Jump to content

Dead Man Walking

Iskreni članovi
 • Posts

  4362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Dead Man Walking

 1. Hunt for the Wilderpeople Odličan! Mada verovatno 20 minuta duži nego što bi trebalo. Novozelanđani prave sjajne filmove zadnjih godina, pravi odmor od holivudštine.
 2. Prijateljica prevela ovo sa finskog na srpski, nisam pročitao ne znam o čemu se radi ali možda nekom bude interesantno.
 3. Meni je skroz dobra serija a uopšte nisam ni obraćao pažnju na tu atmosferu osamdesetih niti mi je to bitno. Sviđa mi se kako je režirano, likovi generalno donose dosta realne odluke u datim trenucima. Npr jedan od najboljih likova mi je šerif. Nema onog klasičnog zapleta zasnovanog na nerazumevanju koje traje u nedogled nego likovi poveruju u nešto u šta iz prve nisu verovali, menjaju se. Osim toga ostavljaju fenomene neobjašnjivim što je isto super, jer kad se da potpuno objašnjenje obično bude lejm.
 4. Robert je imao vojsku i koliko znam podržala su ga ostala kraljevstva. Sersei ne bi trebalo više da podržavaju ni Lanisteri jer je ubila svog strica bkvln.
 5. Ukenjali su borbu za vlast sa ovom logikom ko pobije protivnike taj je kralj, u ovom slučaju kraljica. Sersei nema vojsku koja je podržava, narod je ne voli, nema logike po kojoj bi ona sela za presto nakon što je upravo počinila masakr uglavnom nad običnim stanovništvom. Teleport mi nije ok zato što nisu dosledni. Cela serija je kao da su Starkovi glavni junaci, što ne bi trebalo da bude. Šta npr briga Brena čije je dete Jon Snow, iz njegove perspektive i iz svega šta je on prošao on ima hiljadu bitnijih stvari od toga. Ipak mi je drago što su se neke stvari razrešile ove zadnje dve epizode jer je izgledalo da sve može da ide u nedogled.
 6. Iz trailera za sledeću mi izgleda kao da će se pokačiti Lanisteri i Frejovi, to bi bilo lepo.
 7. Najbolji deo je kad je Ned Stark dojahao da pomogne
 8. Nova AMC serija Preacher, je l' gleda neko? Deluje interesantno http://www.imdb.com/title/tt5016504/
 9. Blackfish takođe ispao totalno nebitan, šta su ga uvodili opet koji andrak. Useru svaku šansu za neki kvalitetan obračun. 50% scena teško smaranje onda stave fast forward i likovi kreću da se telepromptuju po mapi.
 10. Ideja nije loša i u ovoj seriji sam više puta pomislio na takav neki twist međutim nikada se ništa slično nije desilo nego je uvek bilo baš onako kako izgleda na prvi pogled. Videćemo...
 11. Kraj prošle epizode Arja uzima "iglu", gasi svetlo i čeka onu priju da dođe. Ja sam kontao sad će neki obračun u mraku , jer je ova bila slepica pa će kao imati neku prednost. Sledeća epizoda Arja tumara po gradu i kurči se, jasno joj je da je najebala ali ona ide malo sightseeing i naravno, najebe. Ne smeta mi što je najebala, nego što je loše režirano. A ovo sa psetom je tek kliše, grešnik, pokušao da krene iznova, ali ne daju mu dušmani mira... pazi otišao u šumu da popije koju sam, nigde nikog, i u međuvremenu ovi pobiju 30 ljudi, niđe vriska, niko nije pobegao, sve ih potamanili u krugu od 20 metara, ma da...
 12. Idiotske li epizode...ovo sa Arjom nikakve veze sa prethodnom epizodom.
 13. Za vrapca ima ova teorija, koja mi sada izgleda vrlo malo verovatna. Inače preporučujem ceo ovaj youtube channel http://www.youtube.com/watch?v=UOD7O7migDw
 14. Ova Deneris u fazonu dobila većinu u skupštini pa neće sama da formira vladu, pa hoće u reforme, pa strani plaćenici je koče, pa iako ima većinu opet raspiše izbore i sad opet svom snagom u reforme...ja ne mogu ovo više.
 15. Sad sam pogledao ponovo na preskokce epizode BB, nema ništa o tome kako je Hektor završio šlogiran, moguce da ima veze sa Majkom, ali onda je verovatno da on to ne zna, inače bi oni njegovi sinovci krenuli davno na Majka.
 16. Valar morghulis motherfuckers http://vimeo.com/162825950 https://www.thehalloffaces.com/
 17. Vidim da je tema mrtva, izašo novi album http://nocturnemagaz...a-mortal-kombat http://www.youtube.com/watch?list=PLDWFSimBoz1dYvlBwpUhtdhgSRbKfq9sT&v=DmloO3b0ceA
 18. Da. Znam da velik broj ljudi tvrdi da je film bolji, meni nije.
×
×
 • Create New...