Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  1187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Haos sam ja

 1. Novi spot, odličan štaviše:
 2. A možda taj mtv2 metalcore. Ja čekam i dalje neki novi Starkweather, Zao ili Shai Hulud da protresu iz gaća redom. Baš sam voleo KsE do tamo negde 2006e kad je otišlo sve niz reku, pa i Adamova inspiracija, sada samo teška reciklaža.
 3. I dizajn i muzika im ostali zaglavljeni u 2005-oj, ove lobanje su tako passe.
 4. Nakon nekoliko obrtanja, mogu da kažem da su ovi ljudi sami sebi najveći neprijatelji. Album je stvarno odličan ali je ozbiljno mučenje slušati ga i probijati se kroz ovo prštanje. Sreća ima dosta ovih akustičnih sekvenci, koje zvuče kako treba, ali čim distorzija i činele ulete, ode sve u kurac. I doboš zvuči kao kurac. Bio bi bruka dobar album da ima onu čistu produkciju sa yellow&green. Meni ovo gore producirano nego čak i Purple, ili sam se valjda navikao na taj album a ovaj sam tek počeo da varim. Baš šteta jer što bi se reklo, instrumentalno sipaju sa svih strana, ritam sekcija je odlična, baš interesantno sviraju Seb i Nick. Gledaću da ih uhvatim live na jesen, šteta što su na evropskoj turneji sa onim Volbeat, meni je taj bend baš bezveze.
 5. Kakvo vam je mišljenje o uporedbi Chelsea i rutave Eme, koje su definitivno glavne dve ženske u ovakvom izrazu? Chelseakina muzika je dosta ekspanzivnija i eksperimentalnija, ali ima tu promašaja, Emma je ubola žicu i cepa to baš fino plus mi njen glas i način pevanja nose neki poseban patos. Poslušaću i ovu Rumunku. Kažem, sudeći po ovoj novoj pesmi, obećava novi album dosta i deluje da je u pitanju povratak u folk/americana vode, što i meni više prija. Meni je Hiss spun bio korektan album sa nekoliko jako dobrih pesama (Twin fawn baš ubica, to joj je najbolja pesma u karijeri), ali je Abyss npr bio potpuni promašaj imho.
 6. Kratko ali slatko - tako bi se ukratko mogao opisati album. Nema divljaštva, uglavnom rockerica ali ukusna i njima svojstvena. Meni najbolja stvar nakon prvih nekoliko preslušavanja Winter Window, fin proggy uvod. Čuje se da je sve malo sklepano navrat-nanos, ali talenat je prisutan, nema šta. Jebiga, nije se dalo da se ovo overi uživo u Beču, prokleti posao.
 7. Vaistinu odličan album, stvarno sve na svom mestu. Ponegde baca na Primordial malo, na poslednjoj pesmi i na Solstafir, ali najviše na neke Enslaved radove. Album baš dočarava nekakvu hladnoću, nordijske predele, veoma sofisticiran na momente ali opet mračan. Skamlos! mi favorit za sada. Ja sam godinama zapostavio ovaj bend iz vida ali ovo je baš zrelo i jako prijatno iznenađenje za mene.
 8. CAVE IN - final transmission BARONESS - gold & grey KAMPFAR - ofidians manifest DREADNOUGHT - emergence SPIRIT ADRIFT - divided by darkness WAYFARER - world's blood BLACK LIPS - good bad not evil HYPOCRISY - a taste of extreme divinity SO HIDEOUS - laurestine JOSE GONZALEZ - in our nature
 9. Super stvar, mnogo više mi prija ovakav organskiji pristup nego previše elektronike ili distorzije. Ovo obećava.
 10. Ja još nisam nijednom preslušao u celosti, večeras ću, bio sam zabavljen gledanjem onih acoustic klipova. Baš se dobro Gina uklopila, devojka je očigledno jako talentovana, ali ono što daje added value je što je užasno entuzijastična, ima tu neku novu energiju i to stvarno u ovom slučaju nije floskula, pronašla je neverovatnu hemiju sa Johnom. Doduše, ne znam kakav je bio kreativni proces za G&G tj. koliko je učestvovala u pisanju pesama jer koliko sam čuo to je Baroness zvuk 1/1, farba njihova i svi ukrasi. Moram da priznam da sam bio skeptičan kada je Pete otišao jer su sa njim izbacili stvarno strašne albume u nizu, ali očigledno su pronašli najbolju moguću zamenu.
 11. Jaoj kad krene ta priča "ko nije nešto probao na mestu X nema pojma šta je to"...jeo 100 puta i roštilj i sve ostalo u Nišu, isto kao u Beogradu samo duplo jeftinije.
 12. Haha, moja baba je živela tu odmah u soliteru pored JNA i kaže da kad je počelo da pucaju oni semplovi na "One" da je mislila da je počelo neko bombardovanje i da je htela da ide da me nađe i spasi.
 13. Svake godine do sad mi se nešto isprečilo al sad vala neće. Jbga, kasno je ekipa potvrdila tako da mi je jasno da sad nema nekog izvoljevanja. Šta znam, sve je nekako suviše low profile, tako da mi je ovo stvarno dobra prilika za šator posle 100 godina, ja obično preferiram komociju al ovoga puta mi je baš trip da bude što pankerskije i prirodnije. Nema šanse da stignem na Rtanj pre petka uveče jer krećemo posle poslova u petak. Ne bih stvarno da delim kuću sa raznim nepoznatim smrdljivcima, nisam u tom fazonu, ako je već tako pre bih spavao i u kolima. Hvala na savetima, ja se ipak nadam da će proći bez kiše ovog puta, sve ostalo je prihvatljiva varijanta za ovu šemu.
 14. Thanx. Šator mi je najbolja opcija izuzev tih kuća za izdavanje, samo da bude lepo vreme.
 15. Ima li neka preporuka za smeštaj? Onaj pansion Radgost je popunjen. Mi smo mislili da petak spavamo negde jer stižemo verovatno već kad padne mrak, a u subotu da dižemo šator.
 16. A zamisli kakav bi bio tek taj burek sačinjen od majstora da je sa nečim.
 17. Haos sam ja

  Misþyrming

  Odakle ta potreba sa se porede sa DsO kad nisu uopšte u istoj kategoriji, ja bih rekao čak više od jedne klase je razlika?
 18. Novi spot: Nisam još preslušao album, možda za vikend. Verujem da je kao celina bolji od ovih pojedinačnih delova što se nadam da će u totalu baciti ovu skrnavu produkciju u drugi plan.
 19. Spirit Adrift je užasno dobar bend koji uvija tradiciju u novo ruho, glavnu reč vodi Nate Garrett iz Gatecreeper. Novi album "Divided by darkness" rašiva, evo singlova:
 20. heavy as a really heavy thing
×
×
 • Create New...