Jump to content

Dead Man Walking

Iskreni članovi
  • Posts

    4362
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by Dead Man Walking

  1. Navijao sam za Vanderboja ali ono nema šanse da je moglo biti nerešeno, po svim parametrima. Jedinu pretnju za Konora vidim trenutno Fergusona, mada mma je to, sigurno može još neko da ga dobije, nije još ni jednom branio titulu. Šteta što forsiraju sad to dve titule kao istorijski podvig, a činjenica je da većina boraca nije mogla ni da dobije tu šansu. Pričao je pre Dimitrius Jonson kako je tražio od Dane još ranije borbu za Bantamweight titulu a Dana mu rekao "it doesn't work that way".
  2. Ja sam stekao utisak da nije prerano, toliko puta je pao da nema šanse da bi se vratio. Šteta, Alvarez je razočarao potpuno, svaka čast Conoru, izgleda da je nepobediv kada ima veći reach.
  3. Nije valjda da misliš da tamo neki Johnson može da dobije brata Khabiba?
  4. Ferguson deluje nepobediv. Mrzim te dugačke borce, koji imaju po 6 inči veći reach ali svaka mu čast. Prognoze za sledeći vikend, tj za koga navijam: Alvarez Thompson Weidman Cowboy Edgar Khabib Evans
  5. Hunt for the Wilderpeople Odličan! Mada verovatno 20 minuta duži nego što bi trebalo. Novozelanđani prave sjajne filmove zadnjih godina, pravi odmor od holivudštine.
  6. http://9gag.com/gag/aeYp93W/how-protein-works
  7. Prijateljica prevela ovo sa finskog na srpski, nisam pročitao ne znam o čemu se radi ali možda nekom bude interesantno.
  8. Svima je jasno da su u pitanju bodaksi.
  9. Meni je skroz dobra serija a uopšte nisam ni obraćao pažnju na tu atmosferu osamdesetih niti mi je to bitno. Sviđa mi se kako je režirano, likovi generalno donose dosta realne odluke u datim trenucima. Npr jedan od najboljih likova mi je šerif. Nema onog klasičnog zapleta zasnovanog na nerazumevanju koje traje u nedogled nego likovi poveruju u nešto u šta iz prve nisu verovali, menjaju se. Osim toga ostavljaju fenomene neobjašnjivim što je isto super, jer kad se da potpuno objašnjenje obično bude lejm.
  10. Dead Man Walking

    Posao

    Samo završavaj svaki naslov upitnikom, koristi dosta reči i izraza kao što su "šokantno"; "nećete verovati", "zapalio region", "ovo je najveće / najbolje / najlepše / ...je rekao..."... Tekst je manje bitan, bitni su (mamo)klikovi.
  11. Jujimufu! Pratio sam ga na Instagramu pre nego što je postao poznat!
  12. Podseti me ovo, ja sam radio kao čuvar u firmi Novitet (Novi Sad) dok zam završavao faks. I jednom prilikom sam sam sebe zaključao napolju za vreme vikenda. Imao sam mobilni kod sebe al me bilo blam da zovem nekoga pa sa odlučio da "provalim" u firmu koju čuvam. Dok se ne nađeš u takvoj situaciji uopšte ne skontaš koliko zapravo nije lako provaliti bilo gde, naročito ako nećeš da napraviš štetu. Uključivalo je preskakanje kapije, isto penjanje na krov zgrade i na kraju skok sa prvog sprata u neki ograđeni deo koji služi kao ventilacija, bio sami prljav i izgreban al' sam uspeo. Sve vreme sam mislio da će me neko videti i zvati policiju...to bi napravilo daleko bolju priču al jebiga nije me niko video...
  13. http://www.youtube.com/watch?v=BKmvjU7DOQo edit: Sad vidoh da je neko postovao na bem ti zivot temi
  14. http://www.youtube.com/watch?v=tG6IgeUxK3I
  15. Pare su nebitne u celoj priči, marketing donosi pare pre svega, cela ova predstava sa thrash talkom koja liči na WWE...i da mi je bitno ko je koliko zaradio gledao bih druge sportove i slušao Justin Biebera. To što su trenutno zvezde isto nema veze sa skilom, Nate ima srce i neverovatno je izdržljiv ali takođe ima skor 20:11 i nikada nema game plan, i po mom mišljenju nije ni u top 5 u svojoj kategoriji. Conor jeste trenutno najbolji u svojoj ali pound for pound nije ni u top 10.
  16. Ma kakvi šampioni, zarobljeni su u nekom paralelnom univerzumu gde je kao bitno ko će od njih pobediti a niko ne zna ni zašto se bore... Ne daj bože da Nate dobije treću, boriće se 5 puta svaka njima čast ali ima daleko boljih boraca koje bi bilo interesantnije gledati...
  17. Rumble je životinja, šteta što nema prilike da se bori sa Jonesom. Main event predstava za siromašne, šta više reći, naročito ako bude trećeg meča...toliko je boljih i interesantnijih boraca i od jednog i od drugog.
  18. Ja siroma upalio početak drugog poluvremena, 6 (šest) minuta igre naše nisu postigle poen... ono je bilo tužno gledati.
×
×
  • Create New...