Jump to content

Kent

Iskreni članovi
  • Posts

    3099
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.last.fm/user/Kentoje/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Minhen, Bavarska

Kent's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2

Reputation

  1. Ajd da reknem koju o novom albumu dok cekate leak (mada promo ne postoji i nece ga biti, tako da sumnjam da ce album leakovati do datuma izlaska i mozete ga cuti jedino ako imate pristup NB-ovom download portalu, kao i Testament, Scar Symmetry, Tiamat i jos brdo drugih).... Prvo, The Chosen Pessimist je verovatno najgora stvar koju su ikad uradili, 8 minuta Andersovog prenemaganja, pesma zbog koje mogu da razumem zbog cega stari fanovi preziru nove stvari. Ostatak je vise nego dobar, donekle se naslanja na prethodni album, sto ce reci da predstavlja kombinaciju melodije sa Colonya i Claymana, groovea sa Rerouta i prljavstine (toga daleko manje nego proslog puta) sa Soundtracka. Ima izuzetno dobrih pesama (I'm The Highway narocito, koja bi sigurno bila top5 IF pesma, jer u 3:41 bukvalno sumira sve sto ih cini tako dobrim bendom, samo da umesto Daniela sedi neko drugi za bubnjevima) i nesto manje mastovotih, ali nema fillera. Album zvuci najmodernije (najkomercijalnije?) do sada, ali to nikako ne znaci da nije brz, da nema prepoznatljivih harmonija i solaza. Glavna odlika su vrhunski eksplozivni refreni, bez preteranog filozofiranja, ali sa svim potrebnim atributima koji su IF definisali i razvili, pa i krunisali u najbolji metal bend ovog milenijuma. Ocena: 8/10 (bez Pessimista 9)
  2. malo kvarno, samo cetvorica, pa se onda umuva i peti, a ovi ostali ne znam gde bejase... nesto su menjali postavu, neki indijac (kao onaj iz cult of lune) svira glavnu gitaru? pokrili semplovi ove sto fale... inace, sve to zvuci strasno mocno, bas gruva kako treba.. ali ephel duath je dragocenost! samo djitra i bubanj + vokal... bubnjar sve vreme cita tablature, a ovaj gitarista nije normalan sta radi. bukvalno delovalo kao da ih sedmorica na stejdzu...
  3. Najbolji do sada! Za tebe, ako eventualno nemas, http://oink.cd/details.php?id=1329618
  4. ? Nekoliko brojeva ranije Uzgred, Oceansize - Frames je ovogodisnji prog rock vrh, iako je album nesto losiji od prethodnika.
  5. upravo u tome sto vi radite, ja samo skrecem paznju na izjave tipa "bruka kako ovoga nema!!!", to je sve.
  6. bre, bas si neki osetljivi progresivac, a jos si imao i smajli... ono se odnosilo na sve je postojalo. imajte to na umu kad otvarate nove teme.
  7. Ova tema i sve ostale koje ovih dana otvarate su odavno postojale i tu je toliko toga receno da vise nema potrebe da se ista pise. Verovatno su u cistki nestale, ne postoji drugo objasnjenje... Kevin je prototip kvalitetnog muzicara koji ne poznaje granice... Ako ga to cini uvrnutim i kontroverznim onda bih i ja da sam takav. Graveyard Mountain Home je vrh btw.
  8. Stigose mi Oceansize i Riverside jutros, znaci da bi trebalo da se OiNKuje u toku dana
  9. nazalost, krang se nije zezao.
  10. Kent

    Nightrage

    Danas definitivno da, iako zvuce nikad bolje sada kada su sve "zvezde" otisle.
  11. Buddhina rec je ovde za sve zapovest.
  12. Uuuu, i meni je novi Hopesfall keva
×
×
  • Create New...