Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Posts

  4106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by Haos sam ja

 1. Vidim da je golum i dalje na basu, on definitivno doprinosi dodatno live ugođaju, kakav brat
 2. Ova riba iz Smoulder je izbacila par jakih štihova ko voli tradicionalniji metal
 3. Nisam imao pojma da će uskoro da sviraju kraj
 4. Zvuči kao obećavajući sklop ličnosti 😄
 5. Dovoljno popularan za Fest.
 6. Ja sam ispao debil ovde, tačno je ovo što Pilence kaže. Verovatno tigrevi sviraju u ZG 10.05. a u BG 11.05.
 7. Mogli su malo da se potrude oko diska, baš je socijala.
 8. Pa i najavili su ovu dopunu kao stoner, a ne doom. Slažem se da je neinspirativna najava, većina ovih bendova su ionako usual suspects kad su spskoruski promoteri u pitanju. Na Red Fang će da bude žurka za najveće hitove i to je to.
 9. Neka je zbrka očigledno, kod nas su najavljeni 11.05. ali objavljeni neki domaći bendovi kao support, a evo ga plakat za Zagreb sa Gutalaxom, nije jasno oko datuma ništa
 10. Izgleda da idu na tu turneju koja obuhvata i Munze sa češkim toi toi grinderima Gutalax, ne znam ko je napravio taj neprirodni spoj ali dobro.
 11. Kasnim malo na žurku ali za dobre stvari nikad nije kasno, novi album jebe matere i ništa bolje nisam čuo iz ovog domena godinama, pesme su sjajne, svirka ambiciozna i tehnički namunjena ali bez nepotrebnog izdrkavanja, produkcija odlična, vizuelni deo isto jako dobar i fini spotovi. Kad radiš tekstove na srpskom to treba da bude duplo bolje nego na engleskom ili bilo kom stranom jeziku da ne bi zvučalo ili previše banalno ili previše pretenciozno, a ovde nemamo ništa od toga, sve je kako treba. Vrlo malo stvari kod nas ima koje su svetska klasa ali ovo je jedna od tih stvari. Suvi komplimenti za ovu ekipu i nadam se da će uspeti da se probiju i do nekih baš velikih bina.
 12. Jebemliga, ja poslušam sigurno 100+ novih albuma svake godine. Kad se osvrnem na svoje liste od prethodnih godina, izmenio bih po nešto svakako + ubacio nešto što do tad nisam čuo, ali nekih top 10-15 godine su mi uvek albumi koji mi se baš baš sviđaju i koji su mi stvarno top, možda bih samo ponekad izmenio raspored među njima.
 13. Nikad fan power metala od mene ali ovaj cover verovatno savršeno prikazuje kako non-poweraši vide power metal u svoj njegovoj lepoti i grozoti
 14. Ja svaki novi album koji mi se svidi obrnem bar 5 puta, a i one koji mi se ne svide uglavnom više od jedanput jer neki albumi hvataju na drugu i treću loptu, osim ako mi je nešto baš smeće pa da ne gubim vreme. Kod mene je trend da novitete uglavnom mnogo više slušam u drugoj polovini godine, a stare albume u prvoj. A kad nešto hoću da slušam milion puta onda kupim cd, nije mi bitno da imam kolekcije ili neke mid tier albume samo da bi mi zauzimali mesto na polici.
 15. Ma mnogo si opasan. Idi slušaj Metaliku 2023.
 16. Polywhy - Wanton Psalms Domaći album godine uz novi Quasarborn, oba benda su svetska klasa u svojim departmanima.
 17. Meni su i novi Valdrin i novi Suhnopfer topčine u svojim reonima, voleo bih da su oba albuma malo kraća radi efektnosti ali dobro je ovako. Ako je za neki podžanr bila baš kvalitetna godina onda je to meloblack.
 18. Koliko šizofren post. Kao go kurac od godine a onda kao najbolji albumi Metallica i predosadni Immortal. Taj Slowdive novi je lep ali singlovi daleko najbolje pesme, ostalo dosta meh.
 19. Meni kod mesta jedino smeta što je plafon baš nizak, inače je odlična rupčaga za ovaj tip svirki, def mnogo bolje od Akab okretnice npr i sličnih skvotova.
 20. Meni će bar pola ovih Azalovih da bude na listi ali neki će da budu i na listi razočaranja, a biće i rant protiv Talvijevog prvog mesta i sličnih bendova koji su opet u trendu a ne donose ništa osim mega napucane produkcije. 😛
×
×
 • Create New...