocirati, internet je zlo i nije stvaran. Ako upadnete u opšti tovar... well, uglavnom ste sami krivi. Na kraju - sve je zezanje, bar ovde. Shvatite to na taj način i uzvratite istom merom. Grdno svadjanje i opšte jebavanje matrilinearnih i ostalih predaka će biti sankcionisano.

 

I da, politika foruma je da se nalozi članova i sadržaji vezani za njih NE BRIŠU (osim ukoliko ne vredjaju članove foruma ili su okarakterisani kao neukusni od strane članova ili moderatora), ergo pazite šta postujete i šta kačite, to je VAŠ problem, ne problem yumetal foruma. Isto važi i za teme o bendovima, naročito domaćim bendovima, a posebno ako se članovi benda budu upinjali da im se tema o bendu obriše. Nema brisanja, ćao.

 

Yumetal forum je PRIVATNO vlasništvo i nije demokratski uredjen. Ipak, i pored toga, dosta ljudi se ovde godinama sasvim lepo druži, proziva, lajkuje po fejbuku, ide na koncerte zajedno i buni za ili protiv aktuelne forumske vlasti.

 

Ako vam nešto nije jasno, pogledajte teme na podforumu obaveštenja.

 

Hvala na pažnji! 

Uživajte :pivopije:

 

 

×
×
  • Create New...