Jump to content

Vitamin K Experience

Iskreni članovi
 • Posts

  2215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Vitamin K Experience last won the day on April 12 2013

Vitamin K Experience had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.last.fm/user/NEO_nana_SPORIN

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

23772 profile views

Vitamin K Experience's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.1k

Reputation

 1. Nekvalitet se ne može nadomestiti akcijom više. Prekasno su se setili da rade za TV medij, ili ne dobijaju dovoljno keša da to urade propisno. Likovi se ne razvijaju jer je previše kvalitetnih pobijeno, oni koji drže radnju su spojeni sa nekoliko iz knjiga, akcenat se stavlja na iste stvari iz prethodnih sezona. Jedan veliki circlejerk.
 2. Na polovini prve sezone sam i imam samo dobre utiske za sada. Nisam očekivao ovako prizeman pristup u ekranizaciji heroja iz Marvel univerzuma. Umesto buđavog terminator cam-a koji iscrtava oblike kao radar dobili smo ljudsku reakciju na zvukove!
 3. Voleo bih da vidim listu ljudi koji su kupili album po ovoj ceni. Slutim da nije prazna.
 4. Lost Years su radili soundtrack za Kung Fury. Mislim da sam prošle godine slušao samo ovo u periodu od mesec dana. Ako ne znate šta je Kung Fury uputite se na Ticevku odmah.
 5. Nema veze, gledali sam ih kako pišaju u usta sirotinji a sad ćemo da budemo blatavi plebs neko vreme dok slušamo piratizovani Leprous.
 6. Kung Fury dobio datum izlaska i promo pesmu! http://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY
 7. Ja se taman obradovao novom Zu albumu, a ono se ispotavilo da su miljama nazadovali. Ako je neko voleo Zu dovoljno je da posluša treću stvar sa novog po imenu "Cortar Todo" i da skonta sve falinke izdanja. Izgleda da je promena bubnjara uzrok ili posledica kreativnog hijatusa ovog benda.
 8. Evo jedan od dometa Efukt-a: "WUT IS THIS. I DON'T EVEN..."
 9. Ciga iz jednog niškog naselja izgubio kolegin broj telefona, i poslao pismo po ličnom kuriru u kancelariju.
 10. Meni je to bio najiščekivaniji album 2014. Prvi mi je toliko savršen bio da sam imao osećaj da su pravili muziku za mene lično. Novi je malo razvodnjeniji ali me radi dovoljno dobro da mi bude top 3 godine.
×
×
 • Create New...