Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
  • Posts

    4657
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    88

Everything posted by Haos sam ja

  1. Sjajan je novi Meer, sve je u balansu ali mi prošli ipak bio malo zanimljiviji muzički a i faktor iznenađenja jer sam se tad prvi put susreo sa bendom. Malo su mi bolje ove pesme gde je ženski vokal vodeći. Svakako ulazi na godišnju listu.
  2. Prvi Anciients je bio topina, drugi malo slabiji ali ipak solidan. Jes iskače ovaj novi svuda ali odličan je bend u pitanju, a možda radi i blaga nostalgija za ovakvim zvukom. Btw, pre je ovo za avangardu nego ovde.
  3. Izašlo dosta nekih baš zajebanih vrištanja ove godine, između ostalih i ova braća iz komšiluka: https://malisabahat.bandcamp.com/album/lovers-loners-losers
  4. Evo još jedan singl, sve više beže od deathcorea u ovaj neki modern metal ali ko nije gadljiv na takve stvari meni ovo odlično zvuči.
  5. Povratak u formu za In Vain na novom albumu nakon baš mršavog prethodnika. Nije baš nivo Aenigme koja mi deluje kao remek delo iz ove perspektive ali odličan album bez dileme. Ova pesma ispot mi je recimo sjajna:
  6. Odličan ovaj Peggy novi, to je taj jedan od max 5 rep albuma koje poslušam godišnje a da mi lepo legne.
  7. Novi Counting Hours mi baš lepo legao, možda i najbolje od svih ovih melanholičnih semi-gothic varijacija, nepretenciozno skroz al su mi uboli žicu a verovatno će još bolje da ide uz jesen/zima sezonu.
  8. Naleteh na ovo pre neki dan na bandcampu, dobro kokanje.
  9. Priče iz "jednu karam a druga mi puši" edicije.
  10. Ja nikako da preslušam, a moraću to potenane, sa punom pažnjom. Ona dva singla su sjajna.
  11. Haos sam ja

    Mayhem

    Ja sam razumeo da je Varg bio iz porodice koja je bila bogata i za norveške uslove, a ne za socijalu iz istočnog bloka, Atila kaže da je imao kuću sa pogledom na fjord.
  12. Haos sam ja

    Mayhem

    Smešno je malo ovo o čemu Kuruz govori ali generalno dobar i sadržajan intervju, čak mi je i simpatičan ovaj Atilin jak naglasak. Nisam imao pojma da Varg potiče iz dobrostojeće porodice.
  13. Možda se i popičkaraju ponovo do tad, ne bi bilo iznenađenje
  14. Izgleda su se braća dogovorila da bude nekih povratničkih koncerata u UK i Irskoj.
  15. Dosta je interesantan novi Red Rot album, tek naknadno sam skontao da je Davide Tiso glavni baja ovde
  16. Ovo je vrlo zanimljivo. Šteta što se bend raspao.
  17. Vratio se Arif u bend kao da nije ni odlazio.
  18. Haos sam ja

    Nile

    Taj Napalm de facto jeste groblje nekad dobrih bendova, a ako rade cenzuru tj brisanje negativnih komentara onda su stvarno prvoklasni šupci. No, ne verujem da imaju odlučujuću ulogu na utapanje Nilea u sintetičko tech death mediokritetstvo.
  19. Jako lep novi REZN, bolji mi nego prošli, trajanje oko 35 minuta taman kao dobar giros, bez sala Korn uticaj all over the place al opet nekako do jaja, spot je vrhunski
  20. Šta ga je Rusa u Novom Sadu sunce ti jebem, valjda je manji grad pa se još više primeti nego u Beogradu, kao da sam u Nižnjem Novgorodu, jezivo
  21. Ne, KC Lab što je zapravo samo adaptiran neki veći stan.
  22. Tenue raspičio u NS, pravi znojavi screamo/crust visoke klase. Dočekah i ja da budem najstariji u publici, kuku mene
×
×
  • Create New...