Jump to content

Vitamin K Experience

Iskreni članovi
 • Posts

  2215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Vitamin K Experience

 1. Nekvalitet se ne može nadomestiti akcijom više. Prekasno su se setili da rade za TV medij, ili ne dobijaju dovoljno keša da to urade propisno. Likovi se ne razvijaju jer je previše kvalitetnih pobijeno, oni koji drže radnju su spojeni sa nekoliko iz knjiga, akcenat se stavlja na iste stvari iz prethodnih sezona. Jedan veliki circlejerk.
 2. Na polovini prve sezone sam i imam samo dobre utiske za sada. Nisam očekivao ovako prizeman pristup u ekranizaciji heroja iz Marvel univerzuma. Umesto buđavog terminator cam-a koji iscrtava oblike kao radar dobili smo ljudsku reakciju na zvukove!
 3. Voleo bih da vidim listu ljudi koji su kupili album po ovoj ceni. Slutim da nije prazna.
 4. Lost Years su radili soundtrack za Kung Fury. Mislim da sam prošle godine slušao samo ovo u periodu od mesec dana. Ako ne znate šta je Kung Fury uputite se na Ticevku odmah.
 5. Nema veze, gledali sam ih kako pišaju u usta sirotinji a sad ćemo da budemo blatavi plebs neko vreme dok slušamo piratizovani Leprous.
 6. Kung Fury dobio datum izlaska i promo pesmu! http://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY
 7. Ja se taman obradovao novom Zu albumu, a ono se ispotavilo da su miljama nazadovali. Ako je neko voleo Zu dovoljno je da posluša treću stvar sa novog po imenu "Cortar Todo" i da skonta sve falinke izdanja. Izgleda da je promena bubnjara uzrok ili posledica kreativnog hijatusa ovog benda.
 8. Evo jedan od dometa Efukt-a: "WUT IS THIS. I DON'T EVEN..."
 9. Ciga iz jednog niškog naselja izgubio kolegin broj telefona, i poslao pismo po ličnom kuriru u kancelariju.
 10. Meni je to bio najiščekivaniji album 2014. Prvi mi je toliko savršen bio da sam imao osećaj da su pravili muziku za mene lično. Novi je malo razvodnjeniji ali me radi dovoljno dobro da mi bude top 3 godine.
 11. Spamuje me ortak sa nigger tweets poslednja dva meseca, poklekao sam.
 12. Black baby tapes electro / prog rock / shoegaze / ambient-chillout
 13. Mogu ovih dana da smuljam nešto, samo što će biti metala bez.
 14. Koja je fora, zbog čega odjednom smeju da se hostuju na cloudflare-u?
 15. Najbolje gostovanje u nekoj emisiji ikad http://www.youtube.com/watch?v=FBgB1GCn6pA
 16. Kontam da većina članova foruma može da nađe deonicu koja mu se sviđa, nagurali su svašta u tih osam ipo minuta. Mislim da sam čuo i drombulje.
×
×
 • Create New...