Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  2462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Everything posted by Haos sam ja

 1. Nije ni namenjeno australopitekusima.
 2. Vrlo dobra rstva, čekamo album
 3. Vrlo vjerojatno u moja top 3 albuma svih vremena:
 4. Dobra ova pesma gore, nisam do sad slušao taj bend.
 5. Šta, Obscura nisu atletičari i to oni najgori što ubacuju bezlični sweep picking gde god mogu? Meni ovi Islanđani uopšte nisu na Archspire foru, mnogo su melodičniji i to mi se baš sviđa, meni baš prava mera melodije i tehnikalija, a Archspire čista ritmika i brzina. First Fragment, Beyond creation, ima još tih Kvebečana - svi su mi oni više izdrkavanje nego dobre pesme. Od te bratije jedino volim Augury i nekada Quo Vadis.
 6. Meni inače sasvim solidna ova nova pesma. Nisam neki trooper nit mi Mejdeni znače mnogo u životu al eto da prijavim.
 7. Vrtim malo ovih dana neveliku Confessor diskografiju i iznova se oduševljavam kakav je Shelton jebeni profesor za bubnjevima, bez njega mi ovaj bend ne bi bio ni upola zanimljiv naročito jer prezirem vokale poput Jeffreysovog. Btw, jel slušao neko ovaj Loincloth, valja li to čemu?
 8. Hajp opravdan, ovaj Ophidian I je ludnica totalna, album koji Obscura pokušava da snimi celu karijeru al ne zna kako.
 9. Omot sličan kao ono Malevolent creation smeće od pre godinu, dve.
 10. Možebiti povratak u kakvu takvu formu nakon očajnog prethodnog albuma:
 11. BOSS KELOID - family the smiling thrush OPHIDIAN I - desolate BOSSK - migration IMMOLATION - unholy cult NILE - in their darkened shrines AHAB - the giant CONFESSOR - condemned OLD MAN GLOOM - no IRON MAIDEN - somewhere in time ALCEST - kodama
 12. Nisam lažni dušebrižnik nego pravi. 🙂 Ok, znači ovo je đubrište tema? Nisam znao. Koliko vidim, u poslednjih nekoliko godina je uglavnom đubriš ti, ostali se drže muzike.
 13. A što kačiš ove gluposti ovde? Ja sam kapirao da je ovo tema za post metal, avangarde, whatever muziku koja nema gde drugo da se svrsta na forumu. Meni bitna tema jer dosta toga slušam odavde.
 14. Sve ovo je, kao i većina onoga što Metallica radi u poslednjih 25 godina, čist biznis potez sa malo do ni malo veze sa umetnošću. Prodavanje korporativnog proizvoda fanovima. Ja inače nikad nisam ni kapirao te re-recordinge (osim ako original nije bio baš potpuno skrnavog zvuka), re-mastere, live albume i slična sranja, klasično šišanje fanova, al ko voli nek izvoli.
 15. Izbacuju EP sa 3 pesme, evo prve i naslovne:
 16. SOM baš jako hajpuju novi album ovih Islanđana:
 17. Bolja bila ona prva pesma al nije ni ova uopšte loša.
 18. Ma odličan je album generalno, naravno nije za očekivati da odu u neke fulltime progressive DM vode ali ovo je mnogo zanimljivije od očekivanog i sa dosta ukrasa i izlazaka iz zone komfora. Nisam očekivao da ću ikada ponovo ATG da slušam sa punom pažnjom. Tompa jeste zaribao malo ali jbga kilometraža radi svoje, meni on ni u prajmu nije bio bogznašta, ali radi posao.
 19. Meni lično je nisko rangiran zato što apsolutno ništa novo nije doneo u odnosu na 3 albuma koja su mu prethodila, pesme su ravna linija, uglavnom su dosadne i "već odsvirane", dinamički je album sve vreme u istom maniru i odigran je na najsigurnije moguće iz tadašnje perspektive benda. Sam po sebi album nije toliko loš koliko je neinspirativan.
 20. Jako dobar moderan melo tech DM, ima od svega po malo i fino teče. Upada u uši odmah vrhunska solaža.
 21. a i naziv albuma je dosta loš - my vaseline diaries
×
×
 • Create New...