Jump to content

fenster

Iskreni članovi
  • Posts

    895
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

fenster last won the day on November 23 2023

fenster had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7595 profile views

fenster's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

251

Reputation

  1. fenster

    Crimson Glory

    Uzas pesma. Bog i dusa.
  2. fenster

    Judas Priest

    Pesma lici na Judas Rising na momente, a Halford na Luisa (laka mu zemlja) sa ovom bradom podseca.
  3. Ko ima para na bacanje, a nije mu se jos ogadio bend iz teme, evo prave "poslastice" kojom ce dokazati ljubav i privrzenost, i smeti da se naziva fanom........
  4. fenster

    Voivod

    Prvih 10ak godina sa Snake-om sve valja, Rrroooaaarrr je malo tanji.
  5. fenster

    Voivod

    Ko ce, ako voivoda nece 🙂
  6. fenster

    Voivod

    Mene je tako nasao Nothingface. Na prvu loptu sam geknuo, i ostao odlepljen za njima ever since. Mozda ne sada, ranije je bivalo, a kroz zivot sam se naslusao tih komentara da bih mogao mesecima da povracam danonocno...... Prosto, po stoti put - celina, nedeljiva. Uvrnuta svirka, vokal seo kao guza na nosu. Ne previse zahtevan, posle 40 leta-jeseni-zima- i proleca, on lako peva sve. Onda naidju pseudokomentatori da seru o baldisalom cici, neznalici pevanja, otkidanju tr00 komponente (samo da njega nije, bio bi odlican TM) i ostala zvaljavljenja. Nista drugacije ne razmisljam o komentarima npr. da Lars ne zna da svira bubnjeve, James-ovo njakanje kao country pevac da je, Mustaine peva kao na wc solji upaljenih hemoroida, Paul DiAnno bolji od strvinara Bruce-(t)a, rahmetli Clive Burr izmislio bubanj za Nicko-a. Da ne zaboravimo ni Ozzy vs Dio ratove zvezda....... Brate, muzka se slusa u zelji da ti bude lepo, ne da se trazi dlaka u jajetu i to je, uglavnom, to.
  7. fenster

    Voivod

    A mene zivo zanimaju dve stvari: 1) za koga u thrash metalu mozes reci da "zna da peva" imajuci u vidu da se razni vokali cesto mogu porediti sa lajanjem, riganjem, kasljanjem, roktanjem i sl. Ali zato kad se pojavi neko van klisea - "ajmo ga na neomascen kolac, sto pre, ovo nije tr00 thrash metal!!!!!!!!!!!!" 2) koji bi vokal bio bolji u Voivod-u umesto Snake-a?
  8. fenster

    Voivod

    Pa tako uglavnom ograniceni likovi razmisljaju. Nije nesto sto sam vec cuo, ne lici ni na sta poznato od ranije i sl. Niko ne uvidja originalnosti, autenticnost, celinu.
×
×
  • Create New...