Jump to content

[email protected]@

Iskreni članovi
 • Posts

  2218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by [email protected]@

 1. U današnje vreme i predator je za feministkinje, nemaš ništa efikasno protiv.
 2. Ne kontriraj. Ja ga pogledao bez da sam išta čuo o njemu i bio mi je stvarno odličan. O Obliku vode npr. sam čuo negativne komentare, te se nadam da će me pozitivno iznenaditi jer je dobar, a ne zato što ću želeti da budem poseban i mislim drugačije od opšteg mišljenja.
 3. Eo ti plus samo zbog ovog ruskoludila što me zaskoči u polak 5. A i filmovi deluju dobro, odgledaće se kad se nađe vremena.
 4. Baš tako... meni se film svideo, prijao mi je baš taj filmski jezik koji oni pominju, čak sam to i sam, kao laik, pomislio tokom gledanja. A prethodno sam pročitao masu negativnih komentara, sa kojima se na kraju donekle nisam složio. Donekle, jer mi je ipak dobar utisak pokvario malo zbrzani i bljutavi rasplet. Mada je kapiram i to životno, uvek je zaplet i krešendo bolji od momenta nakon vrhunca i raspleta, koji te ostavljaju donekle emotivno iscrpljenog, vrlo (samo)kritičnog, upućuju na preispitivanje životnih izbora, svojih i tuđih i tome slično.
 5. Da li neko povezuje naredni koncert Brkova sa najavljenim povećanjem (povraćanjem) plata i penzija? I-i-idemo!
 6. Možda je mislio - neupražnjavan. Kao recimo Princ o seksu.
 7. A ustvari nije. Svega mi, hteo sam da popizdim koliko su ovi Starkovi tupavi. U svakom slučaju, jedan Džon je morao biti ubiven da bi konačno postao manje iritantan.
 8. A šta biva kad se vratiš iz mrtvih, rokaš sa nemrtvima, izađeš iz plamena, letiš na zmaju, rodiš senku-ubicu, postaneš trooka vrana? Mnogo bre tražite dlaka na neobrijanim jajima... Jesu malo smorili, ali mi je i dalje ok, gledao bih još 5 ovakvih sezona, samo ako bude.
 9. Mislim da je ETF hteo da kaže da je razočaran time što je film ocenjen ocenom manjom od 7 na imdb-u...
 10. Pogledah evo High-rise po preporuci, odličan je!
 11. Pogledao sam. Simpatičan dečkonja. Ok, ja sam malo ishejtovao, ali to samo zato što mi se svideo film i očekivao sam (malo) više od njega, tj. možda je pravi izraz - još. U ovome što je rekao nema baš odgovora na moje pitanje... jer je ovo sve osvrt na novoengleske priče i folklor, istraživanje puritanizma i porodičnih odnosa tih ljudi u tom vremenu, fascinacija natprirodnim... konačan spoj ta dva je ono što mi se nije baš dojmilo, tj. smatram da je moglo malčice bolje da se razradi, ovako mi je taj natrpirodni momenat bačen suviše olako i dat kao neko opravdanje za čitavu postavku.
 12. Bole te uši, nisu tebi tamo bili izbori, vas Milo vodi i voli. Ne, ozbiljno, ajde mi objasni šta je poenta, neka ideja vodilja, da ne kažem poruka filma?
 13. Gledalo nas nekoliko, Fapril čak i na fejsu hvalio, a eno pomenuli smo tamo u općoj temi. Tačnije, nije na općoj, nego u preporukama. U svakom slučaju - preporuka, vredi pogledati. Glumci objasnili, posebno mlađahni.
 14. Meni su utisci za The VVitch podeljeni - gluma i psihološko dramski momenti su odlični, ali koja je poenta toga, poruka, šta zaokružuje priču? Preispituju se aspekti religioznosti, ali sa takvim raspletom i krajem onda sve to ljudsko ludilo koje se kroz fanatičnu religioznost ispoljava biva opravdano. Sa druge strane, ako je hteo da se bavi okultnim, nadnaravnim, ako je to poenta, zašto to i nije uradio, osim u par skučenih i ne baš efektnih minuta. Šta je pisac hteo da kaže? Iskreno, deluje mi da ništa nije imao. Pa je skontao da kad oslika fenomenalnu ribu, može na kraju da joj docrta kurac i servira nam to kao umetnički majndfak.
 15. Znači od Tokija pa nadalje - umro sam smejajući! :haha: :haha: :haha:
 16. https://kickass.so/sons-of-anarchy-season-1-complete-720p-hdtv-x264-mkv-ac3-5-1-ehhhh-t9573001.html Dobra serija, umeli su da budu vrlo nerealni, meni je falilo malo više toga bajkerskog u čitavoj priči, a oni su se bavili, često naivno, dramatizacijom i unutrašnjim borbama i odnosima među likovima, ali sve u svemu odlično... posebno razvoj i krešendo 6. i 7. sezone.
×
×
 • Create New...