Jump to content

Fantomni

Iskreni članovi
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Fantomni

  • Birthday 07/22/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Podgorica

Recent Profile Visitors

3599 profile views

Fantomni's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Problem je sto sam iz Podgorice.Ne znam kako bih ti dodao praznu kasetu?
  2. Pa bas zbog toga je super album i ako ga nisam slusao... Reci kolko para istes da mi snimis taj album posto me neki odavde zavlacio vise mjeseci da ce mi ga narezati... Za taj album dajem sta oces, samo reci?
  3. Bombarder je najbolji bend na svijetu..slejer mu bio predgrupa pa ce mozda i tankard. Ali posto su momci iz tankarda dobri, pustice ih neso da oni budu glavna atrakcija, mada bi bombarder napravio bolju atmosferu.
  4. Zna se tacno ko su horde koje su dosle samo zbog bombardera....
  5. Osveta zakon! Nesto sto moze da se pusta po kaficima
  6. A dobise taj demo svi bez mi cigani iz pg
  7. Ma slabo baratam sa svim tim programima, pocetnik sam. Snimio sam sa bendom jednu pjesmu i posto su nas sponzori zajebali morali smo to kod mene da radimo. Bubanj smo naravno programirali, ucili se, i eto jedna je snimljena, ali koncepcija sledece je da mi treba takav efekat. Evo pokusacu neshto u sound forg-u ili cool editu... Ako oces da cujes ovo kako zvuci sto smo snimili imas je na: http://music.mp3lizard.com/alcowhore/ Malo smo se zajebali i oko miksa no ajde...na greskama se uci... Hvala svima koji ste pomogli u svakom slucaju!
  8. Poz! Ako neko od vas bubnjara ima iskustva sa programiranjem bubnja u fruti lups trebala bi mi pomoc mala... Zapravo, treba mi sempl u wav formatu pedala+cinela (kratka cinela). Nikako ne mogu da smanjim trajanje cinele, valjda je to neizvodljivo u programu. Unaprijed hvala!
  9. Naravno da je slejer bio predgrupa bombarderu... Mnogo bolje je bilo na bombarderu, tamo sam ostavio dusu...
  10. Imas li jos? Onaj njihov fotograf nas je slikao sa nesom, da mi je to nabaviti...
  11. Nabavio sam tek prije par dana ruku pravde, i mogu reci da me album odusevio totalno!
  12. Taman da se candlemass ne slusa... Inace novi album TOTALNO RAZVALJUJE! U rangu je sa antichrist-om... bice pakleno na koncertu....
×
×
  • Create New...