Jump to content

B@K@

Iskreni članovi
 • Posts

  2218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by B@K@

 1. B@K@

  Izbori

  Uvek pomislim na to kol'ko ste nas zajebali vi što ste glasali za Tomu. 😄
 2. B@K@

  Izbori

  Hvala na odgovorima!
 3. B@K@

  Izbori

  Je li, šta bi s onim njegovim porezom, je l' beše negde dokazano šta za ili protiv, ili ostalo na rekla-kazala? Pitam za druga. 😄 Ne ozbiljno, pitam jer je Kesić nedavno pomenuo i taj slučaj u kontekstu nabrajanja afera, kad je doveo u emisiju onog nekog novinara DW.
 4. Znači ovo protiv Olyja je bila nameštena utakmica, a ono protiv AZa nije... Važno da ste vi zaslužili prolaz i flertujete sa mišlju o lepršavoj igri. Sledeće sezone. 😄
 5. :) Znao sam da će Sreta da se raduje. A i u pravu je, kad pomisliš na drugu stranu brda. :)
 6. Pa kad retardi režiraju. Stvarno ne znam kome ovo treba, bruka.
 7. Primili više u drugom poluvremenu nego što sam piva stigao da popijem. Ja bednije izdanje fudbalerčića nisam dugo video (doduše Partizan ne pratim :) ). Muda se skupila, tuga tugica. Mnogo je i do trenera tu, da se ne lažemo.
 8. Kasnim, ali nisam prošao test. I ja dobih Kroaciju. Izgleda zaista da YuM okuplja najgore Srbe. 😄
 9. B@K@

  NBA

  Koji je car ovaj Jokić. Vrsni poznavaoci košarke sa ovih prostora mogu samo da mu se poklone.
 10. Nek pitaju učiteljicu, jebemimsvimamater. Imam jedan san, ostaće nedosanjan - da sva ova govna onako baš baš najebu i pate. 💖
 11. Čisto da se ne nervirate, sudija bio u pravu za ovaj "čist", odbila se od glave MU igrača u ruku. Za onaj prvi ne znam, nije bilo ponovljenog snimka, mada pošto je Jevrejin tražio... :)
 12. Je l' bio penal? 😄 Nisam znao da je Mančesta ovako tužno loš. Trenutni tim Partizana je čak simpatičan, nisu dobri, ali se solidno bore i pokušavaju ponešto i da izmisle, kad im dođe.
 13. B@K@

  Košarka

  Ali nije mi jasno kako bilo ko od grobara može da se loži na likove u čijem je opisu radnog mesta da se bavi suparničkim klubom, raskrinkavanjem, saopštenjima, verbalnim izdrkotinama i sl. I to kao s nekog višeg moralnog stanovišta, kao da nisu za i u istom takvom govnjivom klubu, samo manjem i lošijem. A da, ovo je košarka. Bez obzira, sve stoji. 😄 Dajte lepo nezavisne i istraživačke novinare i ostalu svitu, pa raskrinkajte oba kluba i ostatak bulumente pride, to je sve ionako organizovani kriminal, pranje novca i trgovina ljudima. Što se Tomića tiče, dobro je. Samo se bojim da ne bude još gore.
 14. Misliš pornićarke... Za osmeh se slažem s Neletom, jasno je da je i on romantična duša.
 15. Imaš "plus". :) Ko je ova, ne pratim scenu?
 16. 😄 Ja mislio Beastie Boys x2 Ipak, ovako nešto na dodeli MTV nagrada...
 17. B@K@

  NBA

  305 i 712 (HD) Nisam samo shvatio, ovo će biti redovno, pominjao se league pass i plaćanje?
 18. Gledam komentare na vest o pobedi Liverpula, svi se kunu u čist penal. Ono je u najmanju ruku diskutabilno; da navijam za njih bilo bi me ipak malo sramota, ali bih se radovao poklonu. :)
 19. I to nekad bila planeta, pa joj poništili suverenitet... Tako će i ovo šiptarsko kratko da potraje. :)
 20. Sodoma i Gomora, sve spaliti! Nego najjači su mi Grobari što su se sad primili kako su oni sad neki David u nepravednoj, ali poštenoj borbi protiv Golijata.
 21. Sve u svemu - gasi sve to!
×
×
 • Create New...