Jump to content

Simadin

Iskreni članovi
 • Posts

  2303
 • Joined

 • Days Won

  4

Simadin last won the day on October 9 2010

Simadin had the most liked content!

4 Followers

About Simadin

 • Birthday 01/27/1984

Contact Methods

 • AIM
  štatebolikurac

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11104 profile views

Simadin's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

289

Reputation

 1. https://www.pullandbear.com/rs/majica-iron-maiden-the-trooper-l04242572
 2. Einar toliko preteruje sa vokalnim akrobacijama da na momente zvuci karikaturno, pogotovo u prvih par minuta. Andrvelming/10.
 3. Simadin

  Mastodon

  Bas do jaja zvuci ovo sto je verovatno snippet sa novog albuma.
 4. Sve stvari koje su izbacili posle Born for One Thing su mi bile prilicno meh tako pojedinacno, ali u kontekstu albuma sve tece iznenadjujuce dobro. I meni pade na pamet paralela sa Black albumom, ali ako nista drugo onda je ovo njihov The Hunter makar – uprosceno, prijemcivo i zabavno. Vec vidim sta ce da mi bude soundtrack ovog leta.
 5. Ja sam primetio da otkad su krenuli lyrics videe da rade, tesko da sam naisao na metal stvar, a da nisam zakrindzovao u nekom trenutku. Pustite me lepo da uzivam u muzici i blazenom neznanju.
 6. Sasvim korektna stvar.
 7. Inace koliko god ocekivao da ce mi album biti razocaranje, toliko mi je na kraju simpa na prvih par slusanja.
 8. Mislim da je sustina svega da lik napokon ima ribu/zenu i ocigledno mu je trenutno do jaja u zivotu, tako da ne ocekujem da se u skorije vreme vrati na incel depre, to eventualno moze da se desi ako ga doticna sutne (sto mu apsolutno ne zelim). Samo prcaj Stevo, i u picku i nas u usi.
 9. Simadin

  Mastodon

  https://lightthetorch.mastodonrocks.com/
 10. Kako samo jadno zvuci 😄 Umesto da lepo kao svi ispuseni bendovi prave turneje gde sviraju stare dobre albume..
 11. Kida rumun ove animacije
 12. Iskidali su na live streamu btw, prilicno dobro namesten zvuk i samo hitovi pice. Sat i 40 minuta, sasvim posteno. Jim beam, tv i suzica u uglu oka. Setlista: 1. Lethean (extended intro) 2. Teargas 3. Serein 4. Deliberation 5. The Winter of Our Passing (live debut) 6. Ghost of the Sun 7. The Racing Heart 8. Soil's Song 9. Old Heart Falls 10. Forsaker 11. Tonight's Music 12. In the White 13. Leaders 14. Lacquer (live debut; full band version) 15. Omerta (first time live since 2014) 16. My Twin 17. Unfurl (first time live since 2014) 18. July 19. Evidence 20. Behind the Blood (live debut)
×
×
 • Create New...