Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  2646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by Haos sam ja

 1. Ja jbga imam original Godsmack album na kom su i Straight out of line i I stand alone. 🙂 Ako neko hoće da mu ustupim u zamenu za flašu piva po mom izboru, može.
 2. Prve dve pesme sa novog Malady albuma koji izlazi u decembru. Prošli album im je bio kidalica i meni jedan od top albuma 2018-e.
 3. Upravo to, ali koliko ovde ima Godsmack/Disturbed publike? Ovaj koncert se planira za Taš gde staje par hiljada ljudi.
 4. Mortal kombat ipak pevaju na srpskom i lakše se identifikovati sa njihovom muzikom našim srednjoškolcima zbog toga, a Sabaton valjda ima tu neku čupricu gde veličaju i neke istorijske vojne momente sa ovih prostora (nemam pojma, nikad nisam čuo ni jednu njihovu pesmu niti nameravam), pa kapiram da je to turn on ovde. FFDP em su mrski Ameri koji glorifikuju "make america great again" retoriku, em su muzički Disturbed za ometene u razvoju (čuo sam ukupno 3 pesme od njih), nisam siguran koliko je to uopšte popularno van Amerike, mada evo ova Volova priča za drugara mi deluje kao iz paralelnog univerzuma pa možda grešim oko procene.
 5. Ko u Srbiji (i generalno van američkih srednjoškolaca i redneka nižeg stepena obrazovanja i deficijentnog IQ-a) uopšte sluša ovo? Fijasko u najavi.
 6. Bogami dobar novi Trivium. Daleko od toga da dobijam erekciju na njihovu muziku danas ali da je ovo izašlo recimo 2005-e album bi bio bomba. Dosta konzistentniji kvalitet u odnosu na prethodni album, isekli su dosta loših delova sa prethodnih izdanja i Heafy se malo povukao u stranu i prestao da forsira neke gluposti, ima par finih refrena čak (npr The shadow of the Abattoir), dobrih rifova. Ovog bubnjara hvalim već treći album u nizu, dečko kida, uvek svira u službi pesama, odlično koristi činele da začini stvari. Naravno, dese se i neinspirativni momenti, bespotrebni breakdown-ovi ali ne u preteranoj meri. Uglavnom, ko nije suviše gadljiv na ovaj mainstream američki metal nek overi ovo, valja.
 7. Prvi put sam sinoć slušao uživo Maja Misty trio, baš su dobri i totalno moj fazon.
 8. Smećurina, ovima kao da je neko hirurškim putem odstranio smisao za pisanje dobrih pesama, džaba tehnikalije
 9. Ovaj brat za mikrofonom sve luđi. Baš unikatan vokal i stil, ja ne znam nijednog sa kim bih ga uporedio.
 10. Da, gledao sam sa Eyesburn intervju dok mi nije postalo neprijatno, znači posle 3 minuta.
 11. Super za live streamove ali živi gnar me uhvati od ovih intervjua.
 12. Moglo je ovo super da ispadne da ova gola ljudska tela nisu plastificirana.
 13. Pišem ovde da me ne nagaze pećinci na DM podforumu: novi Rivers of Nihil album je užasan po(d)bačaj, jedna velika praznina od albuma. Baš su se naložili da su neka prog sila a u suštini ceo album je tumaranje u mraku, možda 10% albuma ima nekog smisla i nade. Dosta nekih industrial i deathcore uticaja (nisam fan nijednog od ova dva), sve pesme su nekakvi eksperimenti da se valjda prikažu kao veliki inovatori, šta već, a nikako dovršene koherentne celine. Baš sam razočaran iako sam imao skepsu da posle WONMN mogu da ostanu na kursu.
 14. Ovo je dosta psihodelično, nisam baš siguran da mi se sviđa
 15. Ovo je dosta dobar prljavi doom, sa dosta death i nešto black primesa, vredi overiti
 16. EVERY TIME I DIE - radical WORM - foreverglade DEVIANT PROCESS - nurture TRIVIUM - in the court of the dragon THE WORLD IS A BEAUTIFUL PLACE & I AM NO LONGER AFRAID TO DIE - illusory walls FROM INDIAN LAKES - able bodies AESOP ROCK - the impossible kid PLEBEIAN GRANDSTAND - lowgazers EXTOL - synergy DIRTY PROJECTORS - bitte orca
 17. Strašno dobar album, najbolji njihov do sad lagano. Bes i ludilo i dalje prisutni u velikoj meri s tim što Jordan i gorila sipaju sada mnogo bolje rifove, gruv ubija na mestu, a ovi suptilniji momenti koje ubacuju povremeno su stvarno sjajni. Meni su oni školski primer benda koji je sa svakim novim albumom sve bolji i zanimljiviji, rani radovi su mi b liga metalcorea realno a sad su sigurno među najjačim bendovima podžanra i šire, plus imaju neku neverovatnu harizmu.
 18. U jbte, ovo više zvuči kao Thrice, alt faza Cave In, čak i Radiohead nego ETID. Skida se album večeras, očito je već sad da je najšareniji njihov do sada.
 19. Uf kako loš način da okončaš život, jebem ti.
 20. Ova novija islandska BM scena tipa Sinmara, novi Svartidaudji mi takođe vuče na DsO.
 21. Još jedna odlična nova. Bezveze mi samo što čini mi se da im se kroz svaki tekst ponavljaju uvek iste reči, ja mislim da u celoj diskografiji koriste maksimalno 100 reči, sve tipa dark, light, crimson, night, winter, stars i ostali gotičarski klišei itd. Al dobro, muzikom sam ponovo jako zadovoljan.
×
×
 • Create New...