Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
  • Posts

    4395
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    80

Everything posted by Haos sam ja

  1. Lepa je i ova mada vuče malo na zvuk sa Shelter albuma
  2. Još jedan who did it better momenat, modernoj sceni stvarno fali malo kreativnosti vs
  3. Ja sam probio taj momenat sa više slušanja, na prvu loptu mi jeste bio wtf. Čudno mi da to kažeš ti koji se ložiš na nešto divlje i drugačije i na neke avantgarde bendove sa čudnim vokalima. 😄 Meni je album top, super rifovi i kul produkcija sa jako izraženim basom u miksu.
  4. Ide novi Julie album uskoro, možda i da se doda njeno ime kao deo teme, dobra stvar:
  5. Dionysiaque album jebe analno, davno nisam čuo interesantniji doom, nije samo vokal unikatan nego je ceo paket.
  6. Mogao bi neko da popravi naziv teme, loš spelling.
  7. Znam da se pisalo o ovom bendu i da je debi album pokupio dobre recenzije, ali nisam ni imao pojma da je u pitanju Melissa Moore koju su išutirali iz Absu. Evo nove pesme, meni ima potencijal za lep hitić
  8. Kao što rekoh gore: https://www.bardomethodology.com/articles/2024/04/10/leviathan-jef-whitehead-wrest-interview/?fbclid=IwAR1LaAZIA2uJ4BEWio0IjFWNfvDyVgohhx3Ot9msZZAOPYUsdAddOtPOEHo_aem_AbxOdAZ6vc1XJvAnzZ20af3QRVm80XVQnuCqgAF1poVLYqnRQrw56FW8QqYxDzpn8L5xFrZfhigI4rIMzQHMf8vs
  9. Za žene sa skandinavistike i sve koji se tako osećaju, novi Suldusk album je dosta lep, neki folk/post sa prstohvatom blackgazea. Evo singlova:
  10. Ide novi album krajem maja. Prvi singl ubija na mestu, baš jak Celeste vajb.
  11. Nisam ni ja razumeo taj 7 figure incentive deo, zvuči prilično nerealno
  12. Dustie vs BTBAM priča je preneta na nivo advokatske prepiske, hoće svoj deo, nećete ga prevariti: https://loudwire.com/between-the-buried-and-me-guitarist-considering-legal-action-termination/?1235&fbclid=IwAR28OGTAowffGyBTBRgXxID_vwDRO6zXgUuvEOFw6qfFrIBcb4p9HHACfJc_aem_ATUSSw1g4U92uWTGrAy4JscXeqwyoP9xUmBlmRiMNHNfuETAuGh5GWU89pp5NPJgTc9zCkVVvbW4ckU3QJFOQV1n
  13. Mene isto nešto nije oduvao ali daću mu šansu još koji put, nije muzika koja može da te uhvati na ofrlje slušanje. Mene generalno smara taj industrial/robotic vajb, ta neka industrijska nota u zvuku, što je ovde dosta prisutno. Vektor kad sam prvi put čuo odmah sam pustio u gaće ali meni je mnogo prijemčivije to nekakvo Death nego Voivod nasleđe.
  14. Vraćaju se ovi, meni uvek bili malo prehajpovani mada nisam ih obrnuo ima 100 godina
  15. Meni se veoma svideo domaći film "Za danas toliko". Ja sam i inače fan filmova u kojima se "ne radi ni o čemu" već slikaju život. Iako je film optimističan, pozitivan i prozračan nipošto nije neka limunadica i la la land, sumornih tonova ima itekako, da se ne uvrede Kragujevčani i sam Kragujevac je nekako socijalan grad i odličan izbor za atmosferu filma koji ne bi bio tako efektan da se radnja odvija u nekom glamuroznijem ambijentu. Gluma je fenomenalna, jedino mi Rakočević nije nešto ali i njegova uloga ovde je takva, ovog Filipa Đurića prvi put vidim, čovek je razbio, kao i nositeljka glavne ženske uloge, zaboravih ime. Nekako drag film i ponekad za sreću stvarno malo treba, samo što smo mi morbidno utrenirani da se bavimo sumornim i gadnim stvarima.
  16. Nisam znao ovu triviju iz Kellyeve karijere: He also auditioned to join Drowning Pool in 2003.
  17. I dalje me drži osećaj kakva je Stone albumčina, kako su lepo sa njim zaokružili dosadašnju karijeru i preiskusno implementirali u njega sve svoje metal i non-metal uticaje + konačno savršena produkcija sa mnogo finti i efekata. Šteta što mi nikako ne odgovara ovaj zagrebački datum već ću morati da se zadovoljim "samo" festivalskim nastupom na Brutalu.
  18. Ovaj album je dosta hvaljen u nekim krugovima, ali 51 minut tech deatha zna da umori
  19. Austin ima ovaj zanimljiv projekat koji miksuje black metal i surf rock, da dobro ste čuli. Omot može na najbolje i najgore ujedno, a jaka im je i fotka na arhivama.
  20. Ovi su mi super, imaju baš zvuk kakav volim, muljav sludge sa malo hardcore začina. Nikad čuo za bend do skoro, vidim da je gitarista iz C.B Murdoc.
  21. Kad smo kod DSO/Icelandic disso hibrida, dobar mi je novi LVME album, stvarno je sve na svom mestu i kvalitetno je ali, kao što Gojko kaže, sve mi je teže ako ne i nemoguće da više razaznam koji je koji bend, sve zvuči slično i retko koji bend ima ono nešto što ga izdvaja od ostalih iako je muzika uglavnom pod konac kod bendova takve orijentacije. Kad smo kod Verberis, deluje mi da Jamie 100 puta kreativnije lupa za Ulcerate nego za ovaj bend gde je odličan naravno ali nije na godlike nivou kao za svoj glavni projekat.
  22. Za mene su uspešni ljudi oni koji su u mogućnosti da često i uspešno pobegnu od žene i dece. 🙂
  23. Fenomenalan je ovaj intervju, gospodski sve maksimalno.
×
×
  • Create New...