Jump to content

SkullKrusheR

Iskreni članovi
 • Content Count

  10415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Everything posted by SkullKrusheR

 1. biće ludilo. evo jedan ekstremni #tb...
 2. kvalitetno vrištanje https://frailbodyil.bandcamp.com/album/a-brief-memoriam https://www42.zippyshare.com/v/h05PmiRW/file.html
 3. ja sam bio jednom tamo i kapacitet nije bio problem, ali je zvuk bio krš.
 4. stavio sam to na watch later listu pre neki dan, ali sumnjam da ću ikad imati 5 sati da izdvojim za bilo šta, a kamoli yt video.
 5. evo i albuma... https://www13.zippyshare.com/v/hokW2D70/file.html prošli je bio odličan, a i ova dva singla obećavaju. pričaj šta je bilo uživo, gde si ih gledao?
 6. https://daily.bandcamp.com/2019/10/15/takafumi-matsubara-gridlink-mortalized-interview/
 7. meni baš bezveze ona naslovnica sa dr menhetnom, ova mi se mnogo više sviđa. ja i dalje imam izdanje belog puta.
 8. au, meni su već godinama u vrhu to see liste. sve čekam da svrate negde blizu, ali mislim da nisu bili još od 2012. voice of trespass jbt, platio bih kartu samo to da čujem uživo.
 9. kakvi su to sad nadzirači? isto ono prošlogodišnje izdanje, samo sa novom naslovnicom?
 10. užasno mesto za svirke, ali bend je razvalio. pola sata soničnog tornada. zvuk je još bio solidan, ali prostor jako mali i uzak. verovatno prva i poslednja svirka ovog tipa tamo. ne mogu ni da procenim koliko je ljudi bilo jer sam uglavnom stajao ispred benda, ali cenim da nije bilo više od 50-60 (više i ne može da stane), a od toga je dobar deo bio nekih đuskajućih klinki koje verovatno inače tu izlaze. ispostavilo se da je problem sa prostorom nastao jer je riba koja je bukirala turneju najavila crnoj kući svirku za 10.10. šteta, jer bi ck13 bio mnogo adekvatniji za ovako nešto, ali valjda će svratiti nekad opet. upad bio besplatan, a merch maltene duplo jeftiniji nego na njihovom bandcamp-u, tako da sam pazario majicu dugih rukava i poslednji album na vinilu za ukupno 2200 kinti. svaka čast žarku sendmenu što se iscimao sam iz bg-a za pola sata svirke. ne vezano za cassus, evo nove refused pesme, najbolje za sad sa novog...
 11. mora se ići u peštu, da jebe oca.
 12. https://www.facebook.com/events/2559541104092843/ premešteno u lazino tele. nisam nikad bio tamo na svirci, ne znam šta da očekujem.
 13. ^dobar intervju. https://www87.zippyshare.com/v/MRUtueCD/file.html it's clipping bitch.
 14. evo denija... https://mega.nz/#!RoIDRSzA!Xzazsv8tlwXheRqgDHsZx64M_jeZ4EKkgH_D21TiTK0
 15. i ja bih od svega najviše voleo film.
 16. onako, malo sam više očekivao od ove saradnje. majkov deo vadi prosek.
×
×
 • Create New...