Jump to content

SkullKrusheR

Iskreni članovi
 • Posts

  10561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

SkullKrusheR last won the day on March 16 2019

SkullKrusheR had the most liked content!

5 Followers

About SkullKrusheR

 • Birthday 09/29/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.last.fm/user/Ratt_Fink
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Vrbas/Novi Sad

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

24961 profile views

SkullKrusheR's Achievements

Demon of Metal

Demon of Metal (4/6)

5.2k

Reputation

 1. sve ukazuje na to da su ovo neki duhovni naslednici breach-a, moraće da se baci uvo sutra.
 2. mislim da na nekim od linkova koje tamo postavljaju može da se strimuje. zavisi od sajta na koji je dignuto, ali sećam se da je na nekim bilo, nisam sad već dugo ništa domaće gledao.
 3. cocaine is a helluva drug.
 4. ja kad vidim novi post ovde, samo čekam da vidim koga je sad izjebao za pare. nešto kao onih par sekundi između momenta kad ugledaš novi post na "smrti poznatih ličnosti" i saznanja ko je umro.
 5. ništa od režanja na novom izgleda. do jaja što se mene tiče.
 6. koliko je jako što se tokom jennifer čuju likovi iz publike kako izgovaraju tekst, naročito kad viknu THIS IS ART na kraju.
 7. najbolja njihova pesma koju sam čuo. trebalo bi skroz da se prebace na ovaj fazon, bolje im ide.
 8. https://motherscake.bandcamp.com/album/cyberfunk dobro ovo.
 9. pa ono, sredovečni roker i dalje tripuje da je mlad, živi od uspomena, iako su i on i svi oko njega potpuno disfunkcionalni. nema neke patetike, ako na to ciljaš (osim možda malo na samom kraju). ima jakih fora, neke dobre epizodne uloge, dosta je zabavan generalno. jedina stvar koja je meni smetala je lik njegovog sina, delom do glumca, delom do toga kako je sam lik napisan i da ima maltene jednu rečenicu u celom filmu. od mene neka jaka 7-ica recimo. i mala ispravka za post gore, inđija je u pitanju, ne ruma.
 10. mislim da su gotovi. skoro sam saznao da je basista otvorio neki restoran prekoputa mene.
 11. ja zaređao domaće filmove po bioskopima u poslednje vreme, pogledao jazavca pred sudom, živog čoveka i lihvara, i moram priznati da su sva tri vredna pažnje u najmanju ruku. lihvar dobro premašio očekivanja, naročito kad se uzme u obzir da je rediteljev prvenac, i da je većina ljudi koja je radila na filmu lokalna ekipa iz rume, uz pomoć par poznatijih glumaca. do kraja godine bi trebalo da izađe i volja sinovljeva, istih režisera i scenariste, koji mislim da je dosta ranije počeo sa snimanjem nego lihvar, ali izgleda da se post-produkcija dobro odužila.
×
×
 • Create New...