Jump to content

Simadin

Iskreni članovi
 • Content Count

  2294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Simadin last won the day on October 9 2010

Simadin had the most liked content!

Community Reputation

278 odlikaš

4 Followers

About Simadin

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 01/27/1984

Contact Methods

 • AIM
  štatebolikurac

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Simadin

  Mastodon

  https://lightthetorch.mastodonrocks.com/
 2. Kako samo jadno zvuci 😄 Umesto da lepo kao svi ispuseni bendovi prave turneje gde sviraju stare dobre albume..
 3. Kida rumun ove animacije
 4. Iskidali su na live streamu btw, prilicno dobro namesten zvuk i samo hitovi pice. Sat i 40 minuta, sasvim posteno. Jim beam, tv i suzica u uglu oka. Setlista: 1. Lethean (extended intro) 2. Teargas 3. Serein 4. Deliberation 5. The Winter of Our Passing (live debut) 6. Ghost of the Sun 7. The Racing Heart 8. Soil's Song 9. Old Heart Falls 10. Forsaker 11. Tonight's Music 12. In the White 13. Leaders 14. Lacquer (live debut; full band version) 15. Omerta (first time live since 2014) 16. My Twin 17. Unfurl (first time live since 2014) 18. July 19. Evi
 5. Okej to, ali da izbacis vrhunski album 2016. u pride relativno trendi podzanru, a da ti singl za sve ove godine nabere jedva 3.7k pregleda, to mi je vise perunko kvlt level.
 6. Nadam se da ce ovim albumom steci fanove, bas sramotno koliko mali broj ljudi zna za njih, bukvalno neki cobanski tezga bend istog imena ima vise pregleda na youtube-u od njih za neki idiotski snimak sa svadbe 😄
 7. Fripp se opet baca na ambijentale
 8. Pa da, pre ce biti da ste se uzeleli ovog zvuka, posto album nije narocito epohalan ni po kom osnovu 😄 Meni i posle x slusanja verovatno najslabiji do sada, ali dovoljno dobar da bude obozavanje. Nadjoh neki Blakkheimov intrervju gde kaze da je ovo u stvari trebalo da bude Jonasov solo album: https://metalinjection.net/interviews/katatonias-anders-nystrom-on-city-burials-bloodbath-and-stockholms-metal-scene
 9. Simpa cert, nisam ni znao da su imali turneje. Par stvari sa Alive Again + Nightfall Overture Inace sta je ovo koj kurac haha, bezveze uzeo guglam Daga i nadjem da mu je ex-pseudonim bio Tom Nouga i da je pravio neka r/deepintoyoutube sranja:
 10. Izasao album zvanicno, na prvo slusanje odlican. Ši dragun bas podseca na Ark, rif iz refrena prilicno Burn the Sun-ast.
 11. Ipak je super album kad se slegnu utisci ovako. I dalje najslabiji, ali svakako je nerealno bilo za ocekivati da ce da nadmase onako nenadjebivu diskografiju i to 20 i kusur godina kasnije. Ne prodje dan da ga ne pustim, sasvim fino tece, nista za raspamecivanje, ali vrlo prijatan slus. Nije mi pao u zaborav kao recimo poslednji FNM, sto mi je bio utisak posle prvog preslusavanja.
 12. Za sada mi nista posebno nije uslo u uvo, osim sto strofa u Sisters of the Dawn neodoljivo podseca na Slugdge – The Spectral Burrows 😄 Slusace se jos.
×
×
 • Create New...