Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
 • Content Count

  2013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by Haos sam ja

 1. U decembru izlazi novi Danov solo album, zvaće se "Ruins". Prvi singl:
 2. Nije tako loša nova Uada. Naravno i dalje je to vrlo pitak i na sigurno odsviran melo black bez nekih naročitih finti, ali više mi prija nego prethodnik koji je bio baš ono template melo BM da nema dalje, sada makar pokušavaju na mala vrata da uvuku neke melodijice koje nisu toliko klasične. Ovakva muzika mi nije baš impresivna u 2020-oj ali može uvek da se posluša. Njihov prvenac "Devoid of light" ostaje nešto najbolje od njih.
 3. SVALBARD - when i die, will i get better? ENSLAVED - utgard TOUCHE AMORE - lament ANAAL NATHRAKH - endarkenment WAYFARER - a romance with violence GREG PUCIATO - child soldier creator of god NAPALM DEATH - throes of joy in the jaws of defeatism CRIPPLED BLACK PHOENIX - ellengaest OBSIDIAN KINGDOM - meat machine UADA - djinn
 4. Svalbard novi će mi biti u vrhu za 2020, jeben album.
 5. Meni bi ovo bilo mnogo bolje da nema ovih okvira kičastih i da su logo i naziv albuma crne boje.
 6. Ja ga nikad nisam gledao u trezvenijem izdanju.
 7. Haos sam ja

  Isis

  Mene bukvalno nijedan post-Isis projekat njegovih članova nije oduševio, pa ni Sumac.
 8. Ovde je link za novu pesmu i info o novom Grayceon albumu. Brutalno potcenjen bend. https://www.brooklynvegan.com/grayceon-prep-new-album-mothers-weavers-vultures-stream-diablo-wind/
 9. Meni su Davidovi radovi iz edicije "Bilo" jako dobri posebno prva dva dela, a Destiny Potato mi je baš užas. Ima li svrhe onda da slušam ovo?
 10. Gde je uopšte bašta Festa? Ja sam u Festu bio milion puta, pretpostavljam da je to onaj plato ispred gde se cirka inače, ali nisam siguran. Vidim da su tamo nedavno svirali Eyesburn i Repetitor, a u subotu je najvaljen ni manje ni više nego Bajaga tako da pretpostavljam da se radi o većem prostoru.
 11. Jes sranje, super je omote radio.
 12. Jes do sad najbolji njihov i to ubedljivo ali će mi trebati još koje slušanje da ga razvrstam gde treba. Uvek su mi bili nekako nedorečen bend, malo na silu su pokušavali da budu interesantni i nije bilo baš fluidno to povezivanje njenog pevanja sa metal instrumentalnom podlogom. Sad mi se čini da su prilično uboli, melodije mnogo bolje i pamtljivije, prosto ozbiljan napredak na polju songwritinga.
 13. BM za 99u mora biti ili At the heart of winter ili Channeling the Quintessence of Satan, nema druge.
 14. Nemam zlu nameru samo sam se uhvatio za tvoju izjavu da su Mnemic i Sybreed bili "nikad uticajniji bendovi" što je daleko od istine. Ja bih pravio razliku između ovih suštinski industrial bendova koji su koristili modern metal podlogu i futurističkih (suštinski progressive) bendova počev od SYL preko pominjanih Sikth i Textures koji meni baš i nisu iz iste žanrovske kategorije sa Mnemic/Sybreed, možda minimalno. Ima sigurno među djenterima fanova FF ali znamo da su to pre svega Meshuggah deca (ili pastorčad), a Mnemic/Sybreed su mi suviše "noviji" i derivativni bendovi da bi sad oni bili nešto
 15. Znači bili su uticajni na tebe i tvoju ekipu, pa tako reci, I rest my case. 🙂 Šalu i ukuse na stranu, ja baš mislim da se takva evolucija industrial zvuka baš i nije primila nešto i da je na prelazu u dvehiljadedesete prilično zamrla kao i da takvi bendovi ne da nisu bili uticajni već naprotiv, označavali su nekakav udarac u zid mešanja industrial i modern metal zvuka. Evo nemam pojma da li postoji ijedan relevantan bend da kaže: E na nas je uticao Mnemic ili Sybreed, možda ovo što sad radi Code Orange malo, ali tu je više uticaj NIN nakalemljen na agrarni metalkor.
 16. Imaju novog basistu, potpisali za Relapse, novi album sledeće godine.
 17. Meni vala ništa zanimljivo nije izdao u tom periodu iako je jako produktivan. Možda bi bolje bilo da malo uzme daha i posveti se nečemu sa punim fokusom i da brusi to malo duže.
 18. Mnemic i Sybreed su smeće al to na stranu (ukusi), u kom smislu smatraš da su oni nikad uticajniji?
 19. Ja ne znam da li je neki naš bend koncertno aktivniji. Imam utisak da KKN sviraju non stop.
 20. Jes kanta ceo taj period sa Greenom od Against zaključno sa Dante, posle sam prestao i da slušam šta izbace do ovog poslednjeg. Ceo taj period da ne nosi trademark Sepultura bi bio potpuno irelevantan i niko se ne bi ni osvrtao na to.
 21. Oni su godinama tavorili u nižem rangu pa su ostali zarobljeni u prošlosti, nisu uhvatili trendove premijer lige na vreme.
 22. Neko treba da javi ovim fenserima da je Bekam odavno ošišao manbun.
×
×
 • Create New...