Jump to content

phantasm of the living

Iskreni članovi
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by phantasm of the living

  1. http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/144078/Skoplje-dize-najveci-spomenik-Aleksandru-Makedonskom plus http://www.kurir-info.rs/sport/makedonski-navijaci-okupirali-arenu-173552.php komentari???
  2. je l neko isao na sedam velicanstvenih u sava centar?
  3. hahaha, zaboravila sam da dodam i jeftiniji put. ) jao, i ja bih volela OPI indiju. celu kolekciju.:D
  4. ijaoooo! slucajno naleteh na temu. mislila sam da su obustavili seriju zbog endija, nisam ni proveravala gde to ide dalje. ko je uopste taj novi lik?
  5. eh, mislila sam da imas neki direktan put do istih. stvarno nemam neku preteranu zelju da se cimam. igracu se sa aurinim dok ne naletim na nesto bolje.
  6. kako se uopste dolazi do ovih? i kakvi su, je l znas?
  7. to je otprilike ova akcija lepi brka sa varijacijama i bez kokosa, koji mi je bljak.
  8. divni su. ja imam nekih desetak. i uzela sam i AURA Inches. Mislim da godinama nisam naisla na takve lakove za relativno male pare, s obzirom da oni koji su iole dobri kostaju ...i kostaju...
  9. CD nemoj da propustis nikako. apsolutno sve sto narucis valja. od moki do frapea sa visnjom.) I'm addicted od momenta otvaranja.
  10. meni nekako totalno ide death metal sa ovim sto on radi sada. i opet malo skrillex bolestine: http://www.youtube.com/watch?v=PekC-hMgabw i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=9lQFIDMpBJ4
  11. hahahahaha! to, to! that's the spirit!
  12. jest, jest, tacno je ali je uletela taman kako treba.
  13. koliko se secam, nije nista specijalno, neki vojni spis gde postoji samo jedna ili dve recenice. a mislim da se tamo cuva bas jer nije nista specijalno.
  14. http://www.youtube.com/watch?v=Wo6Q14vBB1c
  15. nisam u potpunosti sigurna, ali cini mi se da u jednom dokumentarcu govorise o tome da postoje rimski spisi koji se cuvaju u vatikanu i koji dokazuju postojanje isusa, pripadnika sekte eseni, i njegovo raspece od stane pontija pilata. i mislim da je to sve sto pise. hronicari su druga prica, tu je svako dodavao sta je mislio da treba da dodaje. edit: pokusacu da pronadjem to nekako pa ako uspem, okacicu.
  16. http://www.youtube.com/watch?v=a6XvABvqlUU
  17. dobro, to sad zavisi od tvojih afiniteta prema uredjenju prostora, a ideja ti jeste okej. ono na sta sam mislila pri pitanju je da li iko zapravo zna sta predstavlja i kako je nastala ova slika i odakle mondrijanu ideja da radi taj fazon. a inace, mondrijanovi radovi se ubrajaju u pravac pod imenom de stijl koji se paralelno razvijao i u arhitekturi ( link za viki).
  18. najstrasnije od svega je sto ja veci smisao vidim u prvoj slici, nego u drugoj, ali za to je kriva glupava filozofija. a ovo?
  19. no frx. a onaj sa bebom i slikovnicom sam gledala, mozda cak i dva puta, ali nemam pojma kako se zove. ako se setim slucajno, javljam.
×
×
  • Create New...