Jump to content

Лука

Iskreni članovi
 • Content Count

  1303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Лука last won the day on August 21 2016

Лука had the most liked content!

Community Reputation

396 odlikaš

1 Follower

About Лука

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 10/04/1910

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/lukamijanovic
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  BG, LWG

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Znači Deris je ovaj u svemirskom odelu što se spusti na kraju? 😃
 2. Jedan je King, stvarno. A ovaj koncert bruka, ni jedan ton da je preskočen.
 3. Ništa posle The Way of All Flesh me nije radilo a probao sam.
 4. Batali klip, nego ovo pozadi.
 5. Album kao da je osmišljen da dobije 3+ od The Needledropa.
 6. Roxy Music prvih 4-5 albuma su stvarno odlični, to se vodi nominalno kao punk/glam, a ne zvuči ni kao Pistolsi ni kao T Rex. Dosta dobra muzika zapravo. The Stooges prva dva su odlična npr.
 7. Fugazi, Gang of Four, Husker Du, ima dosta pristojnog postpunka, posthca, veruj mi čuo bi razliku. 😄
 8. Katatonia, Amorphis, Paradise Lost - preleteo par puta, nikad se nisam zadržao nešto duže. Nightwish, Sonata Arctica - slušao sam dosta power/prog ali ovo je bilo baš too much cheese i za mene. Malmsteena nikad nisam slušao, Van Halen nešto pokušavao, nije mi išlo. Kreator, Sodom - nemači thrash u principu baš slabo, Agent Orange i Coma of Souls su sve što sam čuo. Obituary, Dismember - Kopao po death metalu dosta jedno vreme a ovo me zaobišlo, sad pustim neki Edge of Sanity ili Death/Morbid Angel i to je manje više to od te 90s klasike. Bend koji sam zapravo kasn
 9. Otkad znam za njega stalno izlaze neki deluksi, svaki album neko prenadrkano izdanje, i sve ljude što znam da kupuju to suvi materijalisti i consumeri, a sad nešto palamudi. Ima svojih trenutaka Wilson i Porcupine Tree, ali nemoj da se zavaravamo da nije ultra product muzika i i kolaž svega tuđeg od kad postoji. Uzmeš neki Elbow, na primer, koji nema veze sa prog rockom ali 300 puta autentičnija, zrelija i relevantnija muzika meni od bilo čega što je Steven uradio. Aranžerski daleko zrelije i intresantnije, možda nije neki najjači bubnjar ili ne znam šta, ko da je bitno. Sluša
 10. Ulazi polako u Gildenlow mod tripovanja. Realno je lik niche artist a ubacije Trampa, Zuckerberga i glumce u spot, baš je dalekosežan njegov uticaj na mase, daleko će se ovo pročuti, baš ono nikoga ne intresuje šta on ima da kaže na tu temu. Pritom mu je komentar baš plitak u pm.
 11. Bass je prejak. Sve stoji što pišeš ali neosporan mu je bass proficiency. Možda ne svira sa ukusom, ali to je sad neka druga tema.
 12. Realno to što si naveo ništa nije Viklerova žanrovska odrednica, jednostavno ih spaja ljubav prema funk zvuku, imaju tu sinergiju.
×
×
 • Create New...